Slagterens kogebog – fra danske slagtere og viktua
30 kr.
Slagterens kogebog – fra danske slagtere og viktualiehandlere SLAGTERENS KOGEBOG indeholder et væld af dejlige kødretter, hver illustreret med et farvefoto og med nøjagtig vejledning i rettens tilberedning, men husmoderens problemer er ikke begrænset til madlavningen alene. For at gøre bogen endnu mere varieret og værdifuld, bringes der mellem opskrifterne et mylder af gode råd om alt fra pletrensning til børneopdragelse”. J. Sjøgrens Forlag – Fra 1960’erne engang – 156 sider – stort format. Siderne er begyndt at løsne sig – ikke på grund af dårlig behandling, men på grund af elendig produktion – derfor den noget lave pris! Hovedoverskrifter: Farsmad og pølser Fjerkræ og lam Grydemad Flæskekød Indmad Kalvekød Oksekød Bagværk Blandt de inspirerende navne på retter er f.eks. Bygmester-koteletter, ostekage, spånkager, kalvenyresteg med grønsager, pytt-i-panna-wienerschnitzel, weekendret, spansk æggekage, skinkekroketter med ris, hovmester-mørbrad, svinemørbrd med forloren gåseleverpostej, gode ben, brunkål med flæsk og pølse, kage i en fart, letsprængte duer, grillet høne, lam i dild, bankekød, Irish Stew, Hvid lobescowes, Pickelsteiner, svine-stroganoff, Székely Gulyas, kdboller i karrysovs, kogt medister med urtesovs, wienerpølser med kartoffelsalat, studentens pølseret små karbonadepølser i hvidvinssauce……. Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på dens rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.