Opskriftsbog 'PERALTA', af Trine Hahnemann - NY

Opskriftsbog 'PERALTA', af Trine Hahnemann - NY

100 kr.

Opskriftsbog 'PERALTA', af Trine Hahnemann - NY Sprog: Engelsk. Antal sider: 270. Indbundet. Peralta, Nordtoscana - mad, fortællinger og billeder fra Peralta, tager dig med på en rejse til et helt særligt sted i Norditalien. Et sted hvor mennesker, natur og kultur bliver til et. Her falder du ned i en tidslomme, hvor der er god tid, og ikke mindst tid til at planlægge, hvad det næste måltid skal være. I smuk balance med Lars Raneks indbydende billeder fortæller Trine Hahnemann gennem historier og opskrifter om sin kærlighed til Peralta. Historierne omsætter drømmen om det gode liv i Toscana til virkelighed. I bogen får du 90 opskrifter fra Trines italienske køkken og et udvalg af traditionelle opskrifter fra de lokale. Mød Dinah Voisin, Laura, Lunardi - familien, Rita fra Casoli og mange flere fra lokalområdet, og spis med til søndagsfrokost på Peralta. Alle opskrifterne er nemt tilgængelige i den stil Trine Hahnemann er kendt for fra sine mange kogebøger. Fra ikke-ryger hjem og ingen husdyr. Bogen er NY, aldrig brugt. Nypris: 399,95 kr.

Horsens·søn.·

Chop Chop - Hak dig gennem det Thailandske Køkken

Chop Chop - Hak dig gennem det Thailandske Køkken

75 kr.

Softcover, 221 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 60 kr. MobilePay. Danskerne har de senere år taget Thailand til sig som intet andet land - pga. af landet, klimaet, befolkningen og ikke mindst maden. Kokken og madskribenten Carsten Kyster er ligesom mange andre danskere vild med thailandsk mad, som ikke bare smager forrygende, men også er sund og let at lave. I denne bog øser han ud af de mange opskrifter, han har samlet sammen gennem sin mangeårige kærlighed til landet og maden - og det på en måde, så alle kan være med. Samtidig har han sørget for, at alle de anvendte ingredienser er til at få fat på - eller også giver han et alternativ. Bogen indeholder en kort intro til thailandsk madkultur og thailandske ingredienser og herefter et væld af retter fra både Nord- og Sydthailand. Der er opskrifter på alt fra snacks og gadekøkkenmad til supper, salater, fisk/skaldyr, curries, desserter og drinks. Hele bogen er gennemkrydret med små personlige historier og oplevelser. Bogens mange lækre mad- og stemningsbilleder er taget on location i Thailand.

Valby·20. mar.·

Thaikøkken

Thaikøkken

150 kr.

Prisca Rüegg m.fl. Hardback, 360 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 57 kr. MobilePay. Som i næppe noget andet land er mad i Thailand en helt central del af hverdagskulturen. Nyd maden med disse autentiske opskrifter, læs de informative historier og se på de skønne fotos af maden og livet i Thailand. Små restauranter og gadekøkkener forfører med skønne karryretter, grillet eller fra wokken. Thailændernes mål er livsglæde, sanuk. Få del i glæden med denne smukke bog.

Valby·14. apr. 2023·

Delizia! - Fortælling om Italienerne og deres Mad

Delizia! - Fortælling om Italienerne og deres Mad

120 kr.

Hardback, 350 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Alle elsker det italienske køkken. Italiensk mad er nem at tilberede, råvarerne er oftest billige og let tilgængelige - og resultatet er velsmagende og samtidig sundt. Det italienske køkken tilhører os alle - unge og gamle, begyndere og øvede, høje som lave - for italiensk mad er både usnobbet hverdagsmad og elegant kogekunst. I Delizia! rejser den prisbelønnede forfatter John Dickie tilbage i Italiens historie. Til dengang pastaen kom til Italien. Eller dengang Margherita - pizza nummer 1 på ethvert pizzerias menukort - blev skabt i de stinkende passager i det 19. århundredes Napoli. John Dickie følger kendte og ukendte italienske spiser til deres historiske arnested og tegner levende portrætter af det samfund, de var en del af. Delizia! er fyldt med nyttig viden om italiensk mad, om råvarerne og om tilberedningen. Bogen rummer samtidig masser af anekdoter om historiske personligheder, der har haft afgørende indflydelse på det, vi i dag forstår som det italienske køkken. Delizia! er på én gang oplysning og underholdning. Med masser af levende historier, grundig research og knivskarpe analyser er bogen lige så appetitvækkende som de retter, den beskriver. John Dickie er kendt som forfatter til bestselleren Cosa Nostra, der er en nådesløs afdækning af den italienske mafia.

Valby·23. dec. 2022·

Få beskedNår der er nye resultater i Fremmed gastronomi

Lup med søgeord i