Opskriftsbog 'PERALTA', af Trine Hahnemann - NY

Opskriftsbog 'PERALTA', af Trine Hahnemann - NY

100 kr.

Opskriftsbog 'PERALTA', af Trine Hahnemann - NY Sprog: Engelsk. Antal sider: 270. Indbundet. Peralta, Nordtoscana - mad, fortællinger og billeder fra Peralta, tager dig med på en rejse til et helt særligt sted i Norditalien. Et sted hvor mennesker, natur og kultur bliver til et. Her falder du ned i en tidslomme, hvor der er god tid, og ikke mindst tid til at planlægge, hvad det næste måltid skal være. I smuk balance med Lars Raneks indbydende billeder fortæller Trine Hahnemann gennem historier og opskrifter om sin kærlighed til Peralta. Historierne omsætter drømmen om det gode liv i Toscana til virkelighed. I bogen får du 90 opskrifter fra Trines italienske køkken og et udvalg af traditionelle opskrifter fra de lokale. Mød Dinah Voisin, Laura, Lunardi - familien, Rita fra Casoli og mange flere fra lokalområdet, og spis med til søndagsfrokost på Peralta. Alle opskrifterne er nemt tilgængelige i den stil Trine Hahnemann er kendt for fra sine mange kogebøger. Fra ikke-ryger hjem og ingen husdyr. Bogen er NY, aldrig brugt. Nypris: 399,95 kr.

Horsens·søn.·

Den Italienske Kogebog

Den Italienske Kogebog

60 kr.

Johannes Winz & Paolo Manzini. Indbundet, 173 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. "L'appetito vien mangiando. Ma anche vedendo mangiare gli altri." " - Appetitten kommer, medens man spiser". Det er nok almindelig kendt. Men den italienske forfatter Roberto Gervaso går et typisk italiensk skridt videre: "Men også, når man ser på andre, der spiser". For en italiensk nyder af det gode køkken er det komplet utænkeligt at sætte sig alene til bords. Det smager først rigtig godt, når man sidder hyggeligt sammen og også bliver lidt tillokket af lækkerierne på nabobordet. Det hele behøver slet ikke at være så overdådigt mere — det enkle kan være både raffineret og genialt, og netop det er nøglen til den ver-densberømte italienske madlavningskunst. Den Italienske Kogebog præsenterer over 100 opskrifter fra den uendelige mangfoldighed af regionale specialiteter i Italien: Fra raffinerede antipasti over den første hovedret af velsmagende pasta- og risretter til overdådige stege eller lækre fisk og som kronen på det hele naturligvis en af de mange uimodståelige italienske desserter. Dertil kommer et godt glas italiensk vin. Hvad vil man mere?

Valby·lør.·

Chop Chop - Hak dig gennem det Thailandske Køkken

Chop Chop - Hak dig gennem det Thailandske Køkken

75 kr.

Softcover, 221 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 60 kr. MobilePay. Danskerne har de senere år taget Thailand til sig som intet andet land - pga. af landet, klimaet, befolkningen og ikke mindst maden. Kokken og madskribenten Carsten Kyster er ligesom mange andre danskere vild med thailandsk mad, som ikke bare smager forrygende, men også er sund og let at lave. I denne bog øser han ud af de mange opskrifter, han har samlet sammen gennem sin mangeårige kærlighed til landet og maden - og det på en måde, så alle kan være med. Samtidig har han sørget for, at alle de anvendte ingredienser er til at få fat på - eller også giver han et alternativ. Bogen indeholder en kort intro til thailandsk madkultur og thailandske ingredienser og herefter et væld af retter fra både Nord- og Sydthailand. Der er opskrifter på alt fra snacks og gadekøkkenmad til supper, salater, fisk/skaldyr, curries, desserter og drinks. Hele bogen er gennemkrydret med små personlige historier og oplevelser. Bogens mange lækre mad- og stemningsbilleder er taget on location i Thailand.

Valby·20. mar.·

Delizia! - Fortælling om Italienerne og deres Mad

Delizia! - Fortælling om Italienerne og deres Mad

120 kr.

Hardback, 350 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Alle elsker det italienske køkken. Italiensk mad er nem at tilberede, råvarerne er oftest billige og let tilgængelige - og resultatet er velsmagende og samtidig sundt. Det italienske køkken tilhører os alle - unge og gamle, begyndere og øvede, høje som lave - for italiensk mad er både usnobbet hverdagsmad og elegant kogekunst. I Delizia! rejser den prisbelønnede forfatter John Dickie tilbage i Italiens historie. Til dengang pastaen kom til Italien. Eller dengang Margherita - pizza nummer 1 på ethvert pizzerias menukort - blev skabt i de stinkende passager i det 19. århundredes Napoli. John Dickie følger kendte og ukendte italienske spiser til deres historiske arnested og tegner levende portrætter af det samfund, de var en del af. Delizia! er fyldt med nyttig viden om italiensk mad, om råvarerne og om tilberedningen. Bogen rummer samtidig masser af anekdoter om historiske personligheder, der har haft afgørende indflydelse på det, vi i dag forstår som det italienske køkken. Delizia! er på én gang oplysning og underholdning. Med masser af levende historier, grundig research og knivskarpe analyser er bogen lige så appetitvækkende som de retter, den beskriver. John Dickie er kendt som forfatter til bestselleren Cosa Nostra, der er en nådesløs afdækning af den italienske mafia.

Valby·23. dec. 2022·

Et bord i Provence - Klassiske opskrifter fra Sydf

Et bord i Provence - Klassiske opskrifter fra Sydf

45 kr.

De mange gode opskrifter fra det sydfranske køkken er krydret med rejseskildringer og gode historier om krobesøg, hvor ideerne er indsamlet. Gennemillustreret med forfatterens egne farvetegninger. Forfatter: Leslie Forbes Oversætter: Ole Husted Jensen Illustrationer: Leslie Forbes Forlag: Gyldendal Indbinding: Indbundet Trykt i: 1989 Mål: H: 260mm B: 169mm D: 11mm Originaltitel: A table in Provance (Engelsk) Sider: 157 ill. i farver Sprog: Dansk

Hørsholm·6. dec. 2022·

Franske Egnsretter - Gourmetskolen

Franske Egnsretter - Gourmetskolen

50 kr.

Endelig kom den, den verdensberømte kokkeskole udgiver nu en serie af kogebøger, der henvender sig til alle amatørkokke. 'Le Cordon Bleu' deler ud af sin enestående opskriftssamling, hvor kendte og estimerede klassikere optræder sammen med friske, nye opskrifter og gastronomiske tips. Le Cordon Bleu Gourmetskolen er en samling af gennemarbejdede og afprøvede opskrifter, der er enkelt og elegant formidlet. De smukke fotografier tjener til vejledning såvel som til inspiration. Ethvert hjørne af Frankrig har sine egne charmerende specialiteter. Retterne er ofte baseret på lokale produkter og afspejler dermed hele regionens natur og personlighed. Denne bog tilbyder opskrifter op en hel række klassikere, der hver især har været med til at gøre det franske køkken verdensberømt; bouillabaisse, cassoulet og and a l'orange. 2006

Kjellerup·2. dec. 2022·

Få beskedNår der er nye resultater i Fremmed gastronomi

Lup med søgeord i