Fremmed gastronomi

24
Fra det Indiske Køkken

Fra det Indiske Køkken

120 kr.

Indbundet, 191 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Indien er et kæmpemæssigt land med mange forskellige lokale madtraditioner. Forfatteren, Camellia Panjabi, har i de sidste 20 år rejst i Indiens regioner og besøgt forskellige samfundsgrupper for at opbygge en samling af de bedste og mest traditionsrige opskrifter. Hun søgte efter en fællesnævner midt i mangfoldigheden, og hendes valg faldt på karryretterne, for der laves »kari« over hele Indien - og selvom mange af ingredienserne er fælles, er resultaterne vidt forskellige. Men hvad forstår man egentlig ved en karryret? For mange danskere er »karry« et stærkt, gult blandingskrydderi, men i Indien er »kari« betegnelsen på en sammenkogt ret. »Kari« betyder egentlig sauce, nemlig den sauce der dannes, når man tilbereder kød eller fisk sammen med grønsager og krydderier i en gryde. Ordet er så i tidens løb kommet til også at være fælles betegnelse for de færdige retter af denne type. Camellia Panjabi præsenterer her 50 af de mest lækre, eksotiske og inspirerende karryretter. Alle retterne vises på helsides farvefotos og der er fotos af de specielle ingredienser. Det indiske køkken er præget af stor fleksibilitet og der er ingen opskrifter, der absolut skal følges slavisk. Opskrifterne på de traditionelle retter er aldrig før blevet skrevet ned, men er overleveret gennem generationer. Derfor er der i indledningen givet forklaring pa grundreglerne for at lave en karryret: Jævningsmidler som kokosmælk, »odder og bælgfrugter, sure ingredienser som yoghurt og lime, og de mange urter og krydderier beskrives, og Camellia Panjabi giver læseren lyst til selv at improvisere. Alle vigtige krydderier er beskrevet og opført efter smag, farve og duft, og der er retningslinjer for, hvordan de bruges med optimal effekt. Der er desuden nyttige tips om hvordan man serverer et indisk måltid.

2500 Valby
20. maj.
Bog: Let og lækkert italiensk

Bog: Let og lækkert italiensk

10 kr.

Bog: Let og lækkert italiensk. Opskrifter fra det italienske køkken. Fra røg- og dyrefrit hjem. Kan afhentes i Nibe eller sendes for købers regning.

9240 Nibe
13. maj.
Mit Italienske køkken - Hanne Bloch

Mit Italienske køkken - Hanne Bloch

195 kr.

Mit italienske køkken af Hanne Bloch, ny/ubrugt, indbundet, sælges Super skøn kogebog. Udsolgt fra forlaget. Sender gerne.

2100 København Ø
3. maj.
Ambassadørens Køkken - Rufus Gifford

Ambassadørens Køkken - Rufus Gifford

125 kr.

Ambassadørens Køkken af Rufus Gifford og Stephen DeVincent, 50 diplomatiske opskrifter fra Rydhave, indbundet, ny/ubrugt, forlag Lindhardt og Ringhof, sælges Sender gerne.

2100 København Ø
28. jan.
Chop Chop - Hak dig gennem det Thailandske Køkken

Chop Chop - Hak dig gennem det Thailands...

75 kr.

Softcover, 221 sider i fin stand. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Danskerne har de senere år taget Thailand til sig som intet andet land - pga. af landet, klimaet, befolkningen og ikke mindst maden. Kokken og madskribenten Carsten Kyster er ligesom mange andre danskere vild med thailandsk mad, som ikke bare smager forrygende, men også er sund og let at lave. I denne bog øser han ud af de mange opskrifter, han har samlet sammen gennem sin mangeårige kærlighed til landet og maden - og det på en måde, så alle kan være med. Samtidig har han sørget for, at alle de anvendte ingredienser er til at få fat på - eller også giver han et alternativ. Bogen indeholder en kort intro til thailandsk madkultur og thailandske ingredienser og herefter et væld af retter fra både Nord- og Sydthailand. Der er opskrifter på alt fra snacks og gadekøkkenmad til supper, salater, fisk/skaldyr, curries, desserter og drinks. Hele bogen er gennemkrydret med små personlige historier og oplevelser. Bogens mange lækre mad- og stemningsbilleder er taget on location i Thailand.

2500 Valby
8. jan.
Pasta på den nemme måde

Pasta på den nemme måde

60 kr.

af Jody Vassallo Pasta - på den nemme måde indeholder 80 opskrifter, der dækker hele det overdådige italienske køkken lige fra lette pestoer og saucer til fyldige retter med grøntsager, fisk, kød og fjerkræ. hft, 2008, 1. udg., kan sendes m DAO for 40 kr oveni til nærmeste udleveringssted

8382 Hinnerup
7. jan.
Kål, Kartofler og en kold Kellerbier

Kål, Kartofler og en kold Kellerbier

100 kr.

Rejsen til det gode tyske måltid. Torben Kitaj & Christian Andersen. 2022. Softcover, 169 sider. Helt ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Fordommen om det tyske køkken er, at det kun besta°r af pølser, wienerschnitzel og sauerkraut ? og i øvrigt er usundt. Men bordet med fordomme om tysk mad trænger til at blive ryddet af! Ka°l, kartofler og en kold kellerbier er en gastronomisk rejsefører til Tyskland og handler om Tysklands mange andre velsmagende retter og de gode øl. Det tyske køkken er varieret og funderet pa° lokale ra°varer og traditioner og er langt hen ad vejen sundt og bæredygtigt. Ka°l, kartofler og en kold kellerbier fortæller historien om, hvordan det er lykkedes at forfine det tyske køkken. Mesterkokken Tim Raue fra Berlin og mange andre tyske kokke har bidraget til bogen med deres originale opskrifter. Om forfatterne Christian Andersen er journalist og forfatter til bl.a. Den nøgne øl. Han er ølanmelder pa° Jyllands-Posten siden 2006 og har desuden rejst Tyskland tyndt i jagten pa° de gode øl, og det gør han stadig. Torben Kitaj er journalist og forfatter til bl.a. Berlinernes Berlin og 100 ting du ikke vidste om Tyskland og tyskerne. Tidligere udlandsredaktør og reporter pa° Tv-avisen med en stor forkærlighed for tysk samtidshistorie. .

2500 Valby
6. jan.
Det mexicanske køkken, red. Dorte Anders

Det mexicanske køkken, red. Dorte Anders

60 kr.

designet af Annie Moss. kan sendes m DAO for 40 kr oveni til nærmeste udleveringssted (535 gr)

8382 Hinnerup
5. jan.
Det spanske køkken

Det spanske køkken

100 kr.

5000 Odense C
3. jan.
Rosas Tapas - Vejen til det spanske køkken

Rosas Tapas - Vejen til det spanske køkk...

75 kr.

Rosa Sala Burgaya. Softcover, 192 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Rosas tapas er en personlig kogebog skrevet af spanieren Rosa Sala Burgaya, der siden 1984 har boet i Danmark. Bogen indeholder opskrifter på tapas med alt fra artiskokhjerter i tapanade-olie over friske jomfruhummere i chili og tomatmarmelade og kanin gratineret med aioli til marineret gedeost med basilikum og creme med chokolade og chili. Bogen giver også forslag til hvordan de enkelte tapas kan sammensættes til forskellige menuer. Rosas Tapas rummer foruden de inspirerende opskrifter og billeder stemningsgivende anekdoter fra forfatterens tid i Spanien. Rosas Tapas handler om lækker mad baseret på gode råvarer med smag og duft af Spanien. Fra basen i Odense driver forfatteren Rosa Sala Burgaya sammen med sin mand en forretning med spanske vine og specialiteter samt et succesfuldt cateringfirma.

2500 Valby
26. dec. 2022
Helle & Alfredo Tesio - Mamma's køkken..

Helle & Alfredo Tesio - Mamma's køkken..

125 kr.

Mamma's køkken ved Rom's bymur af Helle og Alfredo Tesio, indbundet, Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck, ny, sælges Super skøn italiensk kogebog. Sender gerne.

2100 København Ø
24. dec. 2022
Cocina canaria, Vicente Sanchez Araña

Cocina canaria, Vicente Sanchez Araña

40 kr.

Cocina canaria, Vicente Sanchez Araña, I denne bog finder du al den overvældende og rigdom af det kanariske køkken, al den sort, der findes i Ø havet, samlet i mere end fire hundrede opskrifter. Bogen er på Spansk Fremstår som ny.

6280 Højer
24. dec. 2022
Delizia! - Fortælling om Italienerne og deres Mad

Delizia! - Fortælling om Italienerne og ...

120 kr.

Hardback, 350 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Alle elsker det italienske køkken. Italiensk mad er nem at tilberede, råvarerne er oftest billige og let tilgængelige - og resultatet er velsmagende og samtidig sundt. Det italienske køkken tilhører os alle - unge og gamle, begyndere og øvede, høje som lave - for italiensk mad er både usnobbet hverdagsmad og elegant kogekunst. I Delizia! rejser den prisbelønnede forfatter John Dickie tilbage i Italiens historie. Til dengang pastaen kom til Italien. Eller dengang Margherita - pizza nummer 1 på ethvert pizzerias menukort - blev skabt i de stinkende passager i det 19. århundredes Napoli. John Dickie følger kendte og ukendte italienske spiser til deres historiske arnested og tegner levende portrætter af det samfund, de var en del af. Delizia! er fyldt med nyttig viden om italiensk mad, om råvarerne og om tilberedningen. Bogen rummer samtidig masser af anekdoter om historiske personligheder, der har haft afgørende indflydelse på det, vi i dag forstår som det italienske køkken. Delizia! er på én gang oplysning og underholdning. Med masser af levende historier, grundig research og knivskarpe analyser er bogen lige så appetitvækkende som de retter, den beskriver. John Dickie er kendt som forfatter til bestselleren Cosa Nostra, der er en nådesløs afdækning af den italienske mafia.

2500 Valby
23. dec. 2022
Den spanske kogebog, Petra Knorr og Victoria Paz

Den spanske kogebog, Petra Knorr og Vict...

60 kr.

Med denne kogebog giver vi et kulinarisk stemningsbillede af et farverigt land, fuld af skønhed, med en gæstfri kultur. Lær de mange forskellige sider af det spændende spanske køkken at kende. hardback, flot, kan sendes m DAO for 42 kr oveni til nærmeste udleveringssted

8382 Hinnerup
18. dec. 2022
Det Toscanske Køkken - Helle og Alfredo Tesio

Det Toscanske Køkken - Helle og Alfredo ...

225 kr.

Det Toscanske Køkken af Helle og Alfredo Tesio, Politikens Forlag, sideantal 217, indbundet, sælges Kendte og tradtionelle retter samt de mere moderne fra Toscana :-) Udsolgt fra forlaget. Sender gerne.

2100 København Ø
17. dec. 2022
Den Spanske kogebog. Petra Knorr og Victoria Paz

Den Spanske kogebog. Petra Knorr og Vict...

100 kr.

Denne kogebog giver et kulinarisk stemningsbillede af et farverigt land. Det spanske køkken har meget andet og mere at byde på for feinschmeckere ud over de kendte klassikere. Ubrugt. Ryggen er dog falmet Fra forlaget Komet ISBN: 978-3-625-11139-X Vægt: 596 gram

6200 Aabenraa
11. dec. 2022
Et bord i Provence - Klassiske opskrifter fra Sydf

Et bord i Provence - Klassiske opskrifte...

45 kr.

De mange gode opskrifter fra det sydfranske køkken er krydret med rejseskildringer og gode historier om krobesøg, hvor ideerne er indsamlet. Gennemillustreret med forfatterens egne farvetegninger. Forfatter: Leslie Forbes Oversætter: Ole Husted Jensen Illustrationer: Leslie Forbes Forlag: Gyldendal Indbinding: Indbundet Trykt i: 1989 Mål: H: 260mm B: 169mm D: 11mm Originaltitel: A table in Provance (Engelsk) Sider: 157 ill. i farver Sprog: Dansk

2970 Hørsholm
6. dec. 2022
Fransk kogekunst

Fransk kogekunst

40 kr.

Fransk kogekunst der omhandler alt om det franske køkken i opskrifter og historien om det franske køkken generelt

2840 Holte
3. dec. 2022

Få beskedNår der er nye resultater i Fremmed gastronomi

Lup med søgeord i
Det ægte ITALIENSKE køkken

Det ægte ITALIENSKE køkken

Sælges

Franco Benussi - Reinhardt Hess - Sbine Sälzer - 320 sider - Illustreret i farver - Indbundet - m. smudsomslag - STORT format - Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck - Fremstår som nærmest NY! - Forhør gerne om lagerstatus / pris! >>> SMS

2000 Frederiksberg
3. dec. 2022
Franske Egnsretter - Gourmetskolen

Franske Egnsretter - Gourmetskolen

50 kr.

Endelig kom den, den verdensberømte kokkeskole udgiver nu en serie af kogebøger, der henvender sig til alle amatørkokke. 'Le Cordon Bleu' deler ud af sin enestående opskriftssamling, hvor kendte og estimerede klassikere optræder sammen med friske, nye opskrifter og gastronomiske tips. Le Cordon Bleu Gourmetskolen er en samling af gennemarbejdede og afprøvede opskrifter, der er enkelt og elegant formidlet. De smukke fotografier tjener til vejledning såvel som til inspiration. Ethvert hjørne af Frankrig har sine egne charmerende specialiteter. Retterne er ofte baseret på lokale produkter og afspejler dermed hele regionens natur og personlighed. Denne bog tilbyder opskrifter op en hel række klassikere, der hver især har været med til at gøre det franske køkken verdensberømt; bouillabaisse, cassoulet og and a l'orange. 2006

8620 Kjellerup
2. dec. 2022
De skønneste retter fra PROVENCE.

De skønneste retter fra PROVENCE.

Sælges

150 opskrifter fra solens køkken. Gyldendal: Lars Boesgaard. Bogen er hardback og på 275 sider. En flot bog med mange fotos. BYD.

5750 Ringe
30. nov. 2022
Brødrene Harders Italienske Køkken

Brødrene Harders Italienske Køkken

195 kr.

Brødrene Harders Italienske Køkken, indbundet, Høst & Søn, udsolgt fra forlaget, sælges Super skøn italiensk kogebog :-) . Billede på vej. Sender gerne.

2100 København Ø
26. nov. 2022
Det PORTUGISISKE køkken

Det PORTUGISISKE køkken

Sælges

klipfisk og andre lækriteter" - Erwin Stæt Andersen - 239 sider - Illustreret i farver - Indbundet - BICA BOGFORLAG - 2003 - Fremstår som nærmest NY/ubrugt! - Forhør gerne om lagerstatus / pris >> pr. >> SMS

2000 Frederiksberg
25. nov. 2022
Mit køkken i Umbrien - Hanne Bloch

Mit køkken i Umbrien - Hanne Bloch

195 kr.

Mit køkken i Umbrien - Italiens Hjerte - af Hanne Bloch, indbundet, Gyldendal, sælges Sender gerne.

2100 København Ø
21. nov. 2022