Bagebøger

8
Bagning- Mad ABC - Vildt Fasan Ryper osv.

Bagning- Mad ABC - Vildt Fasan Ryper osv...

Sælges

Gammeldags Bage og Mad opskrifter. priser fra1kr Kagerulle 90kr. Nu 50kr.

6650 Brørup
man.
Blomsterbergs skønne klassikere

Blomsterbergs skønne klassikere

60 kr.

Hardback, 267 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Konditor Mette Blomsterberg, der har fået hele Danmark til at bage, kvinder som mænd, voksne som børn - og som til efteråret igen kan opleves på landsdækkende tv i anden omgang af Den Store Bagedyst - er tilbage med en ny bog. Blomsterberg er konditor med stort K og vil med "Blomsterbergs skønne Klassikere" gerne værne om de gode gamle dyder og utroligt mange traditioner, som konditorfaget er fyldt med - og ikke mindst det gode håndværk, som faget repræsenterer. I denne bagebog præsenterer Mette for første gang sine læsere for wienerbrøds- og butterdejsopskrifter, her er lækre brød og småbrød, lagkager og tærter, flødekager og tørkager som man også kender dem fra bageren, småkager og desserter. Mange af denne bogs klassikere er således kendt og elsket i bager- og konditormunde, men her får læseren dem i Mettes fortolkning, lavet med den sædvanlige kompromisløshed og med hendes eget personlige præg. Der findes mange flere konditorklassikere, men dette er dem, Mette har valgt med sit hjerte. En mindre del af opskrifterne er gengangere fra Mettes tidligere bøger, som er med igen her, fordi Mette synes, de hører til i denne sammenhæng. "Vi skal huske at holde lidt fast i historien og passe på, at vi ikke mister os selv i farten. De her gamle opskrifter kan noget. De fungerer. Rigtig mange af de ting, som er mere trendbårne, er udsprunget af disse kager. Og jeg kan mærke, at det er noget historie, jeg har lyst til at give videre," siger Mette Blomsterberg: "Vi får også pludselig en industrialiseret perspektiv på mange af disse kager. Roulade og citronmåne og gåsebryst og othellolaglage. På en eller anden måde er de bare blevet mishandlet, men er jo alle sammen fantastiske ting, hvis de bliver lavet ordentligt. Og så er de bare rigtig gode at forkæle sig selv og familien med engang imellem."

2500 Valby
5. maj.
Kringler og horn

Kringler og horn

15 kr.

Kringler og horn. Dejlige opskrifter fra Bedstemors bagebog. Hæfte. 15 sider. Kage, opskrifter, bage. Fast pris Kan sendes som brev med postnord 24 kr eller som pakke med gls uden omdeling 43 kr.

9460 Brovst
17. apr.
Et ordentligt brød, Camilla Plum

Et ordentligt brød, Camilla Plum

90 kr.

Et ordentligt brød af Camilla Plum er en god grundbog til dig, der ønsker at bage dit eget brød. hardback, 2010, kan sendes m DAO for 41,50 kr oveni til nærmeste udleveringssted (v. 727 gr)

8382 Hinnerup
31. mar.
Greven Kammerjunken og en dragende Citronmåne

Greven Kammerjunken og en dragende Citro...

75 kr.

Sif Orellana. Indbundet, 174 sider i fin stand. Sendes gerne, porto = 51 kr. MobilePay. Har du brug for lidt inspiration til mad og hygge i hverdagen, så er ?Greven, kammerjunken og den dragende citronmåne? måske lige noget for dig. Sif Orellana står bag denne hyggelige livsstils- koge- og inspirationsbog, som indeholder opskrifter på lækkerier, som kan bruges i alle henseender. Hun giver her en hel masse gode råd, idéer og deler sjove anekdoter med de interesserede. ?Greven, kammerjunken og den dragende citronmåne? er en rigtigt god familiebog, som indbyder til at alle kan være med. Selvom der især er fokus på madopskrifter, er der også inspiration at hente til lege og hyggelige aktiviteter. Også Sif Orellana: * Rollinger & Roulader, 75 kr. * Spilopper & Stjerneskud, 100 kr. * Gartnerinden & Lykkesmeden, 100 kr.

2500 Valby
4. jan.
Bagning med Spelt

Bagning med Spelt

95 kr.

Bagning med Spelt af den islandske bager Frida Sophia Bödvarsdottir, sælges Mange gode bageopskrifter.

2100 København Ø
3. jan.
Koge og Bage bøger

Koge og Bage bøger

300 kr.

Koge og Bage bøger, 5 stk store bøger, Der er 3 bøger fra Bo Bedre og det er:: . Bo Bedres Bagebog, Kogebog og Fremmed Mad, Så er der også:: : Billedkogebogen og Småretter & Salater, De 2 bøger er begge af:: Ellis Tardini, Bøgerne er pæne og som nye, Sælges kun samlet for 300-,

9850 Hirtshals
19. dec. 2022
Bag Brød

Bag Brød

45 kr.

Super god bog med opskrifter på lækkert brød. Er som ny. Kan afhentes i Randers SØ eller Viby J (Århus kun enkelte hverdage). Se også mine andre annoncer...

8960 Randers SØ
4. dec. 2022