46 kogebøger eller hæfter

46 kogebøger eller hæfter

25 kr.

1 Krøllerier. 93 opskrifter med krølle på halen 2 Let sovsen, Jensen. Fryd kartoflen, henryk risen, glæd pastaen 3 Juleskik på energien. 18 opskrifter med tips om energirigtig tilberedning 4 Den store bagedag. Inspiration til gode stunder. 21 opskrifter 5 Femten nemme. God mad med svinekød - ganske enkelt 6 Livet er Fedt. Tips og opskrifter på en let sommer 7 Carlsberg med kniv og gaffel. Nem og enkel mad med Carlsberg 8 Den nye kogebog. Livretter med den sunde danske olie 9 Den gode mad. Spis dig sundere i et bedre miljø 10 Spis af hjertens lyst. 78 spændende og lækre opskrifter på hjerterigtig mad 11 Æg på bordet 12 Juleknas og kager, af Anne Skovgaard-Petersen 13 Den allerbedste forårsmad med Femina 14 Pasta af Jody Vassalo 15 Eva Kakkelbog, Fisk og skaldyr, af Fritze Juel 16 Løgbogen. 12 dejlige opskrifter med løg 17 Ros til ris, pasta og kartofler, 20 lækre opskrifter på mad med god energi 18 Ugens Maggi vinder, 10 præmierede opskrifter 19 Bedre grill-sommer, så det kan mærkes... 20 Anne & Helles Køkken, ovnretter 21 Brød, gamle opskrifter på 20 brød og kager 22 Har du talt dine kalorier i dag, Anne Larsen 23 Spis brød til, 19 spændende opskrifter på det daglige brød 24 Bag med mormor, 36 sider 25 Juleskik på Energien. 18 opskrifter med tips om energirigtig tilberedning 26 Opskriften på julehygge... Dr. Oetker. Juleopskriftssamling nr. 5 med bl.a. opskrift på hundekiks 27 Bag de allerbedste Bradepandekager 28 Slank med SENSE. 16 nye lækre opskrifter 29 16 fantastiske opskrifter til JULEFROKOSTEN 30 Bag selv Julens Bedste kager 31 Sundt og slankende. 15 opskrifter med kalorieberegning 32 SUNDHED. 14 danske lægeplanter 33 Italiensk for begyndere 34 Lækre og nemme bradepandekager 35 Sønderjyske specialiteter 36 Mormors favoritter 37 Festlige fødselsdagskager 38 Vintermad 39 Cocktail 40 God aftensmad 41 Påslefrokost 42 Opskrifter til mikroovnen 43 Lægens energikur 44 Spis dig rask 45 Hakket fiskekød, 10 opskr. 46 Mad til sommerhus og campingvogn Pris 25 kr pr stk

Munkebo·tir.

Køkken & Kaos

Køkken & Kaos

75 kr.

Hardback, 189 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Marie Schmidt, kok og Felix Schmith, tv-vært: "Vi har lavet en familiemadbog, som vi selv kunne tænke os at have ved hånden herhjemme - en hverdagsaften efter en travl dag, en sommeraften i haven med vennerne til grill, en sondag morgen med tømmermænd, en picnic med familien eller bare en dag, hvor man er lidt småsulten og trænger til noget godt. Sa her er en masse dejlige opskrifter til dig, der bare godt kan lide god mad. Vi kan lide økologiske råvarer, men vi er ikke fanatiske. Vi kan lide sund mad, men vi er ikke hellige. Vi kalder vores familiekøkken for mormormoderne, for Felix kan lide gammeldags mad, og Marie kan lide at eksperimentere. Så vores familiekokken er et miks af dette - og ofte også af, hvad der lige var i fryseren og køleskabet. Vores rollefordeling er lidt ligesom herhjemme. Marie er kokken, så det er hende, der har lavet opskrifterne. Felix hjælper til, rydder op, og så underholder han gæsterne og sørger for, at de har det godt. Det har han også gjort i denne bog, hvor han underholder dig med små røverhistorier, som du kan læse, mens du laver mad, eller mens du sidder og tænker over, hvordan du nu skal komme videre med livet eller bare med det næste måltid."

Valby·19. maj. 2023·

Mad vs. Fødevarer

Mad vs. Fødevarer

100 kr.

Lone Vitus. Softcover, 178 sider. Helt ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Hvad er det egentlig, vi spiser? Alle har kun én krop og ét liv - alligevel har de færreste af os en klar holdning til det, vi spiser. Og strengt taget er det ikke så underligt. Vi lever i en tid, hvor mad er blevet fremmed for os; den er blevet til fødevarer. Fødevarer produceret af industrilandbrug, hvor gift, mistrivsel og elendig kvalitet er blevet normen. Dertil kommer en forarbejdningsindustri, som benytter alle tilladte kneb for at lave billige og underlødige varer, mens Fødevareministeriet og Sundhedsstyrelsen holder hånden under systemet og jonglerer med grænseværdier for noget så fremmed som gift i vores mad. Tag med på en rejse gennem fødevarerne og følg en branche, der ingen midler skyr i jagten på profit. Bogen er en øjenåbner af format - den lægger industriens og landbrugets kort på bordet, så du får mulighed for at træffe reelle valg under dine indkøb.

Valby·30. mar. 2023·