Hus og have

547
Sådan dyrker man Øko-grønsager

Sådan dyrker man Øko-grønsager

40 kr.

Troels V. Østergaard: Sådan dyrker man Øko-grønsager 96 sider - paperback 1. udgave, 2. oplag - Skarvs forlag Pris: 40 kr.

9000 Aalborg
i dag
Dyrk dine egne GRØNTSAGER

Dyrk dine egne GRØNTSAGER

60 kr.

Dyrk dine egne Grøntsager af Tommy Tønsberg & Kenneth Ingebretsen 1. udgave, 1. oplag 2020 Pris: 60 kr.

9000 Aalborg
i dag
Signe Wenneberg - Den første Have

Signe Wenneberg - Den første Have

125 kr.

Signe Wenneberg - Den første Have, GYLDENDAL, ubrugt, sælges

2100 København Ø
i dag
Økologisk KØKKENHAVE  af Troels V. Østergaard

Økologisk KØKKENHAVE af Troels V. Øster...

40 kr.

Troels V. Østergaard: Økologisk KØKKENHAVE Dyrkning - Blandingskulturer - Sædskifte - Kompost - Jorddække 152 sider - Hardback - Skarvs Havebøger i samarbejde med FDB Pris: 40 kr.

9000 Aalborg
i dag
Politikens bog om Krydderurter i haven

Politikens bog om Krydderurter i haven

50 kr.

Anemette Olesen: Politikens bog om Krydderurter i haven 144 sider - Hardback - 1. Bogklubudgave 2. oplag fra 2000 Nu og ubrugt bog! Pris: 50 kr.

9000 Aalborg
i dag

Lademanns blomsteratlas

49 kr.

Lademanns blomsteratlas

9700 Brønderslev
i dag

Højbede i Pallerammer

75 kr.

Eva Robild. Indbundet, 95 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Bogen "Højbede i Pallerammer" er skrevet af Eva Robild, som er kendt for sine bøger om haver og stresshåndtering. I denne bog sætter hun fokus på højbede i pallerammer, som er en nem måde at skabe en køkkenhave på uden et eneste spadestik. Robil pointerer, at højbede i pallerammer er ideelle for boligen på landet, i villakvarteret og sågar i baggården midt i storbyen. "Højbede i Pallerammer" er en bog for dig, der ikke kan vente med at komme i gang med den nemme dyrkning af grøntsager, sommerblomster eller krydderurter, men som lige mangler de sidste råd til, hvordan de bedste højbede af pallerammer bygges. .

2500 Valby
i går

Politikens HAVEBOG.

175 kr.

Udsolgt fra forlaget. Politikens havebog indeholder alle de praktiske oplysninger, som både ny og erfaren haveejer har brug for i forbindelse med planlægning, plantevalg, dyrkning og pleje af haven. Fra bogens indhold; Haver tilinspiration. Nyttehaven. Havens biologi og økologi. Prydhaven. Planter under glas. Andre haveelementer. Havens anlæggelse, pleje og teknik. Havealmanakken. Forfatter; John Henriksen,Helge Petersen, Eyvind Thorsen, Jørgen Vittrup. Bogen er hardback og på over 500 sider med mange smukke fotos.

5750 Ringe
i går

Loppefund - Til brug op pynt

60 kr.

Caroline Atkins. Indbundet, 160 sider. Ubrugt, som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. Gerne MobilePay. Se billede 2 for info fra bogens bagside. Også: * Retroguld, 75 kr. * Flot Skrot - Nyt liv til gamle møbler (ny, stadig i plast) 100 kr. .

2500 Valby
i går

Camillas havebog

70 kr.

En inspirerende, ligetil, ligefrem og helt nede i jordhøjde bog, om hvordan man gør sit haveliv sjovere og mere frodigt. Om basale teknikker som frøsåning, for kultivering, stiklinger, drivhuse og krydderurter, om masser af blomster og grøntsager, buketter og frø tagning, og om hvad der er værd at plante og spise, når man dyrker have i dybeste alvor og for sjov. Bogen er overdådigt illustreret med fotos af Anne-Li Engström og følger en hel vækstsæson i haven på Fuglebjerggaard fra de første frø til den bugnende høst. Dette er ikke et skønmaleri, men glæder og sorger, dræbersnegle og oversvømmelser, præcis som virkeligheden former sig i rigtige, levende haver. Bogen er på ingen måde et opslagsværk eller leksikal ´tour de force´ i havekunsten, men en god støtte til de første spæde skridt i haven og ekstra inspiration til gamle haverotter.

5270 Odense N
i går

Rhododendron

75 kr.

und immergrüne Laubgehölze, af Johann Berg og Lothar Heft, Forlaget Ulmer, 1979, hardback, tysk udgave, yderst velholdt. Bogen indeholder 69 farvefotos, samt 40 tegninger og sort/hvide fotos. Pris 75 kr. Sendes gerne.

5330 Munkebo
i går

Flot bog. FARVER i Haven. Jane Schul.

149 kr.

FARVER I HAVEN. Fortæller, hvordan man kombinerer farver og former i havens bede, så de fremstår spændende og harmoniske. Mulighederne er så mange, at det kan blive svært at vælge, men med nogle få værktøjer bliver der lettere at foretage de rigtige sammensætninger. Bogen er skrevet af Jane Schul,landskabsarkitekt, kunsthåndværker og formand for det Kgl. Danske Haveselskab. Hun har egen tegnestue, Schul & Co, underviser på Den Kgl. Danske Veterinær- og Landbohøjskole og har skrevet en lang række havebøger. Gyldendal; Hardback. Nypris; 249 kr. sælges for 149 kr. Flot bog - med mange smukke fotos.

5750 Ringe
tir.

Drivhuset og Havestuen

50 kr.

Indbundet, 159 sider i fin stand. Sendes gerne, porto = 45 kr. Har MobilePay. Særtryk af en række artikler fra "Haven" fra Det Danske Haveselskab. Rigt illustretet. Se billede 2 for info fra bogens bagside. .

2500 Valby
tir.

Haven-back to basics" af A. Titchmarsh

130 kr.

Haven - back to basics Alan Titchmarsh Forlag: Lindhardt og Ringhof ISBN Nummer: 87-614-0377-6 Sprog: Dansk Hardcover 1. udg., 1. opl., 2002 264 sider 100% fejlfrit eksemplar Stort format. Super flot bog i perfekt stand. Vægt: 1,5 kg. Originaltitel: ?How to be a gardener? - fotos: Jonathan Buckley - ill. i farver - Gennemgang af grundlæggende principper for havearbejde med trin for trin-anvisninger samt om beplantning, vedligeholdelse, sygdomme og skadedyr.

8250 Egå
tir.

Bord dæk dig

40 kr.

skrevet af Beate Rabe. Bogen er velholdt og røgfri i hardback Bogen er til inspiration til store og små fester og begivenheder. Jeg har mobilepay og sender med Dao

5550 Langeskov
tir.

Køkkenhaven 1 og 2

75 kr.

1975, 230 sider om dyrkning af mange af de nordiske grøntsager.

8000 Aarhus C
tir.

Hjemmets reparations håndbøger

30 kr.

Sjove gamle hæfter Gør det selv Selvgjort er velgjort Møbler Lettere murerarbejde Cykel og knallert Materiale og værktøjslektion Pr stk 30,- Samlet for de 4 100:- Sender gerne Porto er 38,-

5000 Odense C
tir.

Have haves

65 kr.

Have haves af Stig Lauritsen TV2, sælges

2100 København Ø
tir.

Havebassiner og vandplanter,

70 kr.

Af Petra Michaeli-Achmuhle. Borgens Forlag 1972.

6100 Haderslev
tir.

Orkidder - 7 Bøger 30-75 kr.

Sælges

Politikens bog om Orkideer - Anders Kjær - Indbundet, 123 sider. Som ny. 75 kr. Orkidéer - En Introduktion - Brian & Wilma Rittershausen - Indbundet, 128 sider. Som ny. 75 kr. Orkideer Du selv kan Dyrke -Susanna Rósen, Anna Skoog & Peter Göttfert - Indbundet, 142 sider. 75 kr. Bedårende Orkideer - Peter Göttfert & Anders Wigh - Indbundet, 64 sider i nær ny stand. 60 kr. Orkideet - Enintroduktion - Wilmina & Brian Ritterhausen - Indbundet, 128 sider. Som ny. 75 kr. Orkideer - En guide til verden mest fascinerende planter - Wilmina & Brianritterhausen - Indbundet, 224 sider i storformat i fin stand, 75 kr. Orkideer - Den udførlige Opslagsbog - Rick Imes - Hæftet, 80 sider. Brugt. 30 kr. ----------------------------------------------------------------------- Sendes gerne, porto = 45 - 80 kr. Har MobilePay ----------------------------------------------------------------------- .

2500 Valby
man.

Den danske Havebog

120 kr.

Rie Post m.fl. Indbundet, 473 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Smukt illustreret de luxe-grønspættebog for haveejere. En allround, dansk udviklet grundbog, der er skrevet og illustreret med henblik på at opfylde så mange af læsernes behov som muligt i én og samme store, lækre bog. Masser af inspiration, ideer og designmæssige muligheder, foruden grundig, faktuel viden om planter og havearbejde, så det er til at forstå, hvordan man gør, og hvordan man ikke gør. Både for begynderen og den erfarne, der søger specialviden inden for et felt. Bogen er opbygget, så man med udgangspunkt i sin egen havetype nemt kan finde frem til de emner, der er aktuelle for en. .

2500 Valby
man.

Hjem efter mit hjerte

120 kr.

Anne Fabricius-Bjerre. Indbundet, 173 sider i storformat. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Anne Fabricius-Bjerre har altid ment, at smukke omgivelser giver glade mennesker. Hun går ikke ind for, at vi skal bo pænt og ensrettet. Nej, vi skal slå håret ud og sætte vores personlige præg med ting, der både kan være skrå og skæve. Et hjem skal afspejle de mennesker, der bor i det - deres historie og behov. Et hjem skal være et sted, som inspirerer og skaber glæde. I denne smukke billedbog har Anne Fabricius-Bjerre samlet en vifte af flotte og meget personlige boliger af vidt forskellig stil - med udgangspunkt i sin egen familie, sine venner samt de kunder, hun selv har været med til at indrette for i forbindelse med sin forretning Basalt, der sælger skønne antikviteter og moderne design. Boligerne er gennemfotograferet af Andreas Mikkel Hansen og præsenteres i en række små, enkle historier. Vi hører om hjemmene og de mennesker, der bor i dem, og om deres overvejelser med hensyn til valg af hjem og stil. Det er boliger på alle niveauer, fra det helt enkle fiskerhus til den overdådige villa, med forskellig smag og indretning, men alle nogle, som er udvalgt, fordi de er spændende og anderledes. Anne Fabricius-Bjerre er tidligere direktør for Dagmar Teatret, hvor hun igennem 20 år stod for indkøb af film. I dag indehaver af indretningsbutikken Basalt i Store Strandstræde i København. Basalt udfører indretningsopgaver for både private og virksomheder og tilbyder rådgivning vedr. møblering, belysning, farvevalg m.m. .

2500 Valby
man.

Grundbog for Sprøjteførere

50 kr.

Grundbog for Sprøjteførere Alt om Spøjteteknik, Miljø & Sikkerhed 162 sider fra 1994, i flot stand Se billed Spøgsmål så skriv gerne. Sendes efter PostDK takst, som du ønsker (A-B-Pakke) Se gerne mine andre auktioner

5540 Ullerslev
man.

Håndbog stueplanter

40 kr.

Bo bedres stueplante håndbog. Alt du bør vide om 280 populære planter til stuen, altanen og terrassen. Fast pris 191 sider Kasse 1 Kan sendes med gls som pakke 42 kr.

9460 Brovst
søn.

Ghitas roser - Ghita Nørby & Torben Thim

75 kr.

Ghitas roser af Ghita Nørby og Torben Thim, ny, indbundet, forlag Lindhardt og Ringhof, sælges Super skøn bog med smukke billeder.

2100 København Ø
søn.

Ægte tæpper - en bog om håndknyttede ......

60 kr.

Hanne Munkholm: Ægte tæpper - en bog om håndknyttede tæpper i nutidens Iran 106 sider - Hardback - Forlaget Ventus

9000 Aalborg
søn.

Signe Wenneberg - Den Første Have

95 kr.

Den Første Have af Signe Wenneberg fra Gyldendals Forlag, ubrugt, nypris 299,95, sælges Udsolgt fra forlaget.

2100 København Ø
søn.

Jordbær

60 kr.

Jette Bogø, Helge Stig & Svend Ahnstrøm. Indbundet, 84 sider. Personlig hilsen på titelblad, ellers som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Se billede 3 for info fra bogens bagside. .

2500 Valby
søn.

Små Haver - Smukt Anlagt

75 kr.

Grønne oaser på sparsom plads. Indbundet, 160 sider i storformat. Som ny. Sendes gerne, porto = 51 kr. MobilePay. Se billede 3 for info fra bogens bagside. .

2500 Valby
søn.

2 forskellige havebøger

50 kr.

Politikens bøger, Krydderurtehaven (2004) - Politikens bog om havestuen (1997) Begge hardbacks i fin stand. 50 kr. pr. stk. 75 kr for dem begge

8600 Silkeborg
søn.

287 typehuse

50 kr.

287 typehuse - Udgivet af Foreningen af Typehusproducenter i Danmark 300 sider - Hardback med smudsomslag

9000 Aalborg
søn.

Bestseller: Træernes hemmelige liv

50 kr.

Bestseller Træernes hemmelige liv (2016) af Peter Wohlleben Kontaktes via gul og gratis

9000 Aalborg
lør.

Havebøger

5 kr.

Året rundt i haven: 19 kr. Ren stil udendørs: 19 kr. Planter til krukker "Din mediterrane have": 5 kr. Hardback bog med linieret papir til at skrive egne råd, husketing, m.m.: 5 kr. Rabat ved samlet køb af de sidste 4 bøger. 7 stk. havebøger/hæfter i samme serie om alt fra prydsplanter, buske, træer, krukker, planlægning af året, o.s.v. 1 bog = 10 kr. Alle i alt: 50 kr. (solgt 28.1.2022)

5500 Middelfart
lør.

Dekorationsmaling

75 kr.

af Nina Ewald. Nye og gamle maletekniker til boligen. Gyldendal, Nordisk Forlag, 1992, paperback. Bogen er yderst velholdt. Pris 75 kr. Sendes gerne.

5330 Munkebo
lør.

De byggede grønt - træk af anlægsgartner...

30 kr.

De byggede grønt - træk af anlægsgartneriets historie Jens Ove Rasmussen - Grønt miljø - 1987 - krt. - 254 sider - god stand Bogen er tilegnet Hendes majestæt Dronning Ingrid Indhold: Hvis jeg skal gengive alle overskrifterne her, slider jeg nok mit tastatur op, så kig i stedet annoncens fotos. Gavmildt illustreret med fotos af/fra bl.a. Rosenborg have, Frederiksborg, Egeskov, Sorgenfri, Glorup ved Ørbæk på Fyn, Ledreborg, Rudbjerggård på Lolland, Lerchenborg, Arbejderne på Gunderslevholm, træbeskæring i Odense 1938, motorsprøjte i 30'erne, kursus i flisearbejde i Sønderborg, Vilvorde ved Tølløse, Jernbjerggård ved Slagelse, opbygning af friluftsteatret på Bellahøj, Middelfart, gartnere på sølyst 1916, Tivoli, Ingemann Hansens første jordflytningsmaskine 1949, traktor med jordsluffe 1950, Vollsmose, Hunderupparken, mange fine flisebelægninger, gadekæret i Ishøj - ren idyl, Husumgade på Nørrebro, Maribo, Helgolandsgade i København, Kompagnistræde, Lersø parkallé, Fredericia bryggeri, taghave på Asbæk, torvet ved Magasin du Nord...... Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på den rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

9900 Frederikshavn
fre.

Historien om mit hus af Lene Høg

50 kr.

Historien om mit hus - og hvordan du skriver din egen Af Lene Høg - Langelandsgade 39 i Vejgaard 87 sider - Hardback - Forlaget Legimus

9000 Aalborg
fre.

Nemme stueplanter. A_Z planteguide

40 kr.

Oversigt over de nemmeste, mest populære stueplanter herunder kaktus, sukkulenter, palmer, bregner og blomsterplanter. Masser af tips om, hvordan man undgår vanskeligheder med insekter, sygdomme og temperaturudsving. Udførlig pasningsoversigt angående lys, vanding, gødning mv. ved hver plantebeskrivelse. Forslag om placering for at opnå den bedste virkning samt beskrivelse af, hvilke planter, der kan give liv hvor i huset. Enkelt formeringsprincip, pasning året rundt ag alt, hvad man behøver at vide for at sikre sine planters trivsel. Alt illustreret med fotos og tegninger i farve.

7800 Skive
fre.

Julestads - konfitterknas

49 kr.

Forlag : Aschehoug, 1997 Hardback, som ny. Stor Flot bog , Illustreret ISBN: 87-11-12544-6 Forfatter : 87-11-12544-6

6500 Vojens
lør.

Forskellige småbøger

10 kr.

Dejlige planter i stuen, sådan gør man, så gror de af Helmut Bechtel. Bogen om godt brød af Lotte Haveman. Undulatbog for begyndere af Curt af Enehjelm Naturens skraldemænd af Gerth Hansen. Bogen om tiden af Mex Gram. Dybfrost i hjemmet af Rigmor Bagger Examens bogen af Bo Jarl pris pr. bog

9700 Brønderslev
fre.

Bog

40 kr.

Oversigt over de nemmeste, mest populære stueplanter herunder kaktus, sukkulenter, palmer, bregner og blomsterplanter. Masser af tips om, hvordan man undgår vanskeligheder med insekter, sygdomme og temperatursvingninger. Udførlig pasningsoversigt angående lys, vanding, gødning mv. ved hver plantebeskrivelse. Forslag om placering for at opnå den bedste virkning samt beskrivelse af, hvilke planter, der kan give liv hvor i huset.

7800 Skive
fre.

Boligindretning & Dekoration

150 kr.

af Anoop Parikh, Debora Robertson, Thomas Lane m.fl. Bogen indeholder alt om indendørs indretning og en mængde kreative ideer til individuel boligdesign. Med illustrerende trin - for - trin anvisninger. Se billeder for indholdsfortegnelsen. Bogen er indbundet med smudsomslag og er på 350 sider med farvestrålende fotos - den fremstår som ny/ubrugt.

4690 Haslev
4. aug.

Opholdsrum, Louise U. Olsen red.

90 kr.

Ideer og inspiration til enkelt og afslappet interiør hardback m smudsomslag, 2005, kan sendes m DAO for 46 kr oveni til nærmeste udleveringssted

8382 Hinnerup
4. aug.

Aschehougs bog om Krukker og Potter

60 kr.

Aschehougs bog om Krukker og Potter 160 sider - Hardback - Dansk udgave fra 2007 Flot, ny og ubrugt bog!

9000 Aalborg
4. aug.

Havens rum, Christel Kvant og Heidi Palm...

120 kr.

Havebog, der ser haven både som en udvidelse af boligen og som en bolig i sig selv. Hardback m omslag 2000, kan sendes m DAO for 40 kr oveni til nærmeste udleveringssted (v 741 gr)

8382 Hinnerup
4. aug.

Havehuse & hyggekroge, Christina Elisabe...

90 kr.

med kreativitet, knofedt og kærlighed hardback, 2013, kan sendes m DAO for 40 kr oveni til nærmeste udleveringssted

8382 Hinnerup
4. aug.

Sommerhusliv hele året

120 kr.

Dorrit Elmquist. Indbundet, 184 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Beskrivelse af ni sommerhuse med forskellig beliggenhed, arkitektur og indretning. Med gode råd og ideer til hus og have Sommerhusliv er en hyldest til det lyse, enkle og uhøjtidlige - en boligstil, hvor der er plads til mennesker og tid til detaljer. Sommerhusliv er smukke billeder og levende beskrivelser af ni danske sommerhuse med forskellig beliggenhed, arkitektur og indretning. Livet i sommerhusene afhænger af beboernes temperment, økonomi og kreativitet. Men fælles for alle husene er, at deres indretning kan inspirere til en afslappet stil både i sommerhuset og heltidsboligen. Somerhusliv indeholde en skitsebog til hus og have, hvori inspirationen fra sommerhusene bliver til gode råd og idéer. .

2500 Valby
4. aug.

Sommerkrukker - inspiration til havedrøm...

25 kr.

Sommerkrukker - inspiration til havedrømme... ...i krukker og potter Lena Drameus-Åberg Lademann - 2001 - fast bind - 63 sider - fin stand INDHOLD: Alt der har det godt er smukt Velkommen! Skab et drømmemiljø Sammenplantning i krukker Oplev årstiden Livsnydernes altan Hvem skal bestemme? Den kompakte køkkenhave Have i krukker for allergikere På skyggesiden Rejs hjemme til sommer! Med urtehaven midt på bordet Giv haven dybde Gør krukken i stand og tag et hvil Adresser og register Gavmildt illustreret med yderst flotte farvefotos SE OGSÅ MINE ØVRIGE ANNONCER PÅ F.EKS. GAMMEL DANMARKS- OG LOKALHISTORIE, GEMT OG NÆSTEN FORGLEMT MUSIK PÅ DENS RETTE ELEMENT: VINYL, GAMLE BLADE OG MAGASINER.......Ja, hele slægtens læsestof er i spil.

9900 Frederikshavn
4. aug.

Have bøget

100 kr.

Disse helt nye havebøger er aldrig læst. Sælges samlet for 500kr plus forsendelse. Billede 1 & 2: 100kr stk plus forsendelse. Billede 3: 200kr plus forsendelse. Billede 4: 150kr plus forsendelse Plus ved enkel af en bog 10kr for en bobbel kuvert. SMS BESVARES IKKE.

6740 Bramming
4. aug.

Min første havebog

50 kr.

Min første havebog, Povl Bruun-Møller. Bogen fremstår som ny. " Min første havebog" er skrevet for alle, der gerne vil følge et frø blive til en plante, sætte blomst og frugt. Det er ikke nødvendigt, at du har en have ude i naturen, bogen giver dig mange spændende muligheder, som du kan udnytte i en vindueskarm, i en urtepotte eller en stor glasflaske...".

4690 Haslev
4. aug.

Ikebana

60 kr.

Irene Schmidt. Indbundet, 76 sider i fin stand. Storformat. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Se billede 2 for info fra bogens bagside. .

2500 Valby
4. aug.

Politikens Havebog

125 kr.

af Eyvind Thorsen. Politikens Havebog er den nødvendige håndbog for alle haveejere - nybegyndere som virkelig erfarne. Bogen uddyber alle tænkelige arbejdsopgaver og giver gode råd m.h.t. beplantning med de rigtige kulturer på de bedst egnede steder. Udførligt beskrevet i tekst og i instruktive tegninger og fotos. Bogen er i hardback, på 465 sider og i pæn stand. Se billeder for bla. indhold.

4690 Haslev
4. aug.

Havebog for de dovne, Dan Rosenholm

120 kr.

88 tips til dem, der vil lave så lidt som muligt hardback, noget slidte hjørner nederst, 2014, 1. udg, kan sendes m DAO for 40 kr oveni til nærmeste udleveringssted

8382 Hinnerup
4. aug.

Påskebogen

35 kr.

Af Jette Bogø m. Fl. Forlag : Egmont, 1997 Hardback. God stand ISBN: 87-608-0390-8

6500 Vojens
lør.

Indret med farver, Joanna Copestick & Me...

90 kr.

sådan kombinerer du farverne i din bolig Indret med farver er en meget anvendelig og inspirationsrig bog for alle, der gerne vil sætte et personligt præg på deres bolig. Med grundlæggende farvelære gives forståelse for farvernes indbyrdes harmoni og hvorfor de påvirker os på forskellig måde. Man får indsigt i farvernes mangfoldighed, og hvordan man kan skabe harmoni eller effekt i alle boligens rum på store - såvel som små flader. hardback m smudsomslag, 2000, kan sendes m DAO for 42 kr oveni til nærmeste udleveringssted

8382 Hinnerup
4. aug.

Køkkenhaven, Gitte Bjørn og Jørgen Vittr...

90 kr.

Alt om grønsager, krydderurter, bær og frugter hardback, 2013, kan sendes m DAO for 40 kr oveni til nærmeste udleveringssted

8382 Hinnerup
4. aug.

Liljer - Håndbog op pleje og pasning

40 kr.

Liljer - Håndbog om pleje og pasning Oversigt over mange forskellige sorter Af Andrew Mikolajski 64 sider - Indb. og med smudsomslag Det Nye Plantebibliotek - Flachs

9000 Aalborg
4. aug.

Havehøns - Sådan holder du høns i din h...

70 kr.

Jørgen Liljensøe: Havehøns - Sådan holder du høns i din have 160 sider - paperback - 1. udgave, 4. oplag - Borgen - Som NY!

9000 Aalborg
4. aug.

Haveejerens håndbog af hans Petersen

25 kr.

Gyldendals bogklub 1976. 207 sider. Pæn stand alderen taget i betragtning. Sendes som pakke uden omdeling med DAO for kr. 45,00. OBS! Ingen mobiltelefon.

9900 Frederikshavn
4. aug.

den nemme have - Politikens Håndbøger

30 kr.

Laila Sølager: den nemme have 185 sider - Hardback 1. bogklubudgave, 1. oplag Politiken Håndbøger - NY Bog!

9000 Aalborg
4. aug.

Den store julebog - De bedste ideer saml...

30 kr.

Årgang 2002 . Hardback, iSBN: 87-7741-235-4

6500 Vojens
lør.
Side:af 10