Annoncen findes ikke længere ?

Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer eller opret en favoritsøgning nedenfor.
Skal vi lege?
135 kr.

Skal vi lege?

TORSDAG D. 13 fra kl. KONTAKT KUN PÅ SMS. Mine tider kan ændre sig med kort varsel, da jeg pludselig kan få behov for at lukke ned. Der kan forekomme ændringer i tider. Svare jeg ikke, så skriv evt ...
TORSDAG D. 13 fra kl. KONTAKT KUN PÅ SMS. Mine tider kan ændre sig med kort varsel, da jeg pludselig kan få behov for at lukke ned. Der kan forekomme ændringer i tider. Svare jeg ikke, så skriv evt igen senere. LÆS TEKSTEN, der står hvad jeg tilbyder :) Jeg er ved telefonen de fleste dage, Men jeg har også et andet liv så har jeg ikke svaret indenfor et kvarters tid, så skriv igen senere. Jeg er en kvinde på 42 år, der ELSKER at lege ;) Jeg har lidt ekstra på kroppen, så ønsker du en åleslank, så er det ikke mig ;) Jeg nyder meget at lege "med fremmede mænd", og er helt vild med at høre jeres tanker og fantasier, hvis du har frække fantasier du vil fortælle mig bliver jeg som regel våd og liderlig, og stønner mens vi leger. Jeg er ikke god til at fortælle en masse, da jeg så mister fokus på legen. Så hvis du ønsker jeg skal fortælle en masse er det den forkerte du har fat i, men har du selv ideerne og fantasierne, så vil jeg meget gerne lege med dig, i tænder mig vildt når jeg høre jeres stemmer, stønnen og åndedrag, mens vi leger ;) Jeg tilbyder: At lytte mens du leger. At lege lidt sammen med dig - hvis du giver mig lov. At lege lidt med mit legetøj mens du lytter. Jeg er ikke dominerende, men vil gerne høre dine fantasier og tanker mens vi leger, det tænder mig. Jeg er til alm blid sex, og lidt bindelege, men ikke s/m. Send sms, så aftaler vi en tid for vores leg ;) Først på det aftalte tidspunkt og når pengene er landet, besvare jeg dit opkald, indtil den aftalte tid foregår det via sms. Priser: Telefonsex optil 15 min: 135kr. PRISERNE ER FASTE - Vil du forhandle så find en anden. Den oplyste pris, gælder uanset om du vil bruge 1 eller 15 min. Evt. skriv i sms hvis jeg ikke må skrive tilbage efter en bestemt tid. OBS - Lægger du på fordi du bliver forstyrret når vi har startet samtalen, returneres pengene ikke.
4000 Roskilde
Tanja
0 annoncer ?
Se butik (0)
Tjek stavning og filtre, forsøg med et bredere søgeord eller opret en favoritsøgning og få besked, når nye annoncer kommer online.