Sexlegetøj og udstyr

3.680
Galleri annoncer
Sexlegetøj

Sexlegetøj

2.500 kr.

Sexlegetøj, Lidt ridser&trykmærker, Plugmål: 61mm,61mm,68mm,71mm.

8210 Aarhus V
i dag
Vibrator

Vibrator

175 kr.

Vibrator, Vibrator med siliconebelægning så den også kan bruges i vand, helt ny med oplader , Byd :-)

9400 Nørresundby
i dag
Love egg

Love egg

300 kr.

Love egg, Love egg

2990 Nivå
i dag
Baci Røde Bundløse Hipsters

Baci Røde Bundløse Hipsters

69 kr.

Baci Røde Bundløse Hipsters, Baci røde bundløse hipsters - enkel og fræk Disse røde hipster trusser er i alt sin enkelhed utrolig frække. Det blomstrede motiv pynter både foran og bagpå, og som en lille ekstra ting kommer de med aftagelige stropper, der kan bruges sammen med strømper. Baci røde bundløse hipsters gemmer, som navnet indikerer, på en fræk overraskelse. De er nemlig bundløse, hvilket naturligvis kun gør dem endnu mere uimodståelige. Brug dem med eller uden stropperne - de er med garanti en succes uanset hvad. OBS! Strømper er ikke inkluderet. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS
Cottelli Collection Røde Selvsiddende Strømper

Cottelli Collection Røde Selvsiddende St...

89 kr.

Cottelli Collection Røde Selvsiddende Strømper, Røde selvsiddende strømper fra Cottelli Collection Gør dit outfit komplet med et par røde selvsiddende strømper fra Cottelli Collection. De selvsiddende strømper har et klassisk look med et ekstra frækt twist med den røde farve. Strømperne passer perfekt sammen med et rødt lingerisæt. Strømperne har en enkel blondekant og med en skridsikker kant på indersiden, der gør, at strømperne bliver hvor de skal. Strømperne er 17 denier og har derfor et gennemsigtigt look. De selvsiddende strømper er Oeko-tex certificeret. Perfekt til dit lingerisæt Intet lingerisæt er komplet uden et par flotte og forførende strømper. Det smarte ved at par selvsiddende strømper er, at du kan kombinere dem med et lingerisæt med eller uden hofteholder. Strømperne bliver oppe uanset hvad. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Satisfyer Men Wand Vibrator

269 kr.

Satisfyer Men Wand Vibrator, Satisfyer Men Wand - En magisk vibrator til mænd Denne penisvibrator fra Satisfyer har til hensigt at stimulerer på alle punkter. De fleksible vinger omslutter penishovedet, mens de stimulerende riller giver en helt fantastisk følelse på skaftet og testikler. Den er lavet i et hudvenligt og silkeblødt silikonemateriale, der føles fantastisk sammen med en god mængde glidecreme. Motoren er meget kraftfuld. Den har dertil 10 vibrationsmønstrer, der hver især kan justeres med 5 hastigheder. Det giver dig 50 vibrationskombinationer. Masturbatoren er både genopladelig og vandtæt samt enormt nem at rengøre. Dens fulde længde er 20,5 cm. og den indre diameter er 3,5 cm. Den er dog meget strækbar, så alle penisstørrelser kan nyde den. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

The Cowgirl Bronco Silikone Tilbehør Mør...

369 kr.

The Cowgirl Bronco Silikone Tilbehør Mørk Hudfarve, The Cowgirl Bronco silikone tilbehør Gør din næste ridetur uforglemmelig med et Bronco silikone tilbehør. Silikone tilbehøret passer til din The Cowgirl Premium Riding sex maskine. Tilbehøret kan nemt sættes på og tages af, så du kan få præcis den stimulering, du ønsker. The Cowgirl Bronco silikone tilbehør giver en realistisk stimulering, hvad end du bruger den vaginalt eller analt. Udvendigt stimuleres klitoris eller mellemkødet af en rillet overflade - alt efter hvordan du rider din Bronco. Gør din ridetur endnu mere realistisk Bronco er et godt valg, hvis du ønsker at mærke en mere realistisk stimulering, når du rider din sex maskine. Tilbehøret har et naturtro design med markeret penishoved og årer langs skaftet. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Obsessive G-streng i Sort

119 kr.

Obsessive G-streng i Sort, Obsessive G-streng i sort Ifør dig denne forførende G-streng fra Obsessiv og få din partners fulde opmærksomhed. G-strengen har et smukt strop-design, der indrammer dine former på den smukkeste måde, samtidig med at den ikke efterlader meget til fantasien. Trussen er blonder både foran og bagpå, og så er den pyntet med en flot sten på forstykket. Med en Obsessive G-streng i sort har du alt hvad du behøver. Du kan dog altid bruge trussen sammen et par strømper, en hofteholder og en matchende BH. Trusse med forførende strop-design Leder du efter et par trusser, der kan lidt mere, end dem du render rundt i til hverdag? Så kan du trygt vælge denne Obsessive G-streng i sort. Trussen har et flot og forførende strop-design, der gør dem helt uimodståelige. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

LELO Smart Wand 2 Large Klitoris Vibrato...

1.399 kr.

LELO Smart Wand 2 Large Klitoris Vibrator i sort, LELO Smart Wand 2 - den eneste vibrator du nogensinde får brug for Med en LELO Smart Wand 2 i soveværelset har du alt, hvad du nogensinde kommer til at få brug for. Den kraftige vibrator giver dig et væld af indstillinger, så du kan opnå præcis den stimulering der får dig helt op og ringe. Nyd de rumlende vibrationer alene eller sammen med en partner. Den alsidige vibrator er ergonomisk designet og med 2'erns forbedret håndtag, er du sikret et stabilt og fast greb, selv når det bliver allermest intenst. Det store bløde hoved af silikone giver dig stimulering ovet et bredt område, og er ligeledes perfekt til ømme muskler. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Pretty Love Broderick Rabbit Vibrator Li...

439 kr.

Pretty Love Broderick Rabbit Vibrator Lilla, Broderick rabbit vibrator fra Pretty Love Nyd en vibrerende stimulering af både klitoris og G-punktet med den fantastiske Broderick rabbit vibrator fra Pretty Love. Vibratoren har den klassiske lille kanin med øre, der forkæler klitoris, samtidig med at et let buet dildoskaft rammer og stimulerer G-punktet. Vibratoren er let at bruge, og med 12 indstillinger for vibrationerne er der rig mulighed for at få, præcis den stimulering du ønsker. Den smarte vibrator er naturligvis både genopladelig og vandtæt - og så er den lavet af silikone af medicinsk kvalitet, der sikrer dig et hudvenligt og holdbart produkt. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Fun Factory Patchy Paul Vibrator i Grøn

500 kr.

Fun Factory Patchy Paul Vibrator i Grøn, Patchy Paul - en sjov og stimulerende vibrator Hvis du er på jagt efter en farverig, sjov og ikke mindst effektiv vibrator, så er Patchy Paul fra Fun Factory det perfekte match. Det bølgede skaft ender i en buet tip, der vil ramme helt perfekt på dit G-punkt. Der er nydelse hele vejen igennem med denne G-punkts vibrator. Skaftet er lavet af medicinsk silikone, der er af høj kvalitet og føles silkeblødt mod huden. Derudover er skaftet yderst fleksibelt, så du kan ramme helt rigtigt. Dette giver dig samtidig også flere muligheder for at bruge vibratoren i forskellige stillinger. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Baci Sort Sheer Babydoll og Open Cup BH ...

199 kr.

Baci Sort Sheer Babydoll og Open Cup BH i Sort - PRISVINDER, Forførende fræk Baci sort sheer babydoll Denne babydoll lingerikjole føles som en drøm at have på, samtidig med at du fremstår fræk og forførende som aldrig før. Baci sort sheer babydoll har en åben BH kombineret med det kendetegnende babydoll skørt. Dine bryster fremhæves smukt med de sorte stropper, der indrammer dem. Den løse kjoler har et let gennemsigtigt look med prikker. Det korte skørt har en fin flæsekant forneden og lader det nederste af dine balder være synlige. Negligéen kommer med en matchende G-streng trusse, der har justerbare stropper. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Begynder gag ball i pink

69 kr.

Begynder gag ball i pink, Begynder gag ball i Pink kan lukke munden på enhver Har du en partner som elsker at dominere, og er I på samme tid til det mere "pigede" look, så er denne begynder gag ball oplagt til jeres lege med bondage og BDSM. Denne begynder gag ball er lavet i PVC plast, og er en holdbar bold med huller i, så den er let at trække vejret igennem. Remmen, som skal om hovedet er justerbar og passer langt de fleste. Med denne frække gag-ball kan du lukke munden på selv den mest højtråbende og frække partner. Det er bare super frækt. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Fun Factory Bootie Large Anal Plug - Sor...

179 kr.

Fun Factory Bootie Large Anal Plug - Sort, Anal stimulering med Bootie Large fra Fun Factory Som en del af en serie af forskellige størrelser butt plug er Bootie Large den største. Den er altså for dig der måske har erfaring med mindre størrelser af butt plugs, men er klar til en mere fyldig udfordring. Bootie butt plug fra Fun Factory er perfekt som opvarmning til analsex eller som en stimulerende tilføjelse til forspil eller onani. Den buet spids rammer perfekt ind på prostata, så du kan opnå et mere intenst klimaks. Sådan bruger du Bootie Large For at få den bedste oplevelse med din Bootie Large er det selvfølgelig vigtigt, at du husker glidecremen. Her skal du bruge en vandbaseret glidecreme og gerne rigeligt af den. Før pluggen op i dit eget tempo indtil den sidder rigtigt. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Rainbow Anal Plug med Diamant - Medium

119 kr.

Rainbow Anal Plug med Diamant - Medium, Rainbow anal plug med diamant - medium Med en anal plug i metal kan du gøre din leg med anal stimulering endnu mere pirrende. Denne rainbow anal plug med diamant - medium har et flot design, der gør legen tilfredsstillende for øjet såvel som dine andre sanser. En anal plug som denne er perfekt til brug under samleje, ved forspil eller som ekstra stimulans ved onani. Det er helt op til dig. Denne medium størrelse, vil være perfekt til dig, der har en smule erfaring med anal stimulering. En buttplug for den let øvet Har du allerede udforsket anal stimulering en smule? Måske med en anal plug i størrelse small? Så er du helt sikkert klar til at prøve denne rainbow anal plug med diamant - medium - en størrelse for den let øvet. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Orgie Acqua Croccante Sakura Massage Sku...

79 kr.

Orgie Acqua Croccante Sakura Massage Skum, Acqua Croccante Sakura - en massageskum fra Orgie Forkæl den du holder af med en intim og sanselig massage. Med Acqua Croccante Sakura massageskum fra Orgie kan du tilføje en skøn duft samt en pirrende sprudlen til massagen. Massageskummet dufter af sakura, eller kirsebærblomst, og har samtidig en brusende effekt, der aktiveres når skummet massers mod huden. Den fløjlsbløde skum er samtidig fugtgivende og vil efterlade huden glat og forfrisket. En behagelig duft af sakura Sakura betyder kirsebærblomst på japansk. Kirsebærblomsten har en helt særlig status for japanerne og den blomstre kun i få dage i marts eller april. Duften vækker tanker om forår og varme. Duften vil derfor også vække en følelse af forårs kådhed hos dig og din partner, når I bruger den lækre massageskum. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Fifty Shades of Grey Pleasure Overload A...

369 kr.

Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Anal Starter Kit, Fifty Shades of Grey Pleasure Overload anal starter kit Med dette starter kit har du alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med den pirrende og frække analleg. Sættet indeholder to forskellige butt plugs, en analkæde og en anal douche. Det hele er lavet i det samme stilfulde og enkle design, der kun gør oplevelsen bedre. Når du for første gang skal prøve kræfter med anal stimulering, kan det være rart med lidt forskelligt udstyr. Hvad end du leger alene eller sammen med en partner, kan det nemlig tage lidt tid at finde den helt rette form for stimulering for lige præcis dig. Start derfor legen med dette Fifty Shades of Grey Pleasure Overload anal starter kit. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Obsessive Leatheria Bodystocking i Sort

359 kr.

Obsessive Leatheria Bodystocking i Sort, Leatheria bodystocking fra Obsessive Forbered dig på mange frække aftener når først du får denne Leatheria bodystocking fra Obsessive hjem i garderoben. Det frække wetlook kombineret med gennemsigtigt mesh er ikke til at stå for. Den frække bodystocking har en tætsiddende pasform og er pyntet med stropper ved brystet, der går om bag på ryggen. Stropperne kan justeres, så de fremhæver dine former bedst muligt. Opnå et kinky læderlook Hele dragten er fremstillet i et blødt og strækbart materiale, så du er sikret den bedste komfort. Men dele af stoffet har et wetlook eller læderlook, der gør dragten mere kinky og fræk. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Baci Student Kostume

209 kr.

Baci Student Kostume, Baci student kostume - gør legen sjovere Gør jeres frække lege i soveværelset endnu frækkere med dette uimodståelige Baci student kostume. Kostumet indeholder en hvid skjorte, der bindes under brystet og et ternet miniskørt. Det hele er lavet i et blødt og strækbart materiale, så du opnår en god komfort. Kostumet er perfekt til rollespil, og du vil hurtigt leve dig ind i rollen som den uskyldige student, der vil gøre hvad som helt for at forbedre sine karaktere. Om legen skal involvere andet frækt udstyr, er helt op til jer. OBS! Strømper er ikke inkluderet. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Pasante female kondom

24 kr.

Pasante female kondom, Pasante female kondom - kondomet til hende Kondomer har tidligere udelukkende været forbeholdt manden. Sådan er det ikke længere. Nu kan du som kvinde også bruge et female kondom - også kaldet et femidom. Der kan være mange forskellige grunde til at bruge et female kondom. En af dem kan være, at du vil aflaste din partner, så det ikke er hans opgave her gang. Det kan også være, at du har erfaring med, at I ikke altid lige husker det ved one night stands, hvis det er fyrens opgave. Her kan et female kondom være en god løsning. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

LELO Sona 2 Cruise Sonic Klitoris Stimul...

676 kr.

LELO Sona 2 Cruise Sonic Klitoris Stimulator i Pink, Oplev den eksklusive LELO Sona 2 Cruise Gør din nydelse eksklusiv og ikke mindst effektiv med Sona 2 Cruise fra LELO. Den elegante klitoris stimulator er ikke bare flot at se på. Den er også lavet, så du får den optimale nydelsesoplevelse. Det store og bløde mundstykke leder de stimulerende pulseringer ud over hele området på og omkring klitoris. Brug den lækre stimulator alene eller brug den i soveværelset sammen med din partner. Den vil uden tvivl bringe nye og eksplosive nydelser med sig. Med Cruise Control er du derudover sikret en vedvarende stimulering, uanset hvor intens oplevelsen bliver. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Obsessive Stuepige Uniform i 5 dele

319 kr.

Obsessive Stuepige Uniform i 5 dele, Obsessive stuepige uniform Med denne Obsessive stuepige uniform har du alt, hvad du behøver for en ekstra fræk aften sammen med din partner. Kostumet inkluderer både top, g-streng, forklæde, bøjle og bånd til håndled. Kostumet er lavet i et blødt og elastisk materiale i sort med fine hvide blondekanter. Som altid har Obsessive skabt et frækt outfit, som du kan justere til din kropsform med en snørelukning på ryggen. Kostumet fås i størrelse S/M. OBS! Fjerkost er ikke inkluderet. Perfekt til frækt rollespil Frække kostumer og uniformer er perfekt til par, der ønsker at udforske rollespil i soveværelset. Med dette rette kostume bliver legen lidt sjovere, og det afslørende outfit, vil få både dig og din partner i det helt rette humør. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Fifty Shades of Grey Darker Bondage Butt...

119 kr.

Fifty Shades of Grey Darker Bondage Butterfly, Bondage butterfly fra Fifty Shades of Grey Denne butterfly ser lige godt ud, hvad end den sidder om halsen og fuldender et smart outfit, eller den sidder om din partners håndled. Bondage butterflyen fra Fifty Shades of Grey kollektionen er skræddersyet for et autentisk resultat. Butterflyen kan altså bæres og bruges som normalt ,uden at det er muligt at se, at den også fungerer som et elegant bondageudstyr. Det er den perfekte gave til din mandlige partner. Butterflyen kan bæres på jeres date og senere bruges til at gøre aften helt speciel. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Eros 100% Power Delay Spray

99 kr.

Eros 100% Power Delay Spray, Hold længere med en Power delay spray fra Eros Drømmer du om at kunne dyrke sex hele natten lang? Så er du langt fra den eneste. Med en delay spray fra Eros kan du holdere længere og give større nydelse til både dig selv og din partner. Power delay spray mindsker din følsomhed, så du kan have længerevarende nydelse både alene og sammen med en partner. Sprayen bruges umiddelbart før onani eller samleje og kan bruges ikke bruges sammen med latexkondomer. Hvordan virker en power delay spray? Denne delay spray hjælper dig, så du kan holde længere under sex og onani uden at du mister følsomheden fuldstændig. Den er helt klart forsøget værd, hvis du gerne vil holde længere. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Satisfyer Wand-er Woman Wand Vibrator - ...

359 kr.

Satisfyer Wand-er Woman Wand Vibrator - Lilla, Satisfyer Wand-er Woman Wand Vibrator - Flot design og god funktionalitet Hvis du er pÃ¥ udkig efter en ny wand vibrator, gÃ¥r du ikke galt i byen med en Wand-er Woman Wand vibrator fra Satisfyer. Med en kraftig motor, et strømlinet design og en størrelse i XXL er denne wand vibrator et must-have. Udover at kunne give dig intense stimuleringer er den pÃ¥ grund af den kraftige motor og store størrelse ogsÃ¥ yderst velegnet til helkropsmassage. Satisfyer Wand-er Woman Wand vibrator fÃ¥s i lilla og sort, og er fremstillet af kropssikker og silkeblød silikone. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

The Cowgirl Bronco Silikone Tilbehør Lys...

369 kr.

The Cowgirl Bronco Silikone Tilbehør Lys Hudfarve, The Cowgirl Bronco silikone tilbehør Oplev en realistisk stimulering med dette Bronco silikone tilbehør, der passer til The Cowgirl Premium Riding sex maskine. Tilbehøret er designet med en realistisk udseendet dildo med markeret penishoved og årer langs skaftet. The Cowgirl Bronco er perfekt til vaginal og anal stimulering. Udvendigt stimuleres du af den rillet overflade, der er perfekt til klitoris eller mellemkødet - alt efter hvordan du vælger at ride din Bronco. Realistisk design for intens stimulering Silikone tilbehøret er designet med et naturtro udseende, så du får en realistisk stimulering. Den er perfekt til dig, der ønsker at kombinere den utrolige kraft fra The Cowgirl med den velkendte form af en penis. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Fun Factory Bück Dich Dildo og Paddle i ...

299 kr.

Fun Factory Bück Dich Dildo og Paddle i Sort, Fun Factory Bück Dich - en 2-i-1 løsning Med Fun Factory Bück Dich får du en unik mulighed for at give afstraffelse og belønning med et og samme sexlegetøj. Dette opfindsomme stykke sexlegetøj består af en fast silikone paddle med et håndtag, der også fungerer som en fræk rillet dildo. Lad din partner mærke de hårde slag efterfulgt af den kurvede dildo. Både paddle og dildo kan bruges af nybegyndere såvel som mere erfarne. Du bestemmer hvor hårdslående de frække slag skal være, og dildoens størrelse gør, at de fleste kan være med på legen. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Fun Factory Smartballs Duo i Lilla

149 kr.

Fun Factory Smartballs Duo i Lilla, Opdag nye glæder med Fun Factory Smartballs Duo Der er mange gode grunde til at træne sin bækkenbund, og med Fun Factory Smartballs Duo bliver det let som en leg. De smarte bækkenbundskugler er designet, så du får det optimale ud af dine knibeøvelser, og så er de selvfølgelig også dejlig behagelige at have oppe. Med Fun Factory Smartballs Duo størrelsen kan du tage din træning til næste niveau. Har du aldrig trænet med bækkenbundskugler før, kan det anbefales at starte ud med Fun Factory Smartball Uno. Den har kun én kugle, og er samtidig lettere. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Metal Buttplug Med Grå Rævehale

199 kr.

Metal Buttplug Med Grå Rævehale, Metal buttplug med grå rævehale Ønsker du at forføre din partner med en lang og blød rævehale? Så er denne metal buttplug med grå rævehale helt perfekt. Pluggens størrelse er ikke særlig stor, så alle, uanset hvor erfaren du er med anal stimulering, kan være med. Halen er lang og pjusket og vil give det helt rette look. Den lette hale vil vifte rundt, når du bevæger dig. Denne anal plug er helt perfekt til dig, der ønsker at udleve dine frække fantasier. Udlev dine frække fantasier Fantaserer du om at have en hale? Eller måske mangler du det sidste til at fuldende dit frække kostume? Uanset hvad vil denne metal buttplug med grå rævehale være helt perfekt. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Fleshlight Girls Christy Mack Attack

579 kr.

Fleshlight Girls Christy Mack Attack, Fleshlight Girls - Christy Mack Attack Fleshlight Girls er den populære serie fra mærket Fleshlight. Hver model i serien er unik og lavet i samarbejde med en af tidens mest eftertragtede pornostjerner. Denne model er efter pornostjernen Christy Mack. Christy Mack Attack er en fræk Fleshlight med et ydre design, der er en tro kopi af den ægte vare. Du får altså et lille stykke af den vilde pornostjerne med hjem i seng. Indvendigt venter der dig en unik struktur i det fantastisk realistiske Real Feel SuperSkin materiale. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Obsessive Fiskenet Bodystocking i Rød

127 kr.

Obsessive Fiskenet Bodystocking i Rød, Fiskenet bodystocking i rød fra Obsessive Overlad intet til fantasien med denne fiskenet bodystocking i rød fra Obsessive. Den langærmet bodystocking har store huller, der afslører det meste. Den tætsiddende pasform i fiskenet indrammer samtidig dine former og skaber et uimodståeligt look. Den røde bodystocking har høje ben, der sidder helt oppe ved hofterne samt G-streng, så der er frit udsyn til dine balder og hofter. Ryggen vises ligeledes frem på grund af det store cut-out på ryggen. Afslørende bodystocking med cut-out og lange ærmer En rød bodystocking i fiskenet vil uden tvivl fange din partners opmærksomhed. De store huller giver et afslørende kig samtidig med, at designet fremhæver og former dine fordele. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Obsessive Sort BH Sæt med Snøre - BESTSE...

303 kr.

Obsessive Sort BH Sæt med Snøre - BESTSELLER, Obsessive sort BH sæt med snøre Dette frække Obsessive sort BH sæt med snøre vil få dig i det helt rette humør til en forførende aften med din partner. BH og hofteholder er dekoreret med snøre. De ser ikke bare superfrække ud, de gør også, at du kan tilpasse sættet til din kropsform. Udover de regulerbare snøre, har BH'en også stropper, der kan tilpasses. Sættet er samtidig lavet af et dejligt blødt og fleksibelt stof, der gør, at det følger dine former uden at stramme eller irritere. Du kan vælge mellem en størrelse S/M og L/XL. OBS! Strømper er ikke inkluderet. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Gavekort - vælg selv beløb

700 kr.

Gavekort - vælg selv beløb, Gavekort Ved du ikke hvad du skal købe? Så er et gavekort altid en god ide. Et gavekort er den perfekte gave til ham eller hende, der har alt og intet ønsker sig. Med et gavekort undgår du at stresse rundt for at finde en upersonlig og ligegyldig gave. Giv i stedet et gavekort, hvor der er tænkt over indholdet. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Orgie Amor Therapy Massageolie 200 ml

149 kr.

Orgie Amor Therapy Massageolie 200 ml, Orgie Amor Therapy massageolie Denne massageolie er helt uundværlig. Den kan med god grund være en fast del af dig og din partners forspil, hvor den vil give et naturligt og lækkert glid til en erotisk massage. Men derudover kan den også bruges som en fugtgivende olie, du kan bruge hvornår det skulle være. Olien består af en blanding af vegetabilske og mineralske olier, der giver dig en massageolie, der med tiden absorberes af huden. Ikke nok med at du vil være varmet godt op til en intim stund med din partner, så efterlades din hud også fugtgivet og velplejet. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Satisfyer Purple Pleasure Lay-on Klitori...

165 kr.

Satisfyer Purple Pleasure Lay-on Klitoris Vibrator, Satisfyer Purple Pleasure lay-on - En effektiv lille klitoris vibrator Denne smarte lille klitoris vibrator ser måske simpel ud på overfladen, men lad dig ikke narre - den skal nok sætte gang i den stimulerende leg, og give dig vidunderlige intense orgasmer. Fremstillet af medicinsk silikone, føles denne vibrator blød og lækker mod din hud. Klitoris vibratoren fra Satisfyer er udformet som en såkaldt lay-on vibrator. Det vil sige at den er perfekt udformet til blot at lægges mod vagina. Du bestemmer selv, hvor du ønsker at fokusere vibrationerne. Spidsen kan også bruges til præcis og intensiv stimulering af klitoris. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Fleshlight Ice Lady Crystal

489 kr.

Fleshlight Ice Lady Crystal, Oplev den pirrende Fleshlight Ice Har du endnu ikke oplevet den pirrende verden, som en Fleshlight byder på, er det bare med at komme i gang. Med en Fleshlight Ice får du en fræk videreudvikling af den klassiske Fleshlight. Med sit krystalklare materiale får onaniproduktet et elegant og enkelt udtryk. Samtidig er indgangen formet realistisk, så du kan kæle for kønslæber og klitoris, mens du nyder den stimulerende struktur af knopper og riller. Sådan bruger du din Fleshlight Ice For at gøre din oplevelse med Fleshlight Ice mere realistisk kan du tage sleevet ud inden brug. Varm det ved at ligge det i varmt vand i et nogle minutter. Nu vil det føles dejligt lunt, når du trænger ind i Fleshlighten. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Fifty Shades of Grey Metal Bækkenbundsku...

219 kr.

Fifty Shades of Grey Metal Bækkenbundskugler, Metal bækkenbundskugler fra Fifty Shades of Grey Med disse bækkenbundskugler får du et elegant og stilfuldt udstyr til at gøre dine knibeøvelser mere effektive. Det sikrer dig en sund og stærk bækkenbund. Metal bækkenbundskugler fra Fifty Shades of Grey består af to kugler og har en samlet vægt på 177 g. Disse bækkenbundskugler er derfor perfekt til dig, der er øvet inden for brug af bækkenbundskugler og som ønsker at tage din bækkenbundstræning til næste niveau. Bækkenbundskuglerne er en del af den officielle Fifty Shades of Grey kollektion. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Orgie LubeTube Strawberry Glidecreme 100...

69 kr.

Orgie LubeTube Strawberry Glidecreme 100 ml, Orgie LubeTube Strawberry - en smagfuld oplevelse Gør legen i soveværelset ekstra sjov med en glidecreme med smag. Denne Orgie LubeTube Strawberry har en dejlig smag og duft af jordbær, der virker ekstra pirrende under forspil og samleje. Glidecremen er vandbaseret hvilket vil sige, at du uden problemer kan bruge den sammen med dit silikone sexlegetøj. En vandbaseret glidecreme bliver absorberet af huden, og der er derfor ikke samme rengøringsarbejde som med en silikonebaseret. Perfekt til oralsex Hvis du ikke har prøvet at bruge glidecreme med smag under oralsex endnu, kan vi kun anbefale dig at prøve det. Det giver et ekstra godt glid, der kun gør oplevelsen bedre. Samtidig kan giveren nyde den dejlige smag og duft af jordbær. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Satisfyer Love Beads Soft Silikone - Mul...

119 kr.

Satisfyer Love Beads Soft Silikone - Multi, Satisfyer Love Beads - et sæt med to analkæder Skal du eksperimentere med anal stimulering? Så prøv dette analkæde sæt fra Satisfyer. Sættet indeholder to analkæder med forskellige stimulerende designs. Det giver dig rig mulighed for at udforske og prøve dig frem - det giver ligeledes større mulighed for variation. Satisfyer Love Beads er fremstillet af blød og fleksibel silikone, der naturligvis er et 100% kropsikkert materiale. Kæderne har en praktisk ring i enden, der gør det nemt at tage dem igen. En analkæde er et begyndervenligt anal sexlegetøj, der giver rig mulighed for eksperimenter og større nydelse. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Fun Factory Toyfluid Vandbaseret Glidecr...

79 kr.

Fun Factory Toyfluid Vandbaseret Glidecreme, Gør din nydelse større med Fun Factory Toyfluid Alt bliver bare mere lækkert med en god glidecreme og med Fun Factory Toyfluid, kan du være sikker på en glat og glidende oplevelse. Den milde glidecreme er både sikker for din krop og dit sexlegetøj. Glidecremen fra det populære Fun Factory mærke er nem at bruge, og efterlader intet efter brug. En vandbaseret glidecreme er et must i enhver natbordsskuffe, og vil gøre dine intime stunder endnu mere stimulerende. Derfor skal du bruge en vandbaseret glidecreme Der er mange gode grunde til, at det er en vandbaseret glidecreme, du skal vælge. Fun Factorys glidecreme er både mild og praktisk, og kan derfor bruges af alle. En vandbaseret glidecreme bliver absorberet af huden, og efterlader derfor ikke noget, der skal rengøres efterfølgende. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Durex Regular Kondomer - 6 Stk.

89 kr.

Durex Regular Kondomer - 6 Stk., Durex Regular kondomer - den populære originalmodel Ønsker du at opleve den populære Durex kvalitet på egen hånd - så er disse Regular kondomer et godt sted at starte. Kondomerne er helt klassiske og gør præcis det de skal, nemlig beskytter mod seksuelt overførte sygdomme og uønsket graviditet. Durex Regular kondomer har en bredde på 56 mm og passer en penisomkreds mellem ca. 11,5-12 cm. Mål gerne dig selv for at tjekke om størrelsen er den rigtig for dig. Kondomerne er med reservoir og glidecreme. Standard kondomer med alt hvad du behøver Med Durex Regular kondomer får du den originale model fra det populære mærke. Du kan derfor regne med en høj kvalitet, der sikrer dig god komfort, når du bruger kondom. Dette er blandt andet takket være deres easy-on pasform. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Baci Catsuit med Stropper

199 kr.

Baci Catsuit med Stropper, Frækt catsuit med stropper fra Baci Du vil føle dig frækkere end nogensinde før med dette frække catsuit med stropper fra Baci Lingeri. Den tætsiddende dragt er lavet i en gennemsigtig kvalitet, der ikke overlader meget til fantasien. Dertil er den prydet med smukke blomsterdetaljer både foran og bagpå. Toppen af dragten er forbundet med de matchende strømper med tynde stropper, der pynter både forsiden og bagsiden. Det hele giver et ultra frækt og forførende look, der er perfekt til en speciel aften i godt selskab. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Fun Factory Magnum Sugekop Dildo i Sort

320 kr.

Fun Factory Magnum Sugekop Dildo i Sort, Prøv den fleksible Fun Factory Magnum Magnum er en fleksibel og alsidig dildo, der byder på et væld af frække oplevelse, uanset om du ønsker at bruge den alene eller sammen med en partner. Dildoen har en god længde samt en overkommelig diameter. Basen af Fun Factory Magnum dildoen fungerer som en kraftig sugekop, der giver dig endnu flere muligheder. Sæt den på enhver flad og jævn overflade og vær kreativ. Som altid får du et kvalitetsprodukt, når du vælger sexlegetøj fra Fun Factory. Sådan bruger du din Fun Factory Magnum For at få den bedste oplevelse med din Fun Factory Magnum dildo, anbefaler vi, at du bruger en god vandbaseret glidecreme. Her er der ingen grund til at være nærig, og du kan bruge så meget, som du synes er nødvendigt. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

TENGA Soft Case Cup Strong

119 kr.

TENGA Soft Case Cup Strong, TENGA Soft Case Cup Strong Prøv en smart masturbator der er klar til brug med det samme og som kræver ingen rengøring. En Soft Case Cup fra TENGA er en blød masturbator med et stimulerende mønster på indersiden og en automatisk glidecreme dispenser. TENGA Soft Case Cup Strong giver en ekstra kraftig stimulering ift. den klassiske model. Den bløde masturbator gør, at du kan stramme grebet og mærke en mere intens stimulering, når du ønsker det. Sådan bruger du din Soft Case masturbator Masturbatoren er klar til brug med det samme. Den har nemlig en indbygget dispenser, der frigiver glidecreme, når du trænger ind i åbningen. Det sikrer dig en glat og stimulerende start. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Pjur Basic Vandbaseret Glidecreme 100 ml...

69 kr.

Pjur Basic Vandbaseret Glidecreme 100 ml - BESTSELLER, Pjur Basic vandbaseret glidecreme 100 ml Med denne glidecreme får du en vandbaseret all-around glidecreme. Den kan bruges til alt dit sexlegetøj såvel som til anal og vaginal penetrering. Der er faktisk ikke noget, som en vandbaseret glidecreme ikke kan. Med Pjur Basic vandbaseret glidecreme er du derudover sikret et glidemiddel af højeste kvalitet. Det tyske mærke Pjur er kendt for deres høje standarder, der sikrer dig et produkt, der kun indeholder de bedste ingredienser. Deres produkter er produceret i Tyskland og er skånsomme mod huden. Du får en mild glidecreme med en langvarig glidevne. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Womanizer Mundstykker Small 3 stk.

99 kr.

Womanizer Mundstykker Small 3 stk., Womanizer mundstykker small Alle kvinder er forskellige - derfor kan du udskifte mundstykket på din Womanizer. Din Womanizers mundstykke er udskifteligt, så det nemt kan gøres rent, skiftes efter mange års brug eller for at du kan få præcis den størrelse, der passer til dig. Kvinders klitoris kan være forskellig i størrelse og placering, hvorfor mundstykkerne til Womanizer fås i forskellige størrelser. Med Womanizer mundstykker small får du 3 stk. mundstykker i den mindste størrelse. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

The Cowgirl Bareback Silikone Tilbehør

329 kr.

The Cowgirl Bareback Silikone Tilbehør, The Cowgirl Bareback silikone tilbehør Dette silikone tilbehør bruges sammen med den kraftige sexmaskine The Cowgirl. Med flere forskellige tilbehørsstykker kan du variere dine rideture og får præcis den stimulering du ønsker. The Cowgirl Bareback silikone tilbehør giver dig en glat og lækker fornemmelse. Bareback modellen har en helt glat overflade men er udstyret med en let bule midt på og har forskellige højder på hver side af den glatte bule. Udstyret er perfekt til dig der ønsker intenst stimulering udvendigt. Føl alt fra en let kildende fornemmelse til en dyb rumlende massage. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Rimba Bondage Reb i Bomuld Lilla

99 kr.

Rimba Bondage Reb i Bomuld Lilla, Bondage reb i bomuld lilla fra Rimba Med et bondage reb kan dig og din partner eksperimentere med bondage på endnu flere måder. Et bondage reb i bomuld lilla fra Rimba giver jer uendelige muligheder for at lave forskellige bindinger og mange forskellige slags fikseringer. Rebet er lavet af bomuld, så det føles blødt mod huden. Materialet gør også, at det ikke efterlader mærker efter bindingerne. Bondage rebet har en længde på 5 meter, så der er nok reb til at lave de mest almindelige bindinger og fikseringer. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Obsessive håndledsmanchetter med Blonde

99 kr.

Obsessive håndledsmanchetter med Blonde, Prøv disse frække Obsessive håndjern Gør legen i soveværelset endnu mere fræk med disse Obsessive håndjern. Håndjernene er pyntet med sølvglimmer og blonder, der giver dem et elegant og eksklusivt look. Kæden holder dem sammen, men kan også tages af. Håndjernene er bløde og elastiske, hvilket gør dem dejlig behagelige at bære. Jeres leg kan derfor også fortsætte, så længe I ønsker uden problemer. De flotte håndjern lukkes med tre trykknapper, der er nemme og hurtige at lukke og åbne. OBS! Nipple covers og g-streng er ikke inkluderet. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

LELO Hex Kondomer 12 stk. - TESTVINDER

129 kr.

LELO Hex Kondomer 12 stk. - TESTVINDER, LELO Hex kondomer - det prisvindende kondom LELO Hex kondomer er en revolution i latex-form, som har været hele 7 år undervejs. De fleste af os bruger kondomer, i hvert fald engang i mellem, men mange er trætte af følelsen og besværet. Men så er det på tide at møde LELO Hex kondomer! Det ultra tynde latex kondom er det tætteste, man kommer på ikke at kunne føle kondomet, og det gælder for begge parter. Kondomerne kommer i en indpakning, som er virkelig nem at åbne, da det ikke har en glat overflade. Det sker jo tit, at der er glidecreme eller andet involveret i legen, inden kondomet kommer frem, men her smutter fingrene ikke, når det skal åbnes. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Tenga Premium - Original Vacuum Cup Gent...

189 kr.

Tenga Premium - Original Vacuum Cup Gentle, Engangs-masturbator med glidecreme og justerbart vakuum Klar til brug, og så kan den bortskaffes, når jobbet er overstået Har en varierende indvendig struktur med riller og nubre Giver en blød og smidig oplevelse af et ophidsende blowjob

6330 Padborg
i dag
sexshop.dk

Fifty Shades of Grey Penisring med Vibra...

149 kr.

Fifty Shades of Grey Penisring med Vibrator - Sort, Fifty Shades of Grey penisring med vibrator Gør jeres fælles nydelse endnu større med en Fifty Shades of Grey penisring med vibrator. En vibrerende penisring er den perfekte parvibrator, da den øger nydelsen for begge parter og nemt kan indgå helt naturligt i samlejet. Penisringens fleksible silikonering sættes helt nede ved penisroden og holder blodet ude i penis. Dette giver en erektion, der er mere hård og langvarig. Når I så tilføjer en kraftig vibrator, kan I for alvor skrue op for nydelsen. Sådan bruger I jeres vibrerende penisring I kan uden problemer bruge denne Fifty Shades of Grey penisring med vibrator, selvom I ikke har meget erfaring med sexlegetøj. Vibratoren er en udtagelig bullet vibrator med kun én knap. Vibratoren har også kun 1 hastighed. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

LELO Ora 3 Oralsex Stimulator - Blå

999 kr.

LELO Ora 3 Oralsex Stimulator - Blå, LELO Ora 3 oralsex stimulator Er kun prisvindende oralsex godt nok, er det Ora 3 fra svenske LELO, du skal have fingrene i. Den lækre og stilfulde stimulator har en lille "tunge", der ikke bare roterer men også vibrerer. Du kan få præcis den stimulering du har brug for, lige der hvor du har brug for den. LELO Ora 3 oralsex stimulator er et ergonomisk designet sexlegetøj, der ligger perfekt i hånden, og giver dig komplet kontrol over din stimulering. Det elegante design byder også på et brugervenligt interface bestående af tre knapper, så du nemt kan justere både vibrationer og rotationer. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Obsessive Fiorenta Bundløs Bodystocking

339 kr.

Obsessive Fiorenta Bundløs Bodystocking, Prøv den elegante og frække Obsessive Fiorenta Denne skønhed er lige dele fræk og elegant. Den Obsessive Fiorenta er en bundløs bodystocking, prydet med et flot mønster og fine detaljer, der gør den helt perfekt til en forførende aften i godt selskab. Som altid leverer Obsessive lingeri, der føles lige så godt, som det ser ud. Materialet ser let og delikat ud, men er samtidig også meget strækbart og blødt. Du vil derfor føle dig godt tilpas i den tætsiddende sag, der inviterer til en masse fræk leg. En bundløs bodystocking du vil elske Obsessive Fiorenta vil hurtigt blive en favorit, når først du får den hjem i skabet. På grund af det elastiske materiale er den hurtig og nem at tage på (og af igen). De krydsede stropper på ryggen kan justeres, så du får den helt rette pasform. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Mister Size 69 mm Kondomer - 10 stk.

69 kr.

Mister Size 69 mm Kondomer - 10 stk., Mister Size 69 mm kondomer Dette kondom fra Mister Size kan nærmest ikke føles. Mister Size 69 mm kondomer er ekstra tynde, så du kan få den fulde oplevelse. Derudover har kondomet en fantastisk pasform. Alt i alt får du et kondom, der giver dig den bedste oplevelse. Kondomet er fremstilet af naturligt latex og er med reservoir og glidecreme. Du kan med fordel bruge ekstra glidecreme sammen med kondomet. Du kan bruge både vandbaseret og silikonebaseret glidecreme, så længe produkterne ikke indeholder olie. Oplev mere med et tyndt kondom Med et kondom der er ekstra tyndt, kan du få den fulde oplevelse. Kondomet har en tykkelse på blot 0,5 mm. Dette giver en mere intim oplevelse for dig og din partner, der ikke generes af at mærke kondomet. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Fun Factory Hybrid Kit - Genopladelige B...

149 kr.

Fun Factory Hybrid Kit - Genopladelige Batterier, Fun Factory Hybrid Kit Opgrader din batteridrevet vibrator fra Fun Factory med deres smarte Hybrid Kit. Med sættet får du et click'n'charge kabel samt 2 genopladelige AAA batterier. Fun Factory Hybrid Kit kan bruges sammen med alle Battery+ vibratorer fra Fun Factory. Sættet giver dig større fleksibilitet med din vibrator samt et miljøvenligt alternativ til at skifte batterierne. I stedet for at skifte batterierne kan du nu vælge at genoplade dem. Men har du ikke tid til at vente på en opladning, har du stadig mulighed for at skifte til nye batterier. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Fifty Shades of Grey Bullet Vibrator - S...

119 kr.

Fifty Shades of Grey Bullet Vibrator - Sølv, Fifty Shades of Grey bullet vibrator Leder du efter en diskret, begyndervenlig og ikke mindst alsidig vibrator? Så er Fifty Shades of Grey bullet vibrator et godt valg. Den lille vibrerende bullet gemmer på masser af pirrende kræfter. Med et enkelt tryk er du på vej med en fantastisk orgasme. Du får en klassisk bullet vibrator, der er nem at bruge. På grund af vibratorens lille størrelse er den dejlig diskret at bruge, og er perfekt til både onani, forspil eller som en stimulerende tilføjelse til samlejet. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Orgie Noriplay Energizer Massage gel 500...

199 kr.

Orgie Noriplay Energizer Massage gel 500 ml, Orgie Noriplay Energizer - en komplet sensuel oplevelse Gør noget udover det sædvanlige og prøv den japanske nuru massage med din partner. Orgie Noriplay Energizer giver jer alt, hvad I behøver for at prøve den sensuelle massage, hvor du og din partner bruger hinandens kroppe til at skabe en helt særlig intim og erotisk oplevelse. Sættet indeholder en massagegel, der efterligner den naturlige smørelse som kroppen producerer samt et beskyttende lagen. Orgie Noriplay Energizer kommer i en 500 ml flaske, og hvis det skal gøres rigtigt, skal hele indholdet bruges i én omgang - der er derfor tale om en helt særlig oplevelse, hvor du og din partner for alvor udforsker hinanden fra top til tå. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS

Stor Dildo Sælges

170 kr.

Stor Dildo Sælges, King Cock dildo 5,5 cm i diameter/ tyk og en indføring på 20cm. Total længe er med sugekob, er 27 cm lang. Uden viborator. HEL NY ALDRIG BRUGT. NY PRIS. 395K

7752 Snedsted
i dag

Fifty Shades of Grey Play Nice Talk Dirt...

119 kr.

Fifty Shades of Grey Play Nice Talk Dirty Par Spil, Play Nice Talk Dirty par spil - inspiration til jeres forspil Har du og din partner også lidt svært ved at komme i gang med den frække snak i soveværelset. Dirty talk kan være pirrende og helt uimodståeligt, men det kan for mange også være grænseoverskridende. Med dette Play Nice Talk Dirty par spil fra den officielle Fifty Shades of Grey kollektion kan I komme godt i gang. Spillet består af 52 kort, der hver især byder på inspiration til sexede udtryk og frække fraser. Der er naturligvis også instruktioner, der kan inspirere til, hvordan du og din partner skal udforske hinanden. Læs mere om denne vare på hjemmesiden ved at følge linket nedenfor.

8000 Aarhus C
i dag
ALT ER TYS TYS
Side:af 62