Annoncen findes ikke længere ?

Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer eller opret en favoritsøgning nedenfor.
Brugt undertøj
200 kr.

Brugt undertøj

Ønsker du noget nyt og spænde er du kommet til den rette. Jeg er en 33 årig milf der mangler spænding herhjemme, derfor sælger jeg diskret mit undertøj. Jeg tænder på tanken om at fremmede mænd ha...
Ønsker du noget nyt og spænde er du kommet til den rette. Jeg er en 33 årig milf der mangler spænding herhjemme, derfor sælger jeg diskret mit undertøj. Jeg tænder på tanken om at fremmede mænd har mit brugte undertøj og tanken om at du bruger det mens du ornanere gør mig helt vild. Jeg har følgende priser: Trusser, brugt en dag 200 kr For anvendelse derudover 50 kr pr dag dog maks 3 dage Ornanitrusser 300 kr Med gyldne dråber 300 kr Sprøjteorgasme 300 kr Blandede safter efter sex 300 kr BH, antal dage den bruges aftales ved bestilling, 500 kr Ved køb af både BH og trusse der er brugt en dag er prisen 600 kr. Ønskes der billede af anvendelse koster det 100 kr. Har du andre fantasier er du velkommen til at komme med en forespørgsel så kan jeg måske imødekomme dit ønske. Jeg sælger ikke sex, nøgenbilleder, sex-beskeder, opkald eller cam og mødes ikke personligt. Kontakt mig på tullestrusser @ g mail.com Selvfølgelig uden mellemrum. Betaling sker via bankoverførsel hvorefter varen sendes med PostNord. Priserne er inkl porto.
2900 Hellerup
Tulle
0 annoncer ?
Se butik (0)
Tjek stavning og filtre, forsøg med et bredere søgeord eller opret en favoritsøgning og få besked, når nye annoncer kommer online.