Vær OBS. på svindlere på nettet! De bruger bl.a. falske betalingssider og -kuréraftaler, samt kontakter ofte på WhatsApp eller e-mail.

Erotisk massage

4
Erotisk massage

Erotisk massage

Sælges

Hej mand 56 tilbyder afslappende massage til kvinder mænd og par også til handicappede jeg tilbyder også tlfsex og webcamsex jeg har et hus ved Herning hvor vi evt kan mødes jeg er 168 cm høj slank blå øjne vejer 64 kg du kan kontakte mig på tlf 27458610

7500 Holstebro
tor.
impalajdk
Hel krops oliemassage

Hel krops oliemassage

800 kr.

Kunne du tænke dig en afslappende/pirrende og dejlig intim massage over hele kroppen. Jeg er en naturlig frodig moden erfaren kvinde på 62 med smil ,godt humør og varme hænder der tilbyder dejlig hel krops oliemassage i trygge private rammer. Alle er velkomme. Renlighed og diskretion er en selvfølge.

2605 Brøndby
ons.
Kun til kvinder - Rød eller Sort TANTRA massage.

Kun til kvinder - Rød eller Sort TANTRA ...

300 kr.

Kvinde - gør noget rigtig godt for dig selv. HOS MIG ER DU I GODE HÆNDER! Jeg tilbyder dejlig varm intuitiv Tantramassage, som tager udgangspunkt i nuet, i dine behov, med fuld respekt for dine grænser.. For dig handler det om velvære, nydelse, afslapning og maximal selvforkælelse. Massageolien er en økologisk mandelolie, opvarmet til ca. 40 grader. Jeg sender dig gerne en beskrivelse af hvordan en Tantramassage kan foregå. Det er vigtigt at slå fast, at massage ikke påbegyndes, uden en forudgående forventningsafstemning, så begge parter er enige om de grænser der måtte være, og som med selvfølge skal respekteres. Ligeledes yder jeg fuld diskretion, og forventer det samme. Massagen kan foregå hos mig, men jeg kører også gerne ud. Bookning af Tantramassage skal altid foregå af modtageren af massagen, og i den forbindelse tager vi en kort snak i telefonen. Der er mulighed for meget fleksible aftaler, så det passer bedst ind i din hverdag. Om mig: En moden mand med mere end 20 års erfaring med Tantra massage. Send mig en besked eller ring mig op på 42474151. Hvis jeg ikke svarer i første omgang, så prøv senere eller læg en besked.

5240 Odense NØ
17. sep.
Tantra Massage mm

Tantra Massage mm

Sælges

Er du klar til at blive forkælet med mine store varme hænder til en uforglemmelig oplevelse, Muskuløs. 191cm høj 90kg glad smilende sjov, og udadvendt, Det er 110% diskret og privat. kommer ud til dig i dine trygge omgivelser Tøv ikke med at skriv. så vil jeg gøre mit for at opfylde dine ønsker, pas på kan være vanedannende ;) Skriv en mail til. Kunprivat123 @ g mail. com Eller sms 71829439 Og her inde. :) Glæder mig til at høre fra dig

2100 København Ø
3. sep.