Byer

Områder

Lande

For hurtig søgning indtast
annonce id: 42467340
i søgefeltet og klik søg

Trusser efter dit ønske sælges

Kr. 250,-
Beskrivelse:
Jeg er en liderlig MILF sidst i fyrrerne som tænder på at opfylde din fantasi. Jeg kan måske hjælpe dig med at få realiseret din hedeste fetich. Jeg kan levere trusser som du gerne vil have dem. Trusser jeg har gået med, eller har arbejdet i, eller leget med min fisse, imens jeg har haft dem på, eller haft dem oppe i min liderlige fisse. Jeg sælger også mine sko som jeg har haft på i mens jeg har haft sex, og som min elsker har spermet på. Mine svedige bluser, bukser m.v. ja, det er kun din fantasi som sætter grænsen. Jeg tænder på at du snuser til mine safter i mens du leger med dig selv.
Jeg sender alt til dig, brugt undertøj med safter, eller urin, strømper, sko, sokker, stiletter, støvler, bh-sæt, og lingeri. Har du en fetich som jeg ikke har nævnt, så kom bare frisk, vi finder nok ud af noget. Det kunne også være sexlegetøj som jeg bruger. Evt. små filmklip hvor jeg knepper min liderlige fisse med en dildo, som du så kan købe. Eller billeder eller film af mine fødder, hvor jeg smører dem ind i en lækker creme.
Trusser koster kr. 250,00 og vil blive sendt til dig i lufttæt pose, og diskret indpakning, så du kan dufte indholdet når de kommer frem til i dig. De andre ting aftaler vi pris og leveringstid fra gang til gang.
Det kunne være følgende:
Trusser eller hipster med
Safter
Urin
Sæd
Bundløse trusser eller strømpebukser ouvert kan også leveres
G-strenge er også en lækker mulighed

Jeg glæder mig til at du skriver til mig på hotte_6 @ kabelmail.dk for at aflevere din frække bestilling :-)
Lad venligst være med at foreslå at vi skal mødes, for jeg sælger ikke sex.
Mit telefonnummer svarer ikke. Du kan kun kontakte mig via annoncen eller mail.

Hot but, den liderlige MILF