Spillekonsoller og spil

7
PSVR og PS Move controllere

PSVR og PS Move controllere

1.500 kr.

PSVR-headset med al tilbehør. Inkluderer to PS Move controllere. Alt er i så god som ny stand med ingen skrammer eller mærker. Liste over dele: PSVR-headset 2x PS Move controllere Strømforsyning HDMI-kabel Boks til PSVR PS Camera til PSVR USB til Mikro USB kabel til PSVR USB til Mikro USB kabel til PS Move

9800 Hjørring
8. jun.
PS VR med 2 Move controlles

PS VR med 2 Move controlles

1.100 kr.

Brugt PSVR sæt med 2 move controlles og kamera sælges. Alt virker fint, men er lidt brugt.

6630 Rødding
i dag
Playstation move starter disc!

Playstation move starter disc!

35 kr.

Hej. Har dette Playstation move starter disc til ps3. Dette er kun selve disken og original æske. Disken er i rigtig pæn stand og virker perfekt. Der medfølger ikke move controllerne og heller ikke manualen. Se også mine mange andre annonce med flere ps3 spil og andre fede ting. Vi skrives ved.

6200 Aabenraa
30. maj.
PS3 PlayStation Move Starter Disc

PS3 PlayStation Move Starter Disc

30 kr.

PS3 PlayStation Move Starter Disc Bemærk kun selve disk og dennes æske, ikke selve Move Controlleren og kameraet. Brugt, men velholdt og virker 100%. Til større børn fra 12 år og op. Til Playstation 3. Fra ikke ryger hjem. Hvis du ikke henter varen her i Sønderborg, kan jeg godt mod betaling pakke og afsende med GLS til 39 kr.

6400 Sønderborg
9. jun.
Shooting Attachment til Playstation 3/4 Move

Shooting Attachment til Playstation 3/4 ...

100 kr.

OBS: Dette tilbehør er beregnet til brug sammen med en Playstation Move controller som ikke følger med her! En rigtig fed "shooting attachment" pistol til Playstation 3/4 move. Den er helt original fra Sony og er aldrig nogensinde blevet brugt og derfor ingen slidmærker har. Køber betaler fragt på 39kr og den bliver sendt tætpakket afsted :)

4760 Vordingborg
28. maj.

PS VR (2018)

1.800 kr.

1x PS VR (2018) brille, med alt tilbehør (Udover digital spilkode). 2. PS Move controllers til VR. Brillen har mindre kosmetisk skrammer, som ikke har nogle effekt på udstyret, og som ikke kan ses når brillen er i brug.

7000 Fredericia
10. maj.

PsVr

1.150 kr.

PSVR til PS4. Der medfølger selve VR-maskinen/styresystemet (den sorte boks), ledninger, Vr-biller, kamera censor, to PS Move-controllere og opladere hertil . Den originale kasse medfølger, men den har plamager, som kan ses på et af billederne. Der medfølger ikke headset til lyd, men alle headset med AUX kan bruges hertil. Alt virker som det skal.

8381 Tilst
20. jun.