For hurtig søgning indtast
annonce id: 45392095
i søgefeltet og klik søg

THORENS/AUDIO-TECHNICA/GOLDRING/BENZ

Kr. 4.200,-
Få personlige lånetilbud fra 8 banker her
Beskrivelse:
HÅNDPLUKKEDE MODELLER - BEDSTE KØB I HVER PRISKLASSE - OMBYTNING MULIG:
Har du valgt den rigtige Pick-Up ? Eller skuffer valget ? Vi oplever jævnligt dette, derfor vil vi med mere end 35 års erfaring gerne hjælpe til med et bedre valg.

Bedste Pick-Up til budgettet:
Alt for mange hænger i jævnt kedelige modeller, ofte indkøbt alt for dyrt og således ikke det bedste køb. Det drejer sig om at få den bedste lyd, til det budget man nu engang har. Det er risikabelt at ligge under for både Fancy-annoncører, Snobberi-Fabrikater og aldeles antikverede Pick-Up modeller. Pas også på "gode råd" fra selvbestaltede amatør-specialister, rigtig mange "råd" drejer sig mere om selvhævdelse eller pengemangel, de er derfor langt fra objektive.

KØB ALDRIG EN BRUGT PICK-UP AF EN DU IKKE KENDER !!! Ring til Os, så giver vi dig et godt tilbud på en ny i stedet for.
Brugte Pick-Up`er er intet værd, absolut intet. Medmindre en Kvittering kan påvise andet.

KØB HOS OS:
Skulle du alligevel have fået valgt en lidt forkert Pick-Up til dit anlæg, så kontakt Os indenfor et par dage efter Vores handel, så finder vi en løsning på det.


AT-OC9/III:
RESTLAGER OPKØBT - 1 stk. TILBAGE - SIDSTE CHANCE TIL GAMMEL PRIS:
Med Shibata slibningen er AT-OC9 Mk.III helt klart en af de absolut bedste MC Pick-Up´er de senere år. Utrolig vellykket model, således også meget populær. Ny model er på trapperne, AT-OC9 XSH til ca. kr. 4800,-, modellen er endnu til tests rundt i Europa. Fra at have været sort skifter AT-OC9 XSH farve til brun, og modellen vil komme i 5 forskellige versioner fra ca. kr. 1800,- og opefter.

CVR/VAT REG. COMPANY
Import/Export + EORI app.
VintageAudio.dk / Thisted, Denmark
VintageAudio.de / Charlottenburg, Berlin

Tilbud gælder ikke Forhandlere, Hobby-firmaer og lign.