For hurtig søgning indtast
annonce id: 43301042
i søgefeltet og klik søg

HOBBITTEN ; Dragen Smaugs ødemark

Kr. 65,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
2 disc sæt ; HOBITTEN ; DRAGEN SMAUGS ØDEMARK ;
Her fortsætter eventyret for Bilbo Sækker, der er taget på en rejse med Gandalf og 13 dværge ført an af Thorin Egeskjold for at tilbageerobre det fortabte dværgekongerige Erebor, som er blevet overtaget af dragen Smaug. Efter at have overlevet første del af deres uventede rejse forsætter følget mod øst, hvor de møder hamskifteren Beorn og kæmpe-edderkopperne fra Dunkelskoven. Efter at have undsluppet de farlige skovelvere drager dværgene til Søby og endelig til Det Ensomme Bjerg, hvor de skal stå ansigt til ansigt med den største fare af dem alle – et væsen mere grusomt end noget andet og et væsen, som ikke kun vil sætte deres mod, men også deres venskab, på en prøve - dragen Smaug.

Fra den Oscarvindende instruktør Peter Jackson kommer nu anden film i trilogien baseret på J.R.R. Tolkiens populære bog Hobbitten.

Om den forlængere udgave

Traditionen tro har Peter Jackson forberedt en forlænget udgave af denne film, til hjemmebiografen. The Hobbit: The Desolation of Smaug - Exteded Edition er forlænget fra 161 minutter til hele 186 minutter. Hele 25 minutters ekstra materiale med ny musik og nye effekter.
Flere detaljer:
Varens stand Ny Forsendelse Ja - køber betaler
Medie DVD

Se også disse lignende annoncer