x
For hurtig søgning indtast
annonce id: 46907769
i søgefeltet og klik søg

TV serie ; Heroes Sæson 1 og 2

Kr. 10,-
Få personlige lånetilbud fra 8 banker her
Beskrivelse:
HEROES ; SÆSON 1 & 2 :

Sæson 1 = 7 DVD SÆT ; SOLGT
Sæson 2 = 4 DVD SÆT
PRIS ER PR. SÆSON

Hvad nu, hvis der var nogle mennesker i denne verden, der kunne gøre de mest utrolige ting uden selv at vide det? Hvad nu, hvis universet var så smart indrettet, at når mørke tider var på vej, blev disse "helte" vækket til live, så de kunne træde til og redde verden?

Denne historie følger en række af disse helt almindelige mennesker, der pludselig opdager, at de har nogle meget usædvanlige evner. En cheerleader, der er usårlig. En japansk kontormus, der kan teleportere og rejse gennem tiden. En politimand, der kan læse folks tanker. En ung mand, der kan flyve.
Men hvorfor er disse specielle evner blevet vækket til live nu? Hvad er det for en trussel, der er på vej? Er det noget, der kan gøre en ende på menneskeheden? Er disse helte det eneste, der står mellem os og mørket?

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Skulle et helt almindeligt TV-selskab, midt i de sædvanlige advokat-, politi- og skadestue-serier, virkelig finde på at lave en vaskeægte superhelte-serie? En serie, der ikke bare lefler for tegneserienørder og superhelte-fans, men tilbeder dem ved et gyldent alter? Kan det virkelig være sandt? Ja, det er sandt. Det lyder som en drøm, men det er det heldigvis ikke. Heroes er ikke bare 2006/2007-sæsonens bedste nye serie, det er også en af de bedste serier nogensinde!
Første sæson består af 23 fejlfri afsnit, der ikke på noget tidspunkt går på kompromis eller ikke tør stå ved det, de er. Det bedste ved Heroes er, at det virkelig føles, som om producenterne har haft en plan fra start. I modsætning til en serie som Lost (der sidst er set siddende i et hjørne og tale med sig selv) går der en rød tråd igennem ALLE afsnit, fra første til sidste, og sammen danner disse afsnit en episk fortælling, der involverer hele verdens skæbne! Intet mindre.
Flere detaljer:
Varens stand Ny Forsendelse Ja - køber betaler
Medie Format DVD

Se også disse lignende annoncer