For hurtig søgning indtast
annonce id: 46274884
i søgefeltet og klik søg

Imponerende TV serie ; SCARLETT

Kr. 125,-
Få personlige lånetilbud fra 8 banker her
Beskrivelse:
SCARLETT ; 4 DVD SÆT ;
Denne miniserie fra 1994 fortæller videre på historien om Scarlett O'Hara og Rhett Butler, som vi husker fra den uovertrufne Gone with the Wind fra 1939. Scarlett bliver denne gang spillet af Joanne Whalley og Rhett af Timothy Dalton.


Den bedste kærlighedshistorie nogensinde begyndte med filmen Borte med Blæsten og fortsætter med denne overvældende efterfølger. Scarlett, Rhett og en hær af uforglemmelige personligheder går fra tragedie til triumf i denne actionfyldte saga af international karakter med en stjernebesætning.
Joanne Whalley-Kilmer spiller den stormfulde Scarlett O'Hara Butler, fast besluttet på at genopbygge sit liv, genfinde sine rødder og erobre hjertet på den eneste mand hun nogensinde ville kunne elske. Timothy Dalton er den flotte Rhett Butler, som har forladt hende for altid, men savner den kvinde han aldrig kunne tæmme. Nu vil deres parallelle veje føre dem fra den sociale usikkerhed i Savannah, til den tilbagetrukne indercirkel af Londons bedre borgerskab - i denne længe ventede fortsættelse til filmens historie.
Flere detaljer:
Varens stand Ny Forsendelse Ja - køber betaler
Medie Format DVD

Se også disse lignende annoncer