For hurtig søgning indtast
annonce id: 45719607
i søgefeltet og klik søg

Top drama ; MILLION DOLLAR BABY

Kr. 10,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
MILLION DOLLAR BABY ; 2 DVD SÆT ;
Morgan Freemans varme, dybe stemme er det første indtryk, der møder os i Million Dollar Baby. Det er ham, der leder os ind i en nedslidt, støvet træningshal, ind i det skarpe, uvenlige lys, hvor unge boksere træner med håbet om at få chancen for en mesterskabskamp. Dette er en chance, der kun kommer en gang i livet, så hvis den kommer, er det bare om at være klar. Det er derfor, de slår deres knoer til blods dagligt. Det er derfor, de hænger fast i bokseringens reb, til alle kræfter er sluppet op, og derfor, de ikke går hjem, før de ved, at de har gjort alt, hvad der er menneskeligt muligt, for at nå deres drøm. Midt i træningshallen finder vi den gamle, gnavne Frankie Dunn (Clint Eastwood). Han har trænet boksere i en menneskealder, og han har flere skeletter i skabet og flere bristede drømme, end han selv har lyst til at indrømme.
Men så en dag træder Maggie (Hilary Swank) ind i træningshallen. Hun er 30 år, servitrice og ikke just den mest oplagte kandidat til at være bokser. Til at starte med vil Frankie ikke rigtig have noget med hende at gøre. Han træner ikke piger! Så er den ikke længere. Men Maggie lader sig ikke sådan afvise. Hun vender troligt tilbage hver dag. Hun arbejder hårdt, og hun er altid den sidste, der forlader træningshallen om aftenen. Hallens opsynsmand - Frankies gamle ven - Eddie (Morgan Freeman) begynder stille og roligt at give Maggie et par tips her og der, hvilket absolut ikke hjælper på Frankies indstilling! Til sidst må han overgive sig, om ikke andet så for at få fred. Han indvilliger i at blive hendes træner.
Maggie viser sig at være et naturtalent. Med Frankies hjælp vinder hun den ene kamp efter den anden, næsten før de er begyndt, og fra den ene dag til den anden bliver hun et hit! Undervejs bliver Frankie, meget mod sin vilje, tættere og tættere knyttet til den unge bokser. Men sorte skyer er ved at samle sig over det umage par. Deres succes vil ikke vare ved.
Flere detaljer:
Varens stand Ny Forsendelse Ja - køber betaler
Medie Format DVD

Se også disse lignende annoncer