For hurtig søgning indtast
annonce id: 45715053
i søgefeltet og klik søg

Mel Gibson ; WHAT WOMEN WANT

Kr. 10,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
WHAT WOMAN WANT ;
Den chauvinistiske reklamemand, ungkarl og storcharmør Nick Marshall (Mel Gibson) har fod på tilværelsen og ved præcis, hvad kvinderne vil have - tror han da - lige indtil han ved et (u)held bliver i stand til at læse kvinders, og kun kvinders, tanker.
Hvad der umiddelbart synes enhver mands drøm, viser sig i første omgang at være Marshalls mareridt, da det går op for ham, at kvinder, inklusiv hans egen teenage-datter, for det meste opfatter ham som en opblæst nar! Marshall forsøger desperat at slippe af med sin nyvundne evne, indtil han finder ud af at bruge den til sin egen fordel, og i særdeleshed til at hive gulvtæppet væk under sin nye, kvindelige chef Darcy McGuire (Helen Hunt), der til hans store fortrydelse snuppede jobbet som kreativ direktør for næsen af ham.

What Women Want, hvori Marshalls personlighed udvikler sig fra ego-spærreballon til sensitiv og uselvisk, er bemærkelsesværdigt nok Gibsons første romantiske komedie i en ellers lang karriere, og han slipper bestemt ikke dårligt fra forsøget, bakket op af bl.a. Alan Alda (M*A*S*H*) og Marisa Tomei (My Cousin Vinny) i nogle af birollerne.
Flere detaljer:
Varens stand Ny Forsendelse Ja - køber betaler
Medie Format DVD

Se også disse lignende annoncer