For hurtig søgning indtast
annonce id: 45480647
i søgefeltet og klik søg

Paprika Steen ; LAD DE SMÅ BØRN

Kr. 75,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
LAD DE SMÅ BØRN ;
Claes og Britt har mistet deres eneste barn i en trafikulykke, og et halvt år senere prøver de på hver deres måde at komme videre. Britt vender tilbage til sit arbejde som socialrådgiver og engagerer sig dybt i en ung, enlig mor og hendes lille datter. Claes kan ikke fungere på arbejdet og bliver sendt på ufrivillig orlov af sin chef. Han fortæller det ikke til Britt og begynder i hemmelighed at opsøge den kvinde, der kørte datteren ned.
Men efterhånden løber begge projekter løbsk, og Britt og Claes må erkende, at de ikke kan forløses af andre mennesker. Og hvad skal de så gøre?

Bodil & Robert-vinderen Paprika Steen debuterer på imponerende vis som instruktør i prisvinderen Lad de små børn... - en gribende film om én tragisk begivenhed, der giver alles liv en ny drejning. Sofie Gråbøl og Mikael Birkkjær (Oh Happy Day) har hovedrollerne som parret, der søger trøst alle de forkerte steder, og i andre roller ses Søren Pilmark og det unge stortalent Laura Christensen (Midsommer). En ualmindelig stærk instruktørdebut om at håndtere det uforudsigelige og komme videre.
UDGÅET !
Flere detaljer:
Varens stand Ny Forsendelse Ja - køber betaler
Medie Format DVD

Se også disse lignende annoncer