Børnefilm

10
JULEKALENDER ; Julefeber ; Ny

JULEKALENDER ; Julefeber ; Ny

125 kr.

4 DVD SÆT ; Med Det Kongelige Teater som magisk kulisse tager DR?s julekalender ?Julefeber? seeren med på en rejse, hvor der vendes op og ned på en teenagers fornemmelse af, hvad der er ualmindeligt, og hvad der bare er normalt. Julefeber handler om 13-årige Bjørn, hvis allerstørste ønske er at være som alle andre. Men Bjørns krop driller. Er det pubertet, eller er der i virkeligheden helt andre kræfter pa? spil? Bjørn (Silas Cornelius Van) bor med sin juleglade far (Joachim Fjelstrup) og lillesøster Gro (Selma Sol í Dali) i Urbanplanen på Amager, men far skylder penge og låner i ren desperation deres lejlighed ud til den skumle fyr, Slikpinden. I al hemmelighed flytter den lille familie ind på fars arbejdsplads, Det Kongelige Teater, hvor far arbejder i kantinen. Far er sikker på, at julen nok skal blive et hit, og at de snart vil komme hjem igen. Men det er loftet over Gamle Scene, der bliver deres hjem det meste af december måned. Her spirer venskab og kærlighed i takt med, at magien tager over. I kulissen lurer både hjælpere og modstandere, og juleeventyret får ekstra fart med blandt andre mormor (Bodil Jørgensen), balletpigen Frede (Maria Szigethy) og teatrets balletmester (Peter Frödin).

2670 Greve
31. dec. 2022
JULEKALENDER ; Jesus & Josefine ; SE !

JULEKALENDER ; Jesus & Josefine ; SE !

110 kr.

3 dvd sæt ; Jesus og Josefine ; Josefine har fødselsdag juleaften, og det er hun efterhånden godt træt af. Hun beslutter sig for at flytte julen og får hjælp fra et magisk krybbespil, der sender hende tilbage til den tid, da Jesus var på hendes egen alder. Hun bliver venner med Jesus, men en hel række spørgsmål rejser sig nu: Hvad med hendes klassekammerat Oskar, som vil være mere end venner? Og hvem er den mystiske Thorsen, som ejer tidsmaskinen? KOMPLET ALLE AFSNIT !

2670 Greve
25. dec. 2022
DISNEY ; Den fortryllede jul

DISNEY ; Den fortryllede jul

100 kr.

SKØNHEDEN OG UDYRET ; DEN FORTRYLLEDE JUL ; Det er dagen før juleaften, og den smukke Belle er ved at planlægge en rigtig hyggelig jul sammen med det fortryllede personale på Udyrets slot. Men Udyret virker ikke specielt interesseret i at holde jul. Han villle allerhelst undvære julen helt! En herlig og romantisk jul kan bryde slottets fortryllelse, så Belle og hendes venner, Kloksworth, Lymiere, Mrs. Potts og Chip vil gøre alt for at julepynte slottet! Med vennernes hjælp bliver det måske alligevel en fortryllet jul? Tag med tilbage til det magiske slot og se den sjove og spændende fortsættelse af Disneys klassiker Skønheden og Udyret i The Enchanted Christmas! UDGÅET !

2670 Greve
25. dec. 2022
JULEKALENDER ;Jesus & Josefine

JULEKALENDER ;Jesus & Josefine

110 kr.

3 dvd sæt ; Jesus og Josefine ; Josefine har fødselsdag juleaften, og det er hun efterhånden godt træt af. Hun beslutter sig for at flytte julen og får hjælp fra et magisk krybbespil, der sender hende tilbage til den tid, da Jesus var på hendes egen alder. Hun bliver venner med Jesus, men en hel række spørgsmål rejser sig nu: Hvad med hendes klassekammerat Oskar, som vil være mere end venner? Og hvem er den mystiske Thorsen, som ejer tidsmaskinen? KOMPLET ALLE AFSNIT !

2670 Greve
25. dec. 2022
SONJA ; Den komplette samling

SONJA ; Den komplette samling

120 kr.

SONJA ; DEN KOMPLETTE SAMLING ; 2 DVD SÆT ; Utroligt, men sandt: Det er mere end 36 år siden, at den storbrillede Sonja fra arbejderkvarteret omkring Københavns Saxogade huserede på sort/hvid TV i en af DR's populæreste børneserier gennem tiderne. Sonja hed Sonja Sander Jacobsen i det virkelige liv, og rollen som hendes mor, Norma, blev et gennembrud for Jytte Abildstrøm, der med humør og opsat 60'er-frisure spillede op til sin ven Frede, charmerende fremstillet af Freddy Fræk Poulsen. Det er ikke nemt at være Sonja. Når hun selv skal købe ind og smøre madpakke. Når hendes mor råber efter hende ud ad vinduet: "Sonja! Sonja! Husk nu kaffen, husk nu cigaretterne!" Og når hun altid hænger på sin lillesøster, Heidi, og lillebror Bjarne. Men heldigvis har hun masser af venner. Annette, for eksempel. Og Lars. Og storbylivet på Vesterbro er faktisk ikke så tosset. For hvis de små bliver væk, hjælper alle med at lede. Og så kan det være, at Mutter Fit giver slik bagefter... Sonja fra Saxogade handler om en lille, men stærk pige med kort, krøllet hår og hornindrammede 60'er-briller. Og på den beskrivelse vil de fleste genkende unge Sonja Sander Jacobsen i den uforglemmelige titelrolle. Jytte Hauch-Fausbøll skrev, instruerede og skabte i 1968 serien, der i dag holder som både unikt tidsbillede og fremragende, tidløst børne-tv. Nyd også Bodil Udsen, Freddy Fræk og ikke mindst Jytte Abildstrøm som Sonjas distræte singlemor med højt franskbrødshår og lårkort. Disc 1: Sonja fra Saxogade Spilletid: 98 minutter Disc 2: Sonja på Bornholm / Sonjas jul Et gensyn med 60'ernes børnestjerne Sonja fra Saxogade, der i denne film bliver feriebarn på Bornholm - og får besøg af sin mor (Jytte Abildstrøm) i høje hæle og højt hår på campingpladsen ved Gudhjem. Freddy Fræk er kæresten og Jesper Klein samler sommerfugle. Jytte Hauch-Fausbøll forfattede og instruerede løjerne. Spilletid: 94 min (Bornholm) + 30 min (Sonjas ju UDGÅET !

2670 Greve
24. dec. 2022
JULEKALENDER ;Tvillingerne og julemanden

JULEKALENDER ;Tvillingerne og julemanden

35 kr.

3 dvd sæt ; TVILLINGERNE OG JULEMANDEN ; Endnu engang blænder TV2 op for en eventyrlig julekalender fyldt med spænding, magi, kærlighed og ikke mindst uhygge! Vores alle sammens Julemand, Nicolas, er tilbage! Sammen med sin kone Julie er han taget til Aalborg for så småt at forberede sig til 1. december og det store juleræs. Alt går dog ikke som planlagt, og Nicolas møder den onde troldmand Dr. Schwartz, hvis eneste mission er at udrydde julen. Nicolas er den eneste, der kan stoppe Dr. Schwartz og hans onde planer, og denne gang må Nicolas finde hjælp hos et heltemodigt tvillingepar, Signe og Peter. Helt frem til den 24. december sker der både sjove, spændende og ret så uhyggelige ting for de tre, når de tager kampen op mod mørkets kræfter... Husk også den første julekalender med Julemanden Nicolas, LUDVIG OG JULEMANDEN som er oppe på en separat side. NY !

2670 Greve
6. dec. 2022
SKØNHEDEN & UDYRET ; Den fortryllede jul

SKØNHEDEN & UDYRET ; Den fortryllede jul

125 kr.

DISNEY ; SKØNHEDEN & UDYRET ; Den fortryllede jul ; Det er dagen før juleaften, og den smukke Belle er ved at planlægge en rigtig hyggelig jul sammen med det fortryllede personale på Udyrets slot. Men Udyret virker ikke specielt interesseret i at holde jul. Han villle allerhelst undvære julen helt! En herlig og romantisk jul kan bryde slottets fortryllelse, så Belle og hendes venner, Kloksworth, Lymiere, Mrs. Potts og Chip vil gøre alt for at julepynte slottet! Med vennernes hjælp bliver det måske alligevel en fortryllet jul? NY ! Engelsk tale

2670 Greve
6. dec. 2022
Julen 2018; THEO & DEN MAGISKE TALISMAN

Julen 2018; THEO & DEN MAGISKE TALISMAN

120 kr.

4 DVD SÆT ; JULEKALENDEREN 2018 m THEO & DEN MAGISKE TALISMAN ; Theodor går i 6. klasse og bliver mobbet af sine klassekammerater. Han tilbringer derfor meget tid sammen med sin morfar, Harald. De laver et maleri over fantasilandet Thannanaya på en væg omkring en kamin i Haralds hus. Harald falder ned af en stige og får på sygehuset konstateret et forstørret hjerte. Derefter ender han i koma. Theo rejser ved hjælp af en magisk talisman til det magiske land Thannanaya for at forsøge at redde sin morfar Harald fra at dø. På rejsen får han selskab af pigen Simone, der lige er begyndt i hans klasse. I FOLIE !

2670 Greve
28. nov. 2022
JULEKALENDER ; Jul på slottet

JULEKALENDER ; Jul på slottet

60 kr.

10 TIMER ; 3 dvd sæt ; JUL PÅ SLOTTET Der var - måske - engang en konge, der boede på et lille slot sammen med sin datter, prinsesse Miamaja. Hans land var i krig med nabolandet, Montania, og krigen kostede mange, mange penge. Kongen kunne se, at der ikke blev råd til julegaver, så han blev nødt til at slutte fred, men Montania krævede den tykke konges vægt i guld! På bunden af slottets skatkiste var der kun en håndfuld guldmønter tilbage, og kongen kunne kun betale sin gæld af ved at gifte sin datter, prinsesse Miamaja, bort til prinsen af Montania. Det ville Miamaja dog ikke finde sig i og låste sig inde med Sibbe. Med hjælp fra den flotte jæger Valentin og alle nisserne går hun alle slottets regnskaber igennem ved hjælp af en kugleramme. Men kan det lykkes hende, Valentin og nisserne at finde frem til alt det guld, der kan redde hende fra at gifte sig med prinsen af Montania, og bliver der overhovedet råd til julegaver? Følg med i alle afsnit af den mest elskede julekalender af dem alle, hvor både Morten Grunwald og Hanne Steensgaard tager os igennem jule-eventyret om Montania, prinsesse Miamaja, Valentin og alle nisserne. En klassiker inden for danske julekalendere og en dejlig og morsom historie for børn i alle aldre. NY !

2670 Greve
28. nov. 2022
JULEKALENDER ; Mikkel og guldkortet

JULEKALENDER ; Mikkel og guldkortet

60 kr.

MIKKEL OG GULDKORTET ; 3 DVD SÆT ; KOMPLET ALLE AFSNIT ; Mikkel og Guldkortet er TV2's populære julekalender om drengen Mikkel, der bliver den lykkelige ejer af et magisk guldkort. Et guldkort, som kan købe ALT i hele verden! Men Mikkel og hans familie opdager hurtigt, at det ikke er uden problemer at eje et guldkort. Der er nemlig to forbrydere, som også er interesseret i kortet, og det bringer både Mikkel og hele julen i fare. Mikkel får dog god hjælp af de tre skøre nisser Goddreng, Høvlebænk og Gammelbo - men kan de mon nå det hele inden juleaften? Mikkel og Guldkortet er et juleeventyr for hele familien, som ud over spænding, humor og julestemning er fyldt med iørefaldende popmusik sunget af bl.a. Natasja, Peter Belli, Paprika Steen og mange flere.

2670 Greve
25. nov. 2022