Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

Børnefilm

25
53 stk. film

53 stk. film

4 kr.

Køb Mindst 8 stk. = 32kr fra denne annonce 4kr/DVD Air Buddies Hvalpene på Eventyr Alene hjemme Alene hjemme 3 Babe den kække Gris / Babe den kække Gris kommer til Byen Bølle Bob Bølle Bob og smukke Sally Casper Den Magiske Begyndelse Charlottes Tryllespind De 5 i fedtefadet De 5 og spionerne Den fantastiske rejse 2 Den Magiske Legetøjsbutik / Fart Striber Det skaldede spøgelse Dyrene i Cirkus Dyrene i Cirkus / Dyrene i Zoo / Dyrene på Landet 3xDVD Dyrene i Havet Dyrene i Zoo Sebastian Klein Emil fra Lønneberg 2xDVD mangler Cover En som Hodder Far til fire gi´r aldrig op Far til Fire i sneen Far til Fire i stor stil / Planet 51 Far til Fire Onkel Sofus vender tilbage Far til Fire på Bornholm Far til Fire på hjemmebane Far til Fire på japansk Hund og kat imellem Der er noget låddent på færde Hund og kat imellem Kitty Galores Hævn Hundehotellet Jolly Roger Junglebogen Krummerne Lille Bertram Tre engle og fem løver Marmaduke Max Pinlig Min søsters børn Vælter Nordjylland Møg Unger Nattergalen Olsen Banden på de bonede gulve Pingvinmarchen Pippi 1 Pippi 6 Polar Expressen Prop og Berta Ronja Røverdatter Rugrats in Paris Scooby-Doo Space Chimps /Tøser & Hund / Lillebror på forbryderjagt Storm Tigerbrødre Tøser & Hund Verdens Bedste Karlsson Ørkenens Juvel

5700 Svendborg
søn.
WALT DISNEY. 101 Dalmatinere

WALT DISNEY. 101 Dalmatinere

Sælges

Kvik på eventyr i London. Vi følger hvalpen Kvik, som ikke har det godt med bare at være en lille plettet hvalp blandt alle de andre. Han drømmer om at være noget særligt, præcis som hans store idol, den umådeligt populære tv-hund Tordenbrag. Men ved en fejltagelse bliver Kvik væk.... Dansk tale. Pro.år. 2001. Byd.

5750 Ringe
20. maj.
Film pakke sælges

Film pakke sælges

250 kr.

Hvor mange ? : ca 40. Navn ? : Ice age 1,2,3. Mads og Mikkel 1 & 2. Junglebogen. Vølvens forbandelse. Black Beauty. Det store slædeløb. Space chimps. Tøser&hund. Lillebror på forbryderjagt. Oliver & Co. Bambi 2. Pinocchio. Oskar og Josefine heksen fra nutiden. Sølvhingsten. Beethoven 2. Far til fire i stor stil. Planet 51. Min skøre familie Robinson. Valliant. Det gyldne kompas. Marmaduke. Charlie og chokolade fabrikken. Pirates of the Caribbean død mands kiste. Beverly Hills chihuahua. Nanna McPhee. Herbie. Hundehotellet. Koslænget. Fart striber. Den magiske legetøjsbutik. 5x Lassie film. Pretty Woman. Chocolat. The elephant King. Kan afhentes i 4800, eller sendes på købers regning.

4800 Nykøbing F
21. feb.
Wowser flyvende hunde..

Wowser flyvende hunde..

10 kr.

Wowser flyvende hunde..

8450 Hammel
28. dec. 2022
Bratz Babyz - The Movie

Bratz Babyz - The Movie

5 kr.

Børnene tilbringer dagen i centerets børnehave. Det samme gor tvillingerne Nora og Nita. Nitas lille hundehvalp Snappy har sneget sig ned i Noras taske, uden at nogen har opdaget det. Den ondskabsfulde Duane stjaeler hunden og forlanger 500 kroner i losesum for at give Snappy tilbage. Da bornene ikke har nogen penge, foreslar Duane, at Nora skal vinde centerets karaokekonkurrence. Nora har en smuk sangstemmen, men hun bliver meget nervos, nar hun star foran et publikum. Bornene kan ikke blive enige om, hvad de skal gore. Nora, Cloe og Jade beslutter sig for at prove at tjene pengene pa en anden made, mens Nita, Sasha og Yasmin vil forsoge at stjaele Snappy tilbage fra Duane. Da alle deres planer slar fejl, er den eneste udvej, at Nora vinder karaokekonkurrencen. Men hvordan skal bornene hjaelpe Nora med at overvinde sin sceneskraek?

6760 Ribe
28. dec. 2022
DISNEY ; Mads og Mikkel

DISNEY ; Mads og Mikkel

45 kr.

MADS OG MIKKEL ; Det er historien om hunden og ræven, som vokser op og bliver venner. Men kan deres venskab holde, når det nu engang er meningen, at blodhunden skal fange ræven? Jeg må også lige nævne, at The Fox and the Hound har nogle af mine birollefavoritter i form af 2 fugle og en orm, som bliver jaget igennem hele filmen. Det er en film om loyalitet og frem for alt venskab. Hvad kan jeg sige? Det er Disney. Det er tegnefilm. Det er godt.

2670 Greve
25. dec. 2022
DISNEY ; Mads og Mikkel GULD NR 24

DISNEY ; Mads og Mikkel GULD NR 24

25 kr.

Guld nr. 24 Det er historien om hunden og ræven, som vokser op og bliver venner. Men kan deres venskab holde, når det nu engang er meningen, at blodhunden skal fange ræven? Jeg må også lige nævne, at The Fox and the Hound har nogle af mine birollefavoritter i form af 2 fugle og en orm, som bliver jaget igennem hele filmen. Det er en film om loyalitet og frem for alt venskab. Hvad kan jeg sige? Det er Disney. Det er tegnefilm. Det er godt.

2670 Greve
25. dec. 2022
DISNEY ; Mads og Mikkel 2

DISNEY ; Mads og Mikkel 2

60 kr.

MADS OG MIKKEL 2 ; Mads og Mikkel er en af Disneys mest elskede Klassikere. I den helt nye tegnefilm Mads og Mikkel 2 kommer vi med ud på et spændende og meget musikalsk eventyr med det umage par. Hundehvalpen Mads vil så gerne være en rigtig jagthund, men han kommer altid i problemer, lige meget hvad han gør. Hans kammerat, den sprælske ræveunge Mikkel, støtter sin bedste ven på alle måder. Men der må da være noget, Mads er god til? Svaret finder de på det lokale marked. Mads har en virkelig god sangstemme og bandet "De Syngende Strejfere", der består af en gruppe hjemløse hunde, ansætter ham med det samme! Med deres dejlige musik får bandet større og større succes, men udenfor rampelyset føler Mikkel sig udenfor. Det samme gør bandets jaloux primadonna, som Mads, uden at vide det, har erstattet. Et sjovt eventyr begynder, da Mads og Mikkels venskab virkelig bliver sat på prøve! Mads og Mikkel 2 byder på mange gode grin. Det er en hjertevarm historie om godt venskab, og med masser af god musik for hele familien.

2670 Greve
25. dec. 2022
Storm

Storm

8 kr.

Meget underholdende god dansk familiefilm med Mille Dinesen, Troels Lyby, Kirsten Lehfeldt, Søren Malling m. fl. Handling: Freddie er en 12 årig dreng, der bor alene med sin far. Freddie får fat i en hund, der mishandles af sin ejer og tager den med hjem. Hunden "Storm" besidder evnen til at løbe utrolig stærk og Freddie tager den med på væddeløbsbanen,hvor hundetræneren Sofie hjælper med at træne den, så den kan deltage i Danmarksmesterskabet i hundevæddeløb, men pludselig dukker hundens tidligere ejer op, og så ......!!! Spilletid: 87 min. Dvd´en ligger i pap-cover og kan derfor sendes som b-brev. DVD´en koster for tiden 7o kr. i Kvickly Se også mine andre annoncer

6740 Bramming
24. dec. 2022
Hund og kat imellem

Hund og kat imellem

20 kr.

Dvd film - Hund og kat imellem

9210 Aalborg SØ
23. dec. 2022
Bolt + Hund og kat imellem

Bolt + Hund og kat imellem

50 kr.

m/dansk tale

8860 Ulstrup
14. dec. 2022
Tintin: Enhjørningens Hemmelighed

Tintin: Enhjørningens Hemmelighed

5 kr.

De verdensberømte tegneseriefigurer, den unge journalist Tintin og hans trofaste hund Terry, som blev skabt af Hergé, og som er elsket af børn og voksne over hele verden, bringes nu til live i det verdensomspændende kæmpehit Tintin: Enhjørningens hemmelighed. Da den unge reporter Tintin køber et 200 år gammelt modelskib, finder han (og hunden Terry) i flasken et ledespor til sørøveren Rackham den Rødes skat. Tintin allierer sig med den fordrukne kaptajn Haddock, hvis forfader kæmpede mod Rackham. Sammen drager de til Marokko for at finde resterne af det gode skib Enhjørningen. Men banditten Ivan Ivanovitch Sakharin er også ude på skattejagt. Se også mine andre annoncer.

2670 Greve
14. dec. 2022
Forskellige børnefilm sælges

Forskellige børnefilm sælges

30 kr.

Bolt -- Hund og kat imellem -- Ice Age 1 -- Ice Age 2 -- Superkatten Zorba -- Over hækken -- . Kr. 30,-/stk.

8860 Ulstrup
14. dec. 2022
101 dalmatinere

101 dalmatinere

150 kr.

101 dalmatinere (Hund og hund i mellem) Tidlig udgivelse.. uden guldnummer men et meget flot samler objekt Sender gerne på købers eget ansvar og for egen regning

7120 Vejle Øst
12. dec. 2022
Dvd Børnefilm Forskellige  Titler

Dvd Børnefilm Forskellige Titler

10 kr.

Børne Dvd Film Forskellige titler Der er bla. Hund og Kat imellem + Frode og alle de andre rødder + Shreklig Jul + Fart Striber + Antz Pris pr. film 10,00 kr. Sender gerne mod betalt porto

8230 Åbyhøj
10. dec. 2022
Beverly Hills ; CHIHUAHUA 2

Beverly Hills ; CHIHUAHUA 2

60 kr.

Beverly Hills ; CHIHUAHUA 2 ; Nu er vores yndlingshunde tilbage i Disneys Beverly Hills Chihuahua 2, en festlig komedie for hele familien. Totalt hvalpekaos vender op og ned på livet for de nygifte chihuahua-forældre Papi og Chloe, da deres små vilde vovser udsætter dem for den ene prøvelse efter den anden. Men da hundenes ejere kommer i problemer, skyr hvalpene ingen midler for at redde dem – for er man en familie, står man sammen i tykt og tyndt. Så Papi, Chloe og hvalpene tager ud på et skrupskørt eventyr for endnu en gang at bevise, at også de mindste kan være store helte.

2670 Greve
6. dec. 2022
JULEKALENDER ; Snefald (4 dvd sæt)

JULEKALENDER ; Snefald (4 dvd sæt)

120 kr.

4 DVD SÆT ; SNEFALD ; Selma er 9 år og har siden forældrene døde i en ulykke, boet hos den ganske strenge nabo Ruth, som bare midlertidig skulle have haft ansvaret for Selma og hendes hund Casper. Selma drømmer om at have en ægte familie og skriver derfor et brev til julenissen. På magisk vis havner brevet i Snefald, en lille landsby som ligger i en anden dimension, helt isoleret i et enormt snelandskab. Efter et skænderi med Ruth havner Selma pludselig selv i Snefald, hvor både overraskelser, farer og magi venter. Snefald er egentlig norsk (Snøfall) og vist første gang på NRK til julen 2016, men siden fordansket og vist på Danmarks Radio i 2017. Audio: Dansk DD5.1 Undertekster: Dansk + Dansk synstolkning Spilletid: ca. 570 minutter (ca. 9½ timer)

2670 Greve
6. dec. 2022
Dvd film. Ubrudte. Pris fra:

Dvd film. Ubrudte. Pris fra:

10 kr.

Pris fra: 10 - 40 kr. Nye/Ubrudt folie-indpakning. - Mary and Max. Pris: 35 kr. Denne historie strækker sig over 22 år og to kontinenter og fortæller om et fantastisk penne-venskab imellem to meget forskellige mennesker; Mary Dinkle, en tyk ensom otte-årig pige fra Australien, og Max Horovitz, en 44-årig, svært overvægtig jødisk mand med Asperger's Syndrom, som bor midt i New Yorks kaos. Mary and Max er en uskyldig, men ikke naiv film, som med sin indlevende og sorte humor tager os på en rejse, der udforsker venskab, autisme, alkoholisme, kleptomani, tillid, kopulerende hunde, seksuelle og religiøse forskelligheder, hvor børn kommer fra, og meget mere. - Søren Ryge præsenterer 10 gode historier (2 dvd). Pris: 10 kr. - Affæren i Mølleby. Pris: 40 kr.

5560 Aarup
5. dec. 2022

Få beskedNår der er nye resultater i Børnefilm

Lup med søgeord i
DISNEY ; Bolt Guld nr. 48

DISNEY ; Bolt Guld nr. 48

100 kr.

DISNEY ; BOLT ; GULD NR. 48 ; Bolt er navnet på en super-hund, for hvem hver dag er fyldt med eventyr, fare og mysterier. I hvert fald indtil kameraet stopper. Da han ved et uheld bliver sendt fra sit studie i Hollywood til New York, begynder hans største eventyr til dato, en rejse tværs over landet gennem den virkelige verden for at komme tilbage til sin ejer og medspiller, Penny. Kun udstyret med den vrangforestilling, at hans egne utrolige bedrifter og evner er virkelige, og med hjælp fra to usædvanlige rejsekammerater – en afdanket, forladt huskat ved navn Mittens og en fjernsynsnarkoman af en hamster ved navn Rhino – vil Bolt opdage, at han ikke behøver superkræfter for at være en helt.

2670 Greve
28. nov. 2022
SØRØVER SALLY ; Komplet alle afsnit

SØRØVER SALLY ; Komplet alle afsnit

65 kr.

SØRØVER SALLY ; KOMPLET ALLE 13 AFSNIT ;, I et lille grønt hus bor Frede sammen med sin bror Fillimus. Frede vågner altid tidligt, så står han tidligt op og går en tur på engen med de hvide blomster. En morgen falder han over en mærkelig pige som har en usynlig giraf. Pigen hedder Sally, hun har selv bygget et sørøverskib og Frede må gerne få en tur hvis han har lyst. Det har Frede, selvom det gynger. Det blæser vi på, siger Sørøver Sally, og så sejler de på eventyr. Sammen med Sally får Frede en masse nye venner: Frode, der styrer bussen, moster Molly, hendes hund Topsy og Pling Plang som kommer helt fra Kina for at lære hvordan man bager kager. Hver aften, når Frede vender hjem til det lille grønne hus har han haft en dejlig dag. UDGÅET !

2670 Greve
28. nov. 2022
DISNEY ; 101 Dalmatinere GULD nr. 17

DISNEY ; 101 Dalmatinere GULD nr. 17

75 kr.

DISNEY ; 101 Dalmatinere ; Hund og hund imellem ; 2 dvd sæt ; GULD nr. 17 ; Udgået ! Yderst velholdt ; set 1 - 2 gange !

2670 Greve
28. nov. 2022
DISNEY ; 102 Dalmatinere

DISNEY ; 102 Dalmatinere

40 kr.

102 DALMATINERE ; Det er et mirakel! Dr. Pavlov har gjort det umulige; han har kureret Cruella de Vil for hendes skrækkelige pelsbegær. Nyheden spredes, og det viser sig faktisk at være sandt. Cruella er virkelig frisk igen og klar til at leve som et godt og vellidt menneske. Men efter et stykke tid begynder der igen at forsvinde dalmatinerhvalpe i London. Kan det være Cruella, der står bag? Kunne hun virkelig finde på at lave dalmatinerpels? Hun er jo kureret! Eller hvad? Se den onde Cruella, den pletløse hvalp Klunte og papegøjen Vralteberg, som tror, han er en hund - i verdens sjoveste og mest plettede film; 102 Dalmatinere!

2670 Greve
28. nov. 2022
DISNEY ; Den fantastiske rejse del 1 & 2

DISNEY ; Den fantastiske rejse del 1 & 2

110 kr.

DANSK TALE ; DISNEY ; DEN FANTASTISKE REJSE DEL 1 & 2 ; OMTALE AF DEL 1 ; Homeward Bound: The Incredible Journey er en spændende beretning om tre trofaste husdyr, to hunde og en kat, som skilles fra deres familie og havner på en bondegård langt hjemmefra. Deres længsel efter børnene derhjemme får dem til at begive sig ud på en lang og farefuld rejse, som går gennem Amerikas utilgængelige vildmark. For at overleve må dyrene lære at stole på hinanden og de får brug for al deres mod. En historie om mod, eventyr og venskab - et vidunderligt filmeventyr for hele familien. OMTALE AF DEL 2 ; Kan du huske den utrolige fortælling om de tre trofaste kæledyr og deres rejse tværs igennem Amerikas mest utilgængelige vildmark? Nu er de tilbage i endnu et farefyldt eventyr, hvor den livlige boxer Chang, den forkælede kat Søsser og den elskelige golden retriever Sherry pludselig befinder sig i den utroligt store og forvirrende by San Francisco. På deres rejse hjem, som bl.a. fører dem over Golden Gate broen, render vores tapre trio både ind i spænding og sjove narrestreger på stort set alle gadehjørner. UDGÅET ! PRIS ER PR. STK + PORTO SÆLGES KUN SAMLET ! BEMÆRK ; DISSE DVD´ER ER MED DK TALE

2670 Greve
17. nov. 2022
4 børnefilm bl.a. OLSEN BANDEN JUNIOR

4 børnefilm bl.a. OLSEN BANDEN JUNIOR

100 kr.

4 BØRNEFILM I EN BOKS ; 4 DVD SÆT ; En Som Hodder Hodder er lige startet i tredje klasse. Hans mor er død og hans far hænger plakater op om natten. Hodder har ingen kammerater og i klassen synes de, han er lidt mærkelig. Men i kraft af sin fantasi, klarer Hodder at holde modet oppe. Da en fe kommer til ham en nat og beder ham frelse verdenen, kan han ikke lige overskue det og vælger derfor at starte med den lillebitte ø Guambilua ud for Afrikas kyst. Hjælp Jeg Er En Fisk En fejlslagen fisketur bringer de tre børn Svip, Stella og Plum på afveje. De havner hos den mystiske Professor Mac Krell, som har opfundet en eliksir, der gør det muligt for mennesker at leve under vand. Stella kommer til at drikke af eliksiren, og straks forvandles hun til en søstjerne. For at redde hende må de to andre følge efter – Plum som vandmand og Svip som fisk. De har nøjagtig 48 timer til at finde Stella og modgiften. Hannibal Og Jerry Hannibal bor sammen med sin far, mor og mormor i det øde beliggende Engleparken, hvor Hannibal ofte keder sig og flader ud foran fjerneren. Det går jo selvfølgelig ikke, så Hannibals far og mor beslutter sig for at forære ham Jerry, en rigtig levende hund. Hurtigt viser det sig, at Jerry ikke er en helt almindelig hund, for selvom den ikke kan gø, kan den noget andet... Olsen Banden Junior Forældreløse Egon har en plan. Han vil adopteres og det skal ikke bare være af almindelige forældre, men af millionærer. Så kan Egon blive rig og Kjeld og Benny kan blive "den rige drengs venner".

2670 Greve
17. nov. 2022
DISNEY ; Lady og vagabonden

DISNEY ; Lady og vagabonden

55 kr.

LADY OG VAGABONDEN ; GULD NR. 15 ; Den uforglemmelige, romantiske middag i baggården ved Tony's restaurant er filmhistorie. Det samme er filmen. Vagabonden er en hjemløs og glad hund, der er helt vant til at strejfe omkring. Lady er en lille, sød og forkælet cocker spaniel med stil. Trods deres uligheder opstår der en romance, da de to pludselig mødes langt væk fra Lady's trygge villakvarter. Men vejen til deres evige lykke er lang. Undervejs støder de på nogle mistænksomme nabohunde, hundefangere og to skinhellige siameserkatte. Lady og Vagabonden er Disney's 15. klassiker og et tidløst mesterværk.

2670 Greve
17. nov. 2022