Børnefilm

867
DVD: Madagascar 1

DVD: Madagascar 1

60 kr.

Dream Works Animation: MADAGASCAR 1 - den sjoveste af dem alle. Med ekstra materiale på disken Dansk tale. Brugt kun få gange og 100% i orden. Som ny. Ikke et rids på disker. Røgfrit hjem. 1 DVD med kassen er ca. 100 g i vægt + indpakning = OVER 100 g.

8250 Egå
i dag
DVD: Tom & Jerry: Den Magiske Ring, film

DVD: Tom & Jerry: Den Magiske Ring, film

50 kr.

60 minuttes spændende Tom & Jerry film Dansk tale Brugt kun få gange og 100% i orden. Som ny. Ikke et rids. 1 DVD med kassen er ca. 100 g i vægt + indpakning = OVER 100 g. Ikke ryge hjem.

8250 Egå
i dag
DISNEY ; De utrolige ; SE !

DISNEY ; De utrolige ; SE !

85 kr.

2 dvd sæt ; De utrolige DVD 1 et par svage brugs-spor - DVD 2 perfekt. Udgået !

2670 Greve
i dag
4 DISNEY film INCL. porto

4 DISNEY film INCL. porto

115 kr.

4 DISNEY FILM ; INCL: PORTO ; 4 uspecificerede DISNEY film af dem jeg har oppe på siden incl. forsendelse til kr. 115,- DISNEY filmpakke kan også leveres med 8 DISNEY film incl. forsendelse til kr. 210 Billeder er af de DISNEY film der er mulighed for at der indgår i netop din DISNEY pakke.

2670 Greve
i dag
Har følgene Walt Disney klassikkere

Har følgene Walt Disney klassikkere

40 kr.

Har følgene Walt Disney klassikkere Nr 1 snehvide og de syv Nr 3 fantasia Nr 4 dumbo Nr5 bambi Nr 6 salvados amigo Nr 9 Mickey og bønne stagen 12 askepot Nr 14 Peter pan Nr 16 tornerose Nr 19 junglebogen

5550 Langeskov
i dag

DISNEY ; Mickey Mouse in living colour

225 kr.

UDGÅET ; 2 dvd ; Mickey Mouse in living colour ; Walt Disney Treasures er en eksklusiv serie af guldklumper fra Disney-studiets arkiver, heriblandt originale tegnefilm med Mickey, Goofy og Donald, WWII-propaganda og "Disneyland" TV-shows. Hver udgivelse indeholder 2 DVD-plader, indpakket i en flot, nummeret tin-æske. Bemærk, at denne serie kun trykkes i et begrænset antal, så det er med at få dem købt, før det er for sent. Klik her for alle Walt Disney Treasures på DVD. Niels Ole Specielt om denne udgivelse: Mickey Mouse så vi for første gang i 1928 i den sort/hvide kortfilm Steamboat Willie. I 1935 gjorde han sin entré i farvefilmen The Band Concert, som blev startskuddet til en helt ny æra med "The mouse who started it all". Mickey Mouse in Living Color, Vol. 1 er en eksklusiv udgave med 26 råklippede originale film i farver fra årene 1935-1938. En nostalgisk samling fra en periode, der af mange anses for at være Mickey Mouses allerbedste og det var også i den periode, at Walt Disney selv spillede Mickeys stemme. Bonus: Se mere om, hvordan tegnefilmene bliver til, lyt til de første lydspor, se galleriet med gamle originalskitser og se også interviews med animatorer og ikke mindst Walt Disney selv! UDGÅET ! I FOLIE !

2670 Greve
i dag

DISNEY ; Belles magiske verden ; SE !

85 kr.

UDGÅET ! Skønheden og Udyret ; Belles magiske verden En gang for længe siden faldt hele verden pladask for Belle, den smukke bogelskende heltinde og Udyret, herren på den fortryllede slot. Inspireret af Disneys klassiker The Beauty and the Beast, kommer nu Belle's Magical World – et eventyr med tre historier, som du aldrig tidligere har set. Engelsk tale NY ! UDGÅET !

2670 Greve
i dag

Krummerne ; Så er det jul igen ; SE !

10 kr.

Krummerne ; så er det jul igen. Drengen Krumme tror på julemanden også selvom ingen andre gør det. Så han vædder med hele klassen om, at julemanden findes. Oppe nordpå hos julemanden er den magiske julebog væk, så det står helt galt til. Skurkene Ivan og Boris har nemlig fået fat i julebogen, og så kan julemor ikke lave den magiske grød og julemanden kan ikke komme ud med gaver. Heldigvis er familien Krumme snart på sagen, og så kan det jo ikke gå helt galt. Alt i alt er det en ganske almindelig jul hos Krummerne.

2670 Greve
i dag

JULEKALENDER ; Hallo det er jul !

110 kr.

HALLO DET ER JUL ; 3 DVD SÆT ; Hallo, det er jul! er den uafhængige fortsættelse til juleklassikeren Jul i Gammelby. Det er atter ved at være jul i Gammelby. Byen er kommet ind i 1920'erne og har fået telefoncentral, trykkeri og postkontor, og her er der masser af liv. På Telefoncentralen lytter centralmutter Amalie (Birgit Sadolin) med og er derfor den første til at vide, hvad der foregår i byen, hvilket sætter grå hår i hovedet på byens avisredaktør Jokumsen (Henrik Koefoed). Telefonnissen (Gunvor Reynberg) og sætternissen (Peter Reichhardt) morer sig med at skabe forvirring i Gammelby, når de bytter rundt på telefonsamtalerne og bogstaverne i avisen. Men julestemningen kommer i fare, da den rige Baron von Gullasch flytter til byen. Han har nemlig store planer om en træskofabrik, der skal udkonkurrere byens rare træskomager, Lars Jensen. Og hvad skal der blive af Lars og datteren Lise, hvis træskoværkstedet skal lukkes – og hvad med nisserne, der har boet på loftet af værkstedet i årevis. Noget må der gøres, og Lise og byens andre børn går sammen med nisserne, og så gør de alt hvad de kan for at forpurre baronens planer. For hvis både Lars og Lise og nisserne mister deres hjem, er der ikke meget at holde jul for.

2670 Greve
i dag

GULD NR 31 ; Alladin ; SE !

50 kr.

GULD NR: ; Alladin ; 2 dvd sæt ; Specialudgave Dvd 1 brugsspor ; afspiller perfekt - Dvd 2 perfekt Udgået og meget vanskelig at finde !

2670 Greve
i dag

DISNEY ; Kejserens nye flip 2 ; SE !

10 kr.

DISNEY ; Kejserens nye flip 2 ; Kronks nye flip. NY !

2670 Greve
i dag

Tempelriddernes skat

25 kr.

TEMPELRIDDERNES SKAT ; Da Tempelridderne i 1100-tallet byggede rundkirkerne på Bornholm, var det ikke kun for at beskytte og betjene øen og dens beboere. Det hemmelige broderskab, der siges at eksistere den dag i dag, skjulte en dyrebar skat, og hvis man kan knække koden, afslører kirkernes placering skattens gemmested. Fire frygtløse børn går i 2005 på skattejagt. Men deres eventyr i sommervarmen foregår med livet som indsats. For snart er de forfulgt af både hætteklædte mørkemænd og farlige skurke. Der er både lidt af Da Vinci Mysteriet og lidt af de berømte børnebøger om De Fem i instruktøren Kasper Barfoeds (Min Søsters Børn i Ægypten) nye eventyrlige spændingsfilm for hele familien: Tempelriddernes skat. Peter Gantzler, Kurt Ravn, Ulf Pilgaard, Julie Grundtvig Wester, Nicklas Svale Andersen, Christian Heldbo Wienberg og Frederikke Thomassen er med på den spændende og farlige ferie på solskins- og eventyrøen, Bornholm. Enkelte brugs-spor, men afspiller perfekt.

2670 Greve
i dag

DISNEY ; Jafar vender tilbage

120 kr.

DISNEY ; Jafar vender tilbage Nu er Aladdin og hans venner tilbage i et helt nyt og spændende eventyr. Aladdin er lige modig, aben Abu lige fræk, Jafar lige ondskabsfuld - og vigtigst af alt: Ånden Genie er lige så fuldstændig skør som altid. Alt ånder fred og idyl på sultanens slot i byen Agrabah. Jafar er spærret inde i lampen, som er gravet ned i ørkenen. Men vores venner aner intet om, at Jafar og papegøjen Jago faktisk er ved at planlægge en frygtelig hævn; de vil tage magten over Agrabah! Og pludselig en mørk aften finder en lille tyv en mystisk nattesort fortryllet lampe... Ikke DK tale

2670 Greve
i dag

Karla og Jonas

10 kr.

KARLA OG JONAS ; Karla har ikke glemt Jonas. Og slet ikke det kys de udvekslede i sommerferien sidste år. Men hun har ikke haft modet til at ringe til ham og følge op på følelserne. Presset af sin bedste veninde Katrine tager hun sig sammen. Og naturligvis er Jonas klar til et møde. Sammen udvikler de et projekt, som går ud på at finde Jonas mor, som sandsynligvis bor i Århus. I ægte Sporløs-stil tager Karla og Jonas til Jylland for at finde en kvinde, der hedder Nanna. En film om at finde sin familie - og om at gøre det selv. En film om at gøre noget vigtigt sammen. Og også en film om ung kærlighed. set 1 - 2 gange.

2670 Greve
i dag

Beverly Hills ; CHIHUAHUA 2

60 kr.

Beverly Hills ; CHIHUAHUA 2 ; Nu er vores yndlingshunde tilbage i Disneys Beverly Hills Chihuahua 2, en festlig komedie for hele familien. Totalt hvalpekaos vender op og ned på livet for de nygifte chihuahua-forældre Papi og Chloe, da deres små vilde vovser udsætter dem for den ene prøvelse efter den anden. Men da hundenes ejere kommer i problemer, skyr hvalpene ingen midler for at redde dem – for er man en familie, står man sammen i tykt og tyndt. Så Papi, Chloe og hvalpene tager ud på et skrupskørt eventyr for endnu en gang at bevise, at også de mindste kan være store helte.

2670 Greve
i dag

Det skaldede spøgelse ; SE !

50 kr.

Det skaldede spøgelse. Alletiders børnefilm !

2670 Greve
i dag

DR succes ; BARDA

110 kr.

BARDA ; 2 DVD SÆT ; DR succes ; To ganske almindelige børn mødes på en gård et sted i Danmark. De har aldrig set hinanden før, og det eneste, de ved, er, at de skal på en mission. Otte onde runestjælere er ved at ødelægge eventyrlandet Barda, og kun ved hjælp af 20 børns indsats, deres mod og samarbejdsevner, kan de bekæmpe ondskaben. Men eventyret er ikke for tøsedrenge. For ilddæmoner, vandånder, lysmonstre, levende skygger, orker, trolde og hekse lurer overalt i Barda… Flere og flere danske børn og unge spiller live-rollespil i de danske skove. De klæder sig ud, bevæbner sig med sværd, tryllestave og buer, og leger deres fantasier ud i eventyrlige fantasi-verdener. Barda har sit udgangspunkt i live-rollespillets grundelementer, men er mest af alt en serie underholdende og spændende programmer for børn. Man behøver altså ikke at være live-rollespiller, for at blive godt underholdt i eventyrlandet, Barda. Barda er en nytænkende og moderne børne- og ungdomsserie, som tidligere er blevet vist på DR1. UDGÅET !

2670 Greve
i dag

DISNEY ; Frost ; SE !

160 kr.

Disney ; Frost ; GULD nr. 52 NY !

2670 Greve
i dag

PYRUS ; Alletiders Julemand

115 kr.

JULEKALENDER ; PYRUS ; ALLETIDERS JULEMAND ; 3 DVD SÆT ; Alletiders Julemand udspiller sig i Rigsarkivet, hvor nisser og mennesker bor side om side – eller sådan mest oven på hinanden. Her møder vi Bertramsen (Jesper Klein), hans datter Josefine (Jeanne Boel) og nisserne Gyldengrød (Paul Hüttel), Kandis (Christiane Bjørg Nielsen) og den uvorne, men uforbederligt optimistiske ungnisse Pyrus (Jan Linnebjerg), som evig og altid – og mere eller mindre selvforskyldt – kommer galt af sted. Den sprælske Pyrus sender bud efter julemanden Julle (Henrik H. Lund), men ved et uheld kommer han til at fortrylle ham, så Julle mister hukommelsen. Julemanden ved simpelthen ikke, hvem han selv er, eller hvad der er hans opgave. Hvis ikke julemanden bliver kureret i tide, er der stor risiko for, at alle indbyggerne i hele landet går en gaveløs jul i møde! Hos menneskene i Rigsarkivet har Dronningen pålagt den elskelige rigsarkivar Bertramsen at sætte kongehusets nyeste medlem – en prinsesse fra det fjerne østen – ind i de gamle, danske juletraditioner, ikke mindst traditionen med julemanden. Men nu har Pyrus jo elimineret julemanden – eller i hvert fald temmelig eftertrykkeligt sat ham ud af spillet! Både Pyrus og Bertramsen har et problem, som det nemt kan tage 24 dage at løse. Det er julekalenderveteranen Martin Miehe-Renard, som står bag Alletiders Julemand. Han har skrevet manuskript, instrueret, skrevet alle de mange sange og komponeret størstedelen af melodierne.

2670 Greve
i dag

HIGH SCHOOL MUSICAL ; Bella Dancerella

10 kr.

HIGH SCHOOL MUSICAL ; BELLA DANCERELLA ; Populær High School Musical dvd blandt de unge piger.

2670 Greve
i dag

Otto er et næsehorn

10 kr.

OTTO ER ET NÆSEHORN ; I Otto er et næsehorn møder du det store gule næsehorn, der pludselig en dag står i Toppers lejlighed på anden sal. Topper har nemlig fundet en trylleblyant. Nu kan Topper og Viggo få en masse ønsker opfyldt. Skønt begge knægte er temmelig forskellige, er der én ting, der binder dem sammen, et fælles håb om at få nogle ordentlige fædre... - Hva´ med at ønske...?

2670 Greve
i dag

DISNEY ; De tre musketerer ; SE !

65 kr.

De tre musketerer Set få gange - afspiller perfekt.

2670 Greve
i dag

GULD NR 12 : ; Askepot ; SE !

55 kr.

GULD NR 12: ; Askepot ABSOLUT PERFEKT STAND. Udgået og meget vanskelig at finde !

2670 Greve
i dag

Børnefilm dvd

5 kr.

4 stk børnefilm. Fakiren fra Bilbao Lille Bertram tre engle & fem løver De fortabte sjæles ø Falkehjerte dvderne er pæne og uden ridser 5 kr pr. stk

7950 Erslev
i dag

DISNEY ; Find Nemo ; SE !

40 kr.

2 dvd ; Find Nemo Set få gange ! Derfor som ny !

2670 Greve
i dag

DISNEY ; Robin Hood ; Guld nr. 21 ; SE !

35 kr.

Disney ; Robin Hood ; Guld nr. 21 Bemærk ; 1.ste udgave som er udgået ! Har enkelte brugs-spor men afspiller perfekt

2670 Greve
i dag

GULD NR 19 ; Junglebogen ; SE !

60 kr.

GULD NR 19 ; 2 dvd sæt ; Junglebogen ; 40 års jubilæumsudgave Dvd 1 enkelte brugsspor ; afspiller perfekt - Dvd 2 perfekt Udgået og meget vanskelig at finde !

2670 Greve
i dag

2 stk. Mumitroldenes eventyr

50 kr.

1979-1982 Forår i Mumidalen Eventyrligt i mumidalen 2 Kr. 50.- pr. stk.

6100 Haderslev
i dag

BØLLE BOB & smukke Sally

75 kr.

BØLLE BOB & SMUKKE SALLY ; Bølle Bob (Jamie Morton) er Solbys lille slambert, en naturlig ballademager med et stort hjerte. Men en dag går han for langt, da han ødelægger åbningen af byens nye hotel med kun ét værelse, som ejes af Lise Mettes far. Lise Mette (Sonja Furu Friby) bliver godt og grundigt sur på Bølle Bob. Hun er Bølle Bobs hemmelige forelskelse, og for at gøre det godt igen inviterer han TV-showet "Vis mig din by" - med den hysteriske værtinde Linda Sand (Sofie Lassen-Kahlke) - til Solby. På den måde håber Bob, at han kan skaffe landsdækkende reklame til hotellet, der også er døgner og videobutik, og således vinde Lise Mettes hjerte tilbage. Gunnar Geertsens Bølle Bob er en af de største succeser i den danske musikhistorie. Musikken til filmen er blevet genindspillet, og det rocker og gynger, idet de gamle sange har fået helt nye arrangementer med respekt for Gunnar Geertsens populære lyd. Børnene spilles af nogle af dansk films kommende stjerner. Bølle Bob spilles af Jamie Morton, Camilla Sofie Dalsgaard er Smukke Sally, Sonja Furu Friby er Lise Mette. Derudover ses bl.a. Peter Belli, Niels Ellegaard, Pernille Schrøder, Karl Bille og den herlige Birthe Neumann. Bølle Bob på pressetur Dance Along: Smukke Sally Superstar Bondejokker Lillebror Vi er ikke rigtige voksne Sing Along: Bondejokker Hej Hej Kære Dagbog Lillebror Smukke Sally Superstar T.V. Ung inderst inde Audio: Dansk, DD5.1 / DTS5.1 Undertekster: Dansk

2670 Greve
i dag

BUSTERS verden

10 kr.

BUSTERS VERDEN ; Buster Oregon Mortensen (Mads Bugge Andersen) er søn af en arbejdsløs tryllekunstner (Peter Schrøder) og barnebarn af en berømt kanonkonge. Han bevarer sin optimisme, selv om skolen bebyrder ham med terperi, selv om han bliver mobbet af de store drenge, selv om han skal beskytte sin handicappede lillesøster (Katarina Stenbeck), og selv om jobbet som bybud ikke er let. Mødet med Joanna bekræfter ham i hans optimisme. UDGÅET !

2670 Greve
i dag

DISNEY ; Bjørne Brødre 2 ; SE !

35 kr.

Bjørne brødre 2 ; Tag med til vildmarken og oplev et spændende eventyr med masser af gode grin i Disneys nye tegnefilm Brother Bear 2! Kenais barndomsven Nita, står foran sit livs udfordring, da hun skal giftes med jægeren Atka. Men De Store Ånder har andre planer med hende. Den magiske amulet hun bærer, har nemlig forbundet hendes sjæl med Kenai, så for at hun kan gifte sig, skal de først bryde de stærke bånd til hinanden. Men der er bare ét lille problem: Kenai er en bjørn! Sammen tager de af sted for at lede efter svar fra fortiden og for at finde ud af, hvad der engang førte dem sammen. Igen møder vi elgene Rod og Stub, men vi møder også de nye elgdamer Anja og Katja, og så selvfølgelig Koda, vildmarkens frækkeste bjørn! NY !

2670 Greve
i dag

DISNEY ; Aladdin 2 dvd sæt ; GULD nr. 31

115 kr.

DISNEY ; Aladdin ; 2 dvd sæt ; Specialudgave ; Guld nr. 31 Udgået ! Perfekt stand SELVFØLGELIG DANSK TALE

2670 Greve
i dag

PYRUS ; I Alletiders Show

75 kr.

PYRUS ; I ALLETIDERS SHOW ; Med juleshowet Alletiders Show er den folkekære hip-hop nisse med den karakteristiske omvendte nissekasket denne gang kommet på de skrå brædder. I et stort musik- og teater-show vil børn og barnlige sjæle kunne opleve Pyrus, Kandis og Gyldengrød på slap line. Sagen er, at nisser også bliver ældre og at den kropumulige, uregerlige og uopdragne Pyrus en skønne dag ikke vil være helt så ung mere. Nissebefolkningsantallet er faldet så voldsomt, at der efterhånden ikke er nisser nok tilbage i kongeriget til at forsyne alle hjem med de nødvendige gavtyvestreger og julestemning. Derfor sættes jagten ind for at finde nye nisseelever, og Pyrus mener, at han har fundet løsningen. De nye nisser skal findes blandt menneskebørnene. Juleuniverset med Pyrus er den mest succesfulde julekalender i nyere tid. Med denne teaterforestilling får publikum en unik mulighed for at opleve Pyrus, Kandis og Gyldengrød i en ny historie, samt ikke mindst i nye og anderledes omgivelser. De tre nisser får bl.a. følgeskab af de to nisser Fix og Fumle og vil med garanti levere en musikalsk og underholdende oplevelse, der vil få julestemningen til at sprede sig. Var du vild med julekalenderen, så venter der dig en endnu større oplevelse med Alletiders Pyrus og hans venner på de skrå brædder.

2670 Greve
i dag

JULEKALENDER ; Nissernes ø

125 kr.

NISSERNES Ø : 3 DVD SÆT ; Nissebanden er på spil for tredje gang - eller det er måske så meget sagt. Af den oprindelige besætning er kun Lunte (Flemming Jensen) tilbage i Nissernes Ø, men han får til gengæld selskab af nye sjove karakterer som Figur Figursson (Søren Pilmark), Pyt (Trine Gadeberg), Jo Jo (Roger Matthiesen) og Sugar (Pia Rosenbaum). DVD'en indeholder naturligvis samtlige 24 afsnit plus ekstramateriale - ialt mere end 10 timers god underholdning.

2670 Greve
i dag

Leslie Nielsen ;ALL I WANT FOR CHRISTMAS

100 kr.

ALL I WANT FOR CHRISTMAS ; En rigtig børne og familiefilm !

2670 Greve
i dag

DISNEY Pocahontas 2 ; SE !

100 kr.

DISNEY ; Pocahontas 2 ; Rejsen til England Set 1 gang !

2670 Greve
i dag

JULEKALENDER ;Tvillingerne og julemanden

35 kr.

3 dvd sæt ; TVILLINGERNE OG JULEMANDEN ; Endnu engang blænder TV2 op for en eventyrlig julekalender fyldt med spænding, magi, kærlighed og ikke mindst uhygge! Vores alle sammens Julemand, Nicolas, er tilbage! Sammen med sin kone Julie er han taget til Aalborg for så småt at forberede sig til 1. december og det store juleræs. Alt går dog ikke som planlagt, og Nicolas møder den onde troldmand Dr. Schwartz, hvis eneste mission er at udrydde julen. Nicolas er den eneste, der kan stoppe Dr. Schwartz og hans onde planer, og denne gang må Nicolas finde hjælp hos et heltemodigt tvillingepar, Signe og Peter. Helt frem til den 24. december sker der både sjove, spændende og ret så uhyggelige ting for de tre, når de tager kampen op mod mørkets kræfter... Husk også den første julekalender med Julemanden Nicolas, LUDVIG OG JULEMANDEN som er oppe på en separat side. NY !

2670 Greve
i dag

DISNEY ;Basil Mus ; SE !

150 kr.

SPECIALUDGAVE ; Mesterdetektiven Basil Mus ; GULD NR. 26 NY ! UDGÅET !

2670 Greve
i dag

DISNEY ; VILDE ROLF ; Guld nr. 51

60 kr.

VILDE ROLF ; GULD NUMMER 51 , PAP OMSLAGS COVER ER DER LIGELEDES !!! Wreck-It Ralph foregår inde i et arkadespil, hvor en upopulær skurk længes efter at blive helt. Ralph drømmer om at være lige så elsket og beundret som sit spils perfekte helt, Felix, så da der kommer et nyt, lynhurtigt skydespil med den iskolde og barske Sergent Calhoun, ser Ralph det som sin fribillet til et nyt og lykkeligt liv som helt. Ralph sniger sig ind i spillet med en meget enkel plan - at vinde en medalje. Men ved et uheld kommer han til at slippe en dødsensfarlig figur løs, der snart ikke alene truer spillet, men også alle andre spil i arkaden. I FOLIE !

2670 Greve
i dag

GULD NR 2 : ; Pinocchio ; SE !

90 kr.

Guld nr. 2 ; Pinnocchio Dvd har brugsspor ; afspiller perfekt Udgået og meget vanskelig at finde !

2670 Greve
i dag

5 dvd ; Lille doktor på prærien ; SE !

120 kr.

5 dvd sæt ; DR: QUINN ; Lille doktor på prærien Dr. Quinn, Medicine Woman er en charmerende, feministisk western med mytiske overtoner, som udspiller sig i 1800-tallet. Den britiske skuespiller Jane Seymour spiller Michaela "Mike" Quinn, den femte datter af en velhavende læge i Boston, som opmuntrede hende til at uddanne sig til læge trods sociale forhindringer. Den egensindige Quinn flytter til det vilde Colorado Springs, hvor hun åbner en praksis. Hun oplever hård modstand fra byens borgere og bliver vidne til det hvide Amerikas brutale ekspansionisme. I bedste western-stil udskifter hun et privilegeret liv med strabadserne som nybygger. NY !

2670 Greve
i dag

DISNEY ; Askepot nr. 2 ; SE !

115 kr.

DISNEY ; Askepot nr. 2 ; Drømmen bliver til virkelighed NY !

2670 Greve
i dag

DISNEY ; Tornerose ; DANSK TALE

110 kr.

TORNEROSE ; DANSK TALE ; Da Prinsesse Aurora bliver født, jubler hele kongeriget! Alle, undtagen den onde fe. Hun udsteder en forbandelse, at før sin 16 års fødselsdag skal prinsessen stikke sig på en ten og falde i evig søvn. Men Auroras gudmødre - de tre gode feer - bruger deres gode kræfter og får mildnet forbandelsen til, at prinsessen kan vækkes igen, hvis hun får et elskovskys. For at beskytte hende vokser hun op i de gode feers hus, og for at ingen skal vide, hvem hun er, bliver hun kaldt Tornerose. Men alligevel bliver hun fundet af den onde fe - og forbandelsen sker. Nu skal Prins Philip besejre den onde fe for at redde kærligheden. Oplev den fortryllende kærlighedssaga, det fængslende eventyr og den vidunderlige historie om Tornerose. En af Disneys mest elskede klassikere. NY !

2670 Greve
i dag

ASTRID LINDGREN ; RONJA ; alle afsnit

175 kr.

6 DVD ; RONJA ; KOMPLET ALLE AFSNIT l DANSK TALE ! Vi følger Ronja, en ung pige, hvis far er chef for en stamme af røvere. De bor i et stort slot i skoven sammen med banditterne. Ronja møder mystiske skabninger, da hun udforsker og oplever livet i skoven. Serien er baseret på fantasyhistorien skrevet af den svenske forfatter Astrid Lindgren. En stormfuld nat, mens tordenen buldrer, og skovheksene hyler, slår lynet ned i Mattisborgen og deler den i to. På denne tumultariske nat kommer en lille pige til verden, røverhøvdingen Mattis’ datter. Hun får navnet Ronja. Ronja vokser op i Mattis, Lovis og røvernes opmærksomme varetægt, og da hun bliver stor nok, får hun lov til at forlade borgen og gå på opdagelse i den store skov. Hun opdager snart, at den kan være lige så skræmmende, som den kan være smuk og vidunderlig. En dag møder hun en dreng ved navn Birk, Borkas søn, som er flyttet ind i den del af borgen, der ligger på den anden side af den sprække, som de kalder for Helvedesgabet. Ronja og Birk bliver venner, men det bliver et kompliceret venskab, for deres familier er bitre fjender. Samtlige 26 afsnit af den animerede serie, produceret af prisbelønnede Studio Ghibli. Spilletid i alt: ca. 10 timer, 18 minutter Audio (Dolby Digital 2.0): Dansk, svensk, norsk, finsk

2670 Greve
i dag

ICE AGE ; børnene elsker den !

10 kr.

ICE AGE ; Ice Age følger den noget usædvanlige alliance mellem Manny the Mammoth (Ray Romano), Sid the Sloth (John Leguizamo) og Diego the Sabretooth Tiger (Dennis Leary). Da de finder et lille menneskebarn i armene på sin døende mor, beslutter de sig for at finde en stamme, der kan tage sig af det. Men den lille gruppe må igennem meget, før den har heldet med sig. Istiden er ikke en helt ufarlig tid at rende rundt i. Set 1 - 2 gange !

2670 Greve
i dag

JULEKALENDER ; Snefald (4 dvd sæt)

120 kr.

4 DVD SÆT ; SNEFALD ; Selma er 9 år og har siden forældrene døde i en ulykke, boet hos den ganske strenge nabo Ruth, som bare midlertidig skulle have haft ansvaret for Selma og hendes hund Casper. Selma drømmer om at have en ægte familie og skriver derfor et brev til julenissen. På magisk vis havner brevet i Snefald, en lille landsby som ligger i en anden dimension, helt isoleret i et enormt snelandskab. Efter et skænderi med Ruth havner Selma pludselig selv i Snefald, hvor både overraskelser, farer og magi venter. Snefald er egentlig norsk (Snøfall) og vist første gang på NRK til julen 2016, men siden fordansket og vist på Danmarks Radio i 2017. Audio: Dansk DD5.1 Undertekster: Dansk + Dansk synstolkning Spilletid: ca. 570 minutter (ca. 9½ timer)

2670 Greve
i dag

TV 2 succes ; Søgang i underhylerne

10 kr.

SØGANG I UNDERHYLERNE ; 2 DVD SÆT ; Disse tre skøre pirater kan godt lide det samme som almindelige pirater, dårlige sange, der bliver sunget falsk, en velbrugt planke, og en gammel skude... Men de er ikke interesseret i skatte og guld, de vil have underbukser og kun underbukser. Underbukser er nemlig som guld i deres øjne og deres største mål er at finde så mange så muligt. Enkelte svage brugs-spor, men afspiller perfekt

2670 Greve
i dag

DISNEY ; Guld nr. 1 ; Snehvide

70 kr.

Guld nr. 1 ; 2 dvd sæt ; Snehvide og de syv små dværge Dvd 1 Enkelte brugsspor ; afspiller perfekt - Dvd 2 perfekt Udgået og meget vanskelig at finde !

2670 Greve
i dag

GULD NR: 30 ; Skønheden og Udyret ; SE !

115 kr.

GULD NR ; Skønheden og udyret ; 2 dvd sæt ; Diamond Edition Udgået og meget vanskelig at finde !

2670 Greve
i dag

Robin Hood ; Specialudgave Guld nr. 21

125 kr.

DISNEY ; Robin Hood ; Specialudgave Guld nr. 21

2670 Greve
i dag

SKØNHEDEN & UDYRET ; Den fortryllede jul

125 kr.

DISNEY ; SKØNHEDEN & UDYRET ; Den fortryllede jul ; Det er dagen før juleaften, og den smukke Belle er ved at planlægge en rigtig hyggelig jul sammen med det fortryllede personale på Udyrets slot. Men Udyret virker ikke specielt interesseret i at holde jul. Han villle allerhelst undvære julen helt! En herlig og romantisk jul kan bryde slottets fortryllelse, så Belle og hendes venner, Kloksworth, Lymiere, Mrs. Potts og Chip vil gøre alt for at julepynte slottet! Med vennernes hjælp bliver det måske alligevel en fortryllet jul? NY ! Engelsk tale

2670 Greve
i dag

DISNEY ; Løvernes Konge 3 ; SE !

200 kr.

Disney ; Løvernes Konge 3 ; Hakuna Matata ; NY !

2670 Greve
i dag

JULEKALENDER fra DR ; Julestjerner

125 kr.

JULEKALENDER FRA DR ; JULESTJERNER ; Wikke & Rasmussen byder velkommen til deres julekalender Jule*stjerner i hele 25 afsnit fyldt med sang og musik for både små, store og dem midtimellem. Cykelpigen Sus er lige flyttet fra byen til Brorfelde, hvor der er langt til alting. Heldigvis møder hun nye venner og sammen med Bob og Nisse-Tom får hun nok at se til, da der pludselig begynder at ske mystiske ting rundt om i det ellers fredelige Brorfelde. Det hele starter, da de tre mystiske videnskabsfolk Petersen, Pallesen og Piil flytter ind på det nedlagte stjerneobservatorium. Og så er der jo Vera Grus, som er gode venner med Bjarne Brugs og Bjarne Betjent. Hun siger der er "Guld i bakken!" og vil gerne ha' fat i al det gode grus der findes i jorden i Brorfelde. Og så er der jo også Bobs far, Big-J, som har Forsamlingshuset, der snart må lukke, og John og Maria, som har arvet det forfaldne gartneri Blomsterland. Der er nok at tage fat på i Brorfelde. Men heldigvis har Sus og Bob også Søstrene Mormor og nisserne i bakken - som gør godt. Se eller gense alle 25 afsnit, og lad det blive jul hele året. Og husk: Julen er hjerternes fest! Audio: Dansk DD5.1 Undertekster: Dansk (ikke på bonusmaterialet) Bonusmateriale: Jule*stjerner bag kulisserne Mens vi venter på Jule*stjerner (Wikke & Rasmussens juletips) Musikvideoer Syng med Jule*stjerner (karaoke-versioner af fem af seriens sange)

2670 Greve
i dag

Walt Disney

45 kr.

Walt Disney klassiker Dumbo specialudgave 45 kr De frygtløse 30 kr Sælges samlede 60 kr Begge er i super fin stand Tjek billeder ud og vurderer selv. Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes gerne med post Danmark og efter deres taks, og på købers regning og ansvar. Sælges som beset

6070 Christiansfeld
i dag

Disney ; ATLANTIS ; Milo vender tilbage

75 kr.

Disney ; Atlantis ; Milo vender tilbage UDGÅET !

2670 Greve
i dag

DISNEY ; Silly symphonies ; UDGÅET !

200 kr.

UDGÅET ! 2 dvd sæt ; SILLY SYMPHONIES ; Disc 1 indeholder: "Fables and Fairy Tales": The Tortoise and the Hare** (1934) The Country Cousin (1936) Babes in the Woods (1932) Elmer Elephant (1936) The Flying Mouse** (1934) The Golden Touch (1935) The Robber Kitten (1935) Lullaby Land (1933) Mother Goose Melodies (1930) *Wynken, Blynken and Nod** (1938) - "Leonard Picks" i Leonard Picks-menuen *The Grasshopper and the Ants** (1934) - "S" i hovedmenuen *Waterbabies (1935) - Sværdet på side 2 i "Fables and Fairy Tales"-menuen (OBS: Den skjulte menu på Waterbabies virker ikke på den danske udgave) "Favorite Characters": The Wise Little Hen (1934) Three Little Pigs** (1933) The Big Bad Wolf (1934) Three Little Wolves (1936) Toby Tortoise Returns (1936) *Who Killed Cock Robbin? (1935) - Kyllingen i "Favorite Characters"-menuen *The Practical Pig (1938) - Babyen i "Captions"-menuen Disc 2 indeholder: "Nature on Screen": Mother Pluto (1936) Peculiar Penguins (1934) *The Old Mill (1937) - Kaninen i "Nature on Screen"-menuen Funny Little Bunnies (1934) The Ugly Duckling** (1939) The Ugly Duckling** (1931) Father Noah's Ark (1933) Birds of a Feather (1930) The Busy Beavers (1931) Just Dogs (1932) "Accent on Music": Music Land** (1935) The China Plate (1931) Egyptian Melodies (1931) Flowers and Trees** (1932) The Cookie Carnival (1935) The Skeleton Dance** (1929) Woodland Café (1937) *Farmyard Symphony (1938) - Hatten i "Accent on Music"-menuen "Supplemental Features": Richard Sherman & Leonard Maltin (11 min) Silly Symphonies Souvenirs (17 min) Gallery UDGÅET ! I FOLIE !

2670 Greve
i går

Dvd film

50 kr.

Walt Disney´s BjørneBrødre & Peter Plys´ Magiske verden-Kærlighed og Venskab - Mr. Bean nummer 1 & 2 otte utrolige eventyr x 2. Alle film er i originale æsker, og i meget god stand. Prisen er pr. stk.

6630 Rødding
i går

Børnefilm

50 kr.

Mange gode børnefilm sælges på DVD Fine i stand.

9210 Aalborg SØ
i går

Tempelriddernes skat nr. 3

85 kr.

TEMPELRIDDERNES SKAT NR. 3 ; Ifølge legenden overlevede Apostelen Paulus på mirakuløs vis et skibbrud ud for Maltas kyst i år 60 efter Kristi fødsel. Han omvendte øens beboere til kristendommen, og i taknemmelighed overrakte de ham et symbol på hans indsats - en kostbar Slangekrone. Næsten 2000 år senere skal den danske stormester for tempelridderne, Christian, levere kronen tilbage til Den Maltesiske Ridderorden. Han tager sin datter Katrine og hendes venner med til den skønne, historiske ø. Men det bliver alt andet end ferie for de fire unge venner - Slangekronen falder nemlig i de forkerte hænder. Helt galt går det, da Mathias kidnappes. Der planlægges nu en middelalderlig, rituel ofrings-proces. Vil det lykkes de unge at generobre Slangekronen og redde Mathias? Endnu et forrygende kapitel om Tempelridderne - spænding for hele familien! Julie Grundtvig Wester, Nicklas Svale Andersen, Christian Heldbo Wienberg, Frederikke Thomasen, Emma Leth, Mick Øgendahl, Peter Gilsfort og Cecilia Zwick Nash er på Malta - og igen på farlig skattejagt.

2670 Greve
i går

Vejen til El Dorado ; SE !

10 kr.

Vejen til El Dorado. Flot tegnefilm. NY !

2670 Greve
i går
Side:af 15