Annoncen findes ikke længere 😢

Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer eller opret en favoritsøgning nedenfor.
Lot m. to iPad og 19 Glas Digitizer + div. dele
1.450 kr.

Lot m. to iPad og 19 Glas Digitizer + div. dele

Sælger lot med to iPad samt glas og div. reservedele. Det hele stammer fra ophørt mobilreparationsværksted, så alt er lovligt. Mange nye dele, men alt sælgers som defekt, da afprøvning af de enkelt...
Sælger lot med to iPad samt glas og div. reservedele. Det hele stammer fra ophørt mobilreparationsværksted, så alt er lovligt. Mange nye dele, men alt sælgers som defekt, da afprøvning af de enkelte dele ikke er muligt. Der er en iPad 2 og en iPad 4 i meget fin og intakt stand, men de kan ikke tænde. NB: Har derfor intet kendskab til funktionalitet mv. på dem, men har gode dele i sig(LCD). Derudover er der i købet: 7 stk. iPad 2 Glas Digitizer 6 stk. iPad 3/4 Glas Digitizer 3 stk. iPad Air Glas Digitizer 3 stk. iPad mini Glas Digitizer Udover de to iPads og glas får man også i alt ca. 100 g nye små iPad reservedele. De mest brugte dele til reparation. Der er rigtigt mange gode dele! Pris kr. 1450,- + evt. GLS forsendelse kr. 59,- PS: Se også min anden annonce med iPhone 4 og 4S med reservedele samt annoncen med iPhone 5/5S/5C med reservedele.
5856 Ryslinge
Buy_and_Sell
172 annoncer •
Se butik (172)
Tjek stavning og filtre, forsøg med et bredere søgeord eller opret en favoritsøgning og få besked, når nye annoncer kommer online.