Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Højtalere

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Hardware / Højtalere"

Opret favoritsøgning

Mangler du et par gode højtalere til din pc? Find dem til en billig pris på GulogGratis.dk!


Få god lyd på din pc med et par billige højtalere købt brugt på GulogGratis.dk

Få en suveræn lydoplevelse på din computer med et par gode pc højtalere, som du kan finde brugt og billigt på GulogGratis.dk. Her kan du se nærmere på annoncer med computer højtalere fra populære mærker som Logitech eller Creative, og du kan også gøre en god handel på et par Bluetooth højttalere til pc. Hvis din computer trænger til yderligere opgradering, skal du klikke dig ind på annoncerne med andet eksternt hardware og slå til på en flot pc skærm, et godt webkamera, et lækkert tastatur eller en ny mus. Hvis du gerne vil sælge ud af dit gamle hardware, så du kan få råd til nyt, kan du helt gratis oprette dig som bruger på GulogGratis.dk og lave dine egne annoncer online.

Læs mere
Køb et par brugte pc højttalere online: På GulogGratis.dk kan du få hardware til billige priser

Hvis du anvender din computer til en masse forskellige ting som computerspil, film, musik og lyd- eller videoredigering er et par kvalitetshøjtalere en god investering, som giver dig lækker lyd, når du bruger din pc. Inden du køber højttalerne, er det dog en god idé at overveje hvor meget plads du vil ofre på lydsystemet; har du god plads til et par store højttalere eller er en pladsbesparende løsning med trådløse højttalere et bedre valg? Tjek udvalget af brugte pc højtalere til salg på GulogGratis.dk og find den løsning, der passer til dine ønsker.

Få god lyd online: Trådløse højtalere til computer finder du billigst på GulogGratis.dk

Det stiller høje krav til lydsiden, hvis du spiller avancerede spil eller ser mange film på din computer. Når du skal finde den helt rigtige højttaler-løsning til dit behov, bør du først og fremmest overveje dine ønsker til højtalernes størrelse og ydeevne; hvor meget plads har du, og hvor mange watt har du brug for? Få et overblik over hvilken løsning, der er den rette for dig på GulogGratis.dk, hvor brugte computer højtalere er til salg.
Læs mindre