Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Geforce GTX 1050 2 GB Asus

Kr. 650,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Kim P. (1)


Grafikkort

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Hardware / Grafikkort"

Opret favoritsøgning

Mangler du et grafikkort til din pc? Køb det til en billig pris på GulogGratis.dk!


Find et billigt grafikkort til din laptop på GulogGratis.dk: Her er brugt hardware til salg

Tjek annoncerne med salg af brugte grafikkort på GulogGratis.dk, når du vil have flotte billeder til en billig pris på din computerskærm. Du kan også finde en masse andet hardware til opgradering af din pc. Hvad med et nyt bundkort, lydkort, en ny processor eller router? Hvis det i stedet er en printer, blækpatroner eller toner, du står og mangler, skal du bare klikke dig ind på annoncerne med eksternt hardware på GulogGratis.dk. Har du spørgsmål til en bestemt vare eller vil du give sælger et bud? Så opret en gratis brugerprofil og skriv en besked til den annonce, du er interesseret i.

Læs mere
På udkig efter et grafikkort til bærbar pc? Køb brugt hardware til billige priser på GulogGratis.dk

Grafikkortet er den komponent, som beregner det billede, der vises på computerskærmen – et godt grafikkort er derfor forudsætningen for fine, skarpe billeder på din pc. Grafikkortet kan enten være integreret i computerens bundkort eller være en separat enhed, der tilsluttes bundkortet. På GulogGratis.dk sælges både PCI, MSI, AGP og GeForce grafikkort til billige priser – så det er her, du kan gøre en god handel på internt hardware til din computer.

Det bedste grafikkort finder du billigst på GulogGratis.dk: Gør et kup på hardware til din pc online

Grafikkortet bruger pixels til at vise billederne på computerskærmen, og et standard grafikkort kan vise 256 farver. Et højtydende grafikkort kan vise flere farver med en højere opløsning, hvilket er en fordel hvis du bruger din computer til at se mange film eller spille computerspil. Hvis du gerne vil bruge din pc til at spille avancerede computerspil, er det derfor en god idé med et kraftfuldt grafikkort – og det kan du finde til en billig pris på GulogGratis.dk.
Læs mindre