Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Lenovo M93 Tiny - Intel i5 4570 3,2GHz 240GB SSD 8GB Win10 Pro - Grade A

Kr. 2.390,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Datamarkeddk (1006)


Lenovo

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Bærbar / Lenovo"

Opret favoritsøgning

Skal du have en bærbar? – så kunne Lenovo være en god mulighed


Her på GulogGratis.dk finder du nye og brugte Lenovo laptops til en billig pris. Nogle af Lenovos modeller har en vippefunktion, så du kan vippe skærmen om, så den fungerer som en tablet. Lenovo bærbarer findes i mange forskellige prisklasser, så der er til enhver smag. Så lige meget om du er til de dyrere modeller, eller du er på udkig efter en billig bærbar, så kunne Lenovo være et godt valg for dig.

Hvem er Lenovo som virksomhed?

Lenovo er en kinesisk computervirksomhed, som bl.a. producerer bærbare computere, tablets og smart TV. Brandet Lenovo kom til i 2004, men virksomheden har eksisteret siden 1984 som Legend Holdings. Lenovo er en hurtigvoksende virksomhed, som har fået deres succes gennem deres innovative produkter.

Læs mere
Når du køber en brugt bærbar

Som så meget anden elektronik er der mange, der ofte skifter deres bærbar ud for en nyere model eller mærke. Det betyder, at du ofte kan finde en forholdsvist ny bærbar til en meget favorabel pris. Så hvorfor ikke gå på udkig efter de gode varer, du kan finde her på GulogGratis.dk.

Når du vælger at købe brugt, kan det være en fordel at mødes med sælger, så du kan se bærbaren i den faktiske stand. Tænd for bærbaren og brug lidt tid på den, så du kan se, om den virker optimalt. En god idé er at spørge sælger, hvor godt batteriet holder strøm. Batteriet er ofte det første på en bærbar, der viser alderstegn.
Læs mindre