For hurtig søgning indtast
annonce id: 44345757
i søgefeltet og klik søg

Sjællands måske bedste badestrand! O

Kr. 398.000,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Sjællands måske bedste badestrand!

O.B.S. Ejendommen er pt, reserveret!

Skønt lille oprindeligt Mormor strandhus på tør og "højt liggende" grund (499 kvm.) beliggende i den oprindelige udstykning, på strandsiden af Osvejen.
Grunden er fint tilvokset i skel og indbyder, med sine kun 200 m. af privat grusvej til den skønne strand, til afslappet og uforpligtende hygge!
Den dejlige børnevenlige og brede sandstrand, indbyder udover badning og svømmeture også til en fisketur, med god mulighed for havørred, makrel, flade m.m. Udover stranden er der mange oplevelser i nær-området, hvor Halleby å og kanal byder på vandre eller løbeture. Gørlev by, Reersø og naturreservatet "flasken" er også i fornuftig cykelafstand. Campingplads med Minimarked, is-kiosk og pub findes ligeledes tæt på!

Strandhuset på 28 kvm., er i særdeles god stand og fuld af charme, og har udover alm, vedligeholdelse ikke ændret sig meget siden det blev bygget i 60’erne. En Charme man ikke kan genskabe i et nyere hus!
Der er køjeseng til 2 pers, + sovesofa til 2 pers. Vand er indlagt samt toilet og kloak. Køkken indeholder to gasblus. Undre overdækning i gårdhaven findes gaskøleskab, lille håndvask samt separat rum med toilet.
Der er privat område ved stranden med bænke og bænkeborde hvor solnedgangen kan nydes, samt mulighed for at have en jolle liggende.
I øvrigt velfungerende gældfri grundejerforening. Kom og kig...

Mulighederne for udvikling er også mange - tilbyg et værelse - overdæk gårdhaven – opsæt et gæsteanneks – eller nyd det som det er.

Årlige udgifter, ejendomskat, renovation, grundejerforening, forsikring = ca. 9.000 kr.

Ønsker du at gå mere radikalt til værks og bygge nyt på grunden, fås nemt en nedrivningstilladelse fra Kalundborg kommune, da huset er bygget på sokkelsten.

Bolig : 28 m2
Bygge år : 1965