Annoncen findes ikke længere ?

Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer eller opret en favoritsøgning nedenfor.
Nyere  sommerhus i naturområde Bording udlejes
3.000 kr.

Nyere sommerhus i naturområde Bording udlejes

Nyere sommerhus beliggende i fredeligt naturskønt område i Guldforhoved, Bording udlejes. Huset har 3 soverum, stort flot badeværelse med gulvvarme samt et moderne køkken alrum i forbindelse med stuen...
Nyere sommerhus beliggende i fredeligt naturskønt område i Guldforhoved, Bording udlejes. Huset har 3 soverum, stort flot badeværelse med gulvvarme samt et moderne køkken alrum i forbindelse med stuen. Der er vaskemaskine samt opvaskemaskine til fri benyttelse. Udenfor er der en flot terrasse, hvor der er fri muglighed for at grille eller slappe af i havemøblerne. Den store have på 2700 m2 er velegnet til udendørs spil for børn. Har man lyst til at udforske naturen på gåben er der også god mulighed for det. Sommerhuset ligger 5. min fra motorvej 15, hvilket gør at Aarhus ligger indenfor 1 time. Det tager 25 min. at kører til enten Silkeborg eller Herning. 20 min. fra Himmelbjerget i Ry. Huset er ledigt fra lørdag d. 3 april 2021. Prisen varierer alt efter hvornår og hvor lang tid, der ønskes at leje huset. April - Maj 3.000 kr. pr. uge + forbrug Juni -August 4.000 kr. pr. uge + forbrug Hvis der er interesse for at leje huset i en længere periode kan I ringe til Margarita på tlf. 40 46 03 77. Husdyr er ikke tilladt.
7441 Bording
Annebenitez
0 annoncer ?
Se butik (0)
Tjek stavning og filtre, forsøg med et bredere søgeord eller opret en favoritsøgning og få besked, når nye annoncer kommer online.