For hurtig søgning indtast
annonce id: 43061257
i søgefeltet og klik søg

Sommerhusgrund, Multebærvej 11,6880 Tarm

Kr. 95.000,-
Brug for finansiering? - Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Mulighed for at bytte med bil, båd, motorcykel eller campingvogn.
Dejligt, naturskønt sommerhusområde, hvor sommerhusene ligger tæt på fjorden og et hyggeligt havnemiljø, hvor lystbådene ligger side om side.
Skaven Strand ligger i den sydlige del af Ringkøbing Fjord og er et virkelig godt surfområde. Skaven Strand har en lille, charmerende lystbåde- og fiskerihavn, og her kan der hver dag købes friskfanget fisk. Nyd atmosfæren i den lille havn, hvor der også findes en restaurant med udsigt over vandet. Udsigten over fjorden er utrolig smuk og varieret alt efter vejret.
Der er en dagligvarebutik i og et par spisesteder i Skaven Strand
Omkring Skaven Strand kan I opleve den ægte vestjyske natur, uberørt, vild og stille, langs områdets mange stier.
Der er sandstrand ved Skaven Strand. Det er muligt at bade op langs hele fjorden, dog er strandene ikke så brede som ved Vestkysten. Vandet er lavt og stranden er derfor ideel til børnefamilier. Biler er ikke tilladt på stranden.
Fjorden er her særdeles velegnet for windsurfing, og stedet har tidligere været vært for mesterskaber indenfor windsurfing.
Ca. 25 km fra Skaven Strand ligger Vesterhavet og bl.a. Nymindegab Strand, hvor I finder de lange, fine sandstrande med klitter og Blåt Flag.
Vand og Kloaktilslutning er betalt.
Flere detaljer:
Antal værelser 1 Boligareal (m²) 1