Ejendomme

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Der blev ikke fundet nogen søgeresultater på søgeordet væg til vægtæpper

  Ejendomme til salg på GulogGratis.dk


  Her hos GulogGratis.dk finder du alt lige fra andelslejligheder til depot- og opbevaringsrum til salg.
  Om det er erhvervsejendom, forældrekøb eller et hyggeligt lille kolonihavehus, så er det altid en betragtelig investering, man begiver sig ud i. Det kan betale sig at sætte sig ekstra godt ind i sagerne, inden man sætter den endelige underskrift på ejerbeviset.

  Læs mere
  Det skal du huske, når du vil købe en ejendom
  Når man har besluttet sig for at købe en ejendom, er det en god idé at tage en snak med sin bank, så man får en fornemmelse af, hvad man har råd til. Man kan hurtigt sætte sig for dyrt og betale prisen de efterfølgende mange år. Kigger du på andelsbolig eller ejerlejlighed, så er det vigtigt at sætte sig grundigt ind i andels- eller ejerforeningens økonomi. Selvom priserne kan se særdeles attraktive ud ved første øjekast, så kan man købe katten i sækken, hvis foreningens økonomi ikke er i orden. Få din bankrådgiver og/eller advokat til at kigge regnskaberne efter i sømmene, så er du på den sikre side.

  Ligeledes så er det en rigtig god idé at gå tilstandsrapporten igennem, inden du skriver under. Måske endda få en tømrer til at tage med ud og kigge på boligen inden. Der kan være store pengeslugere, der ligger og gemmer sig under overfladen, så f.eks. fugt i væggene.

  Hvis du vil købe bolig, er her 5 spørgsmål, du bør overveje, inden du skriver under:

  - Er økonomien i andels-/ejerforeningen sund?
  - Svarer kvadratmeterprisen til lignende boliger, der er til salg i området?
  - Vil der være luft i dit budget til uforudsete omkostninger?
  - Er der risiko for skavanker, der kan gemme sig under overfladen såsom fugt?
  - Har du fået alle aftaler på skrift? Det kan nemlig være svært at bevise en mundtlig aftale.

  Stort udvalg af ejendomme til salg på GulogGratis.dk
  Der bliver dagligt sat mange ejendomme til salg her hos GulogGratis.dk. Når du er på boligjagt, kan det derfor anbefales, at du enten opretter en søgeagent eller holder et vågent øje med din søgning. Det kan gå utroligt stærkt på boligmarkedet, og hvis man vil have drømmeboligen, er man nødt til at være vågen og klar ved tasterne.
  Læs mindre