Ejendomme

Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
Borgergade 17F - 1300 København K - Hotel & Restaurant til leje på 131 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet
bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Borgergade 17F - 1300 København K - Hotel & Restaurant til leje på 131 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, Borgergade 17F - 1300 København K - Hotel & Restaurant til leje på 131 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, Flot erhvervsmål med god synlighed Nu har vi fornøjelsen af at udbyde dette skønne erhvervsmål med en særdeles attraktiv beliggenhed på Borgergade 17F - midt i mellem Kongens Haven og Marmorkirken. Borgergade er en driftig handelsgade, hvor flere butikker ligger side om side, hvilket skaber gode synergieffekter mellem butikkerne. Et indhak ved caféens facade gør det muligt at have udeservering, hvor kunderne kan sidde i læ under de klassiske blå markiser og samtidig være i behagelig afstand fra kørebanen. Fra gadeplan har ejendommen god synlighed med store åbne vinduespartier så forbipasserende let kan kigge ind og lade sig lokke af jeres levende café og spisested. Borgergade har gode parkeringsmuligheder og ligger i kort afstand fra det kommende metrostop ved Marmorkirken. Erhvervsmålet er desuden omkranset af nogle af Københavns største seværdigheder: Rosenborg Slot, Kongens Have, Kongens Nytorv og Nyboder, hvilket tiltrækker både lokale stamkunder samt mange turister. Indendørs venter jer et erhvervsmål med gode indretningsmuligheder samt et lækkert og fuldt ud anvendeligt kældermiljø med naturligt lysindfald fra gadeplanet. Stueplanet fremstår flot velholdt og indrettet i en rustik og urban stil med flotte mørke gulve og grå vægfliser. Et lækkert og fuldt anvendeligt barmiljø med siddepladser, står klar til brug, og her fra bardisken har I god kontakt til kunderne, der sidder placeret om de mange små borde i lokalet. Stueplanet afrundes af et kundetoilet. Kælderplanet består af to rum med god loftshøjde og masser af gulvplads, hvilket giver jer masser af indretningsmuligheder, mens et ovenlysvindue sikrer naturlig dagslys i rummet. Indretningsstilen er rå og hip med sorte og røde vægge, sort træbeklædning samt hvide 'slagterfliser', der tilfører rummet et industrielt look. Til kælderen hører et ekstra kundetoilet, et disponibelt rum samt udgang til gården. Her får I med andre ord et stærkt erhvervsmål beliggende på en driftig indkøbsgade midt i et attraktivt område i centrum af København. Kontakt os for en fremvisning.
I går 15.917,-
Udlejes
Mirabellevej 11H - 8930 Randers NØ - Kontor til leje på 442 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet
bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Mirabellevej 11H - 8930 Randers NØ - Kontor til leje på 442 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, Mirabellevej 11H - 8930 Randers NØ - Kontor til leje på 442 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, Velholdt kontorbygning i Randers Nord udbydes nu til leje I den nordlige bydel af Randers er det nu muligt at leje denne velholdte erhvervsejerlejlighed opført i 1992 i røde sten med rødt ståltag. Ejendommen er opdelt i to lige store dele, indrettet med udvendig vindfang, med adgang til to toiletrum og to indgangsdøre til kontorerne. Der er kontorrum i varierende størrelser, samt frokostrum. Del B - kontor og værksted/lager Indrettet med vindfang med adgang til to toiletrum og to adgange til kontorafsnittet, der er opdelt i tre kontorrum og et åbent kontorlandskab. Derudover frokostrum. Det ene kontorrum er p.t. sikringsrum og sikringen kan overtages af den nye lejer/ejer. Et rum er indrettet til lager/værksted, der har dobbeltdør i gavlen. Det er muligt at inddrage flere kontorer til lager/værksted. Del A - Kontor Indrettet med vindfang med adgang til to nydelige toiletrum, og to adgange til kontorafsnittet, der er opdelt i tre kontorrum og et åbent kontorlandskab. Her er der et stort frokostrum. Det ene kontorrum er p.t. sikringsrum og sikringen kan overtages af den nye lejer. Der er mulighed for opdeling af lejemålet. En stor befæstet grund med gode parkeringsforhold. Bygningen ligger i et udpræget erhvervsområde med mange forskellige virksomheder. Afstand til Randers midtby ca. 4 km., motorvejen ca. 3 km. Kan også købes.
I går 15.396,-
Udlejes
Pilevej 6 - 8850 Bjerringbro - Lager & Produktion til leje på 594 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet
bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Pilevej 6 - 8850 Bjerringbro - Lager & Produktion til leje på 594 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, Pilevej 6 - 8850 Bjerringbro - Lager & Produktion til leje på 594 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, Unikt lejemål med 2 stk. sikringsbokse med seismiske alarmer centralt i Bjerringbro. Konstruktion/Tag: Ejendommen er opført i muret indervægge, udvendig er ejendommen beklædt delvis med træ og stålplader. Den forreste del af bygningens tag er saddeltag belagt med eternitplader, store dele af det resterende tagareal er med ensidig taghældning belagt med tagpap Vinduer: Vinduer og døre i plast monteret med termoruder. Vinduerne er placeret i højden pga. tidligere anvendelse. (Salg af våben og ammunition) Porte: Ja, aluhejsport. Gulve-bæreevne: Beton gulv. Indretning: I forlængelse af hovedbygningen er lejemål 2 indrettet med rummeligt værksted opdelt i mindre afsnit, 2 stk. sikrede bokse med seismiske alarmer til opbevaring af særlig værdifulde genstande og et koldt lager med port adgang. Der er ligeledes toilet i lejemålet. Toilet/handicap: Toilet forefindes ved værksted. Opvarmning: Pillefyr. Særlige installationer: Gitter foran døre og vinduer Ventilation/køl: Nej Alarm: Ja - Lejer skal selv stå for særlige tilpasning. Belysning: Fastmonteret nedhængt lysstofarmatur. EDB-stik, telefoni, internet (fibernet): Internet. Moms: Ja Inventar: Borde i værksted medfølger til lejemålet. Naboer: Butik samt boligområde. Vandur: Ja Udenoms arealer - befæstning - indhegning etc.: Grus belagt indkørsel med delvist stenbefæstet areal til parkering foran ejendommen.
I går 9.999,-
Udlejes
Det nye Marina Golf-boligkompleks ligger ved siden af Santa Ponsa III Golf Club
Det nye Marina Golf-boligkompleks ligger ved siden af Santa Ponsa III Golf Club

8 billeder

I går 4.593.374,-
NY
Lejlighed til leje i 2300 København S
Lejlighed til leje i 2300 København S

1 billede

I går Pris ikke angivet
NY
Lejlighed til leje i 2300 København S
Lejlighed til leje i 2300 København S

1 billede

I går Pris ikke angivet
Idagårdsvej 3 - 4200 Slagelse - Detailhandel/butik til leje på 1500 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet
bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Idagårdsvej 3 - 4200 Slagelse - Detailhandel/butik til leje på 1500 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, Idagårdsvej 3 - 4200 Slagelse - Detailhandel/butik til leje på 1500 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, 4-8 butikker - Indflytning primo 2021 - med områdets stærkeste facadeeksponering. Lige ved siden af Bilka i Slagelse og med facade ud mod Motorvej E20, etableres nu ca. 7.800 m² ny sammenhængende butiksbebyggelse med tilhørende parkering. Der skabes yderligere indgang til Bilka fra dette nye butiksområde, som etableres på det sted hvor der tidligere har ligget hotel. Hotellet rives ned og jordvolden mod til-/frakørslen til motorvejen fjernes, således synligheden bliver stor. Der skabes et butikstorv med stor P-plads, hvor butikkerne opføres rundt om og kundestrømmen sikres bl.a. med direkte adgang til/fra Bilka. Der gives mulighed for at etablere butikker på mellem 1.000 - 2.900 m², og således få del i den meget store kundestrøm der er til Bilka. Det er Salling Group der står bag opførelsen og de ser meget gerne en stor branchespredning i de butikker der vil etablere sig på området, men undtager accept af anden dagligvarebutik i området. Der er givet mulighed for, at der kan etableres ny indkørsel til området fra Sdr. Ringgade. I området er der flere busstoppesteder og motorvejsramperne ligger lige ved siden af området og den gående og cyklende til og fra området kan ske af veletablerede stiforbindelser. Der kan etableres markant skiltning på bygning og på skilte-pylon. Lejemålene udbydes i niveauet kr. 1.100-1.500 kr. pr. m² og i øvrigt efter nærmere aftale, herunder afhængig af det ønskede lejemåls størrelse. Der tillægges en årlig driftsudgift på estimeret kr. 75 pr. m², der opkræves som a´conto sammen med lejen. Lejer forestår selv indretning af lokalerne. Salling Group afleverer lejemålene med betongulv, klar for evt. yderligere pålægning el. lign., opsætter vægge og nærmere indretning af personalerum mv. i henhold til aftale med lejer.
I går 137.500,-
Udlejes
Flot, repræsentativ ejendom med facade mod Ringvejen
Flot, repræsentativ ejendom med facade mod Ringvejen

33 billeder

bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Flot, repræsentativ ejendom med facade mod Ringvejen, Flot, repræsentativ ejendom med facade mod Ringvejen, KAN OPDELES FRA CA. 500 M2 Repræsentativ ejendom, beliggende på stor hegnet grund i velfungerende erhvervskvarter i Brøndby, med facade mod Ringvejen. Store befæstede fælles gratis p-arealer umiddelbart foran ejendommen. Super moderne lokaler, istandsat væsentligt over gennemsnittet, med lækre materialer og flotte gulvbelægninger. Troldtekt plader i loftet sikrer en god akustik i de store lokaler. Kontorlejemålet, der er en del af en større ejendom, består af 2 etager samt underetage, hvor der i underetagen er indrettet omklædning, badefaciliteter, serverrum, motion samt flere disponible rum. Der forefindes lift indefra samt direkte nedgang udefra til underetagen via trappe/sliske. Hovedlejemålet indeholder flot receptionsafsnit med bred trappe til 1. sal, loungeområde med barmiljø, flere store spændende mødelokaler / showroom, undervisningsområder samt stor kantine med køkken med alle moderne bekvemmeligheder. Generelt er lejemålet indrettet med store kontorlandskaber, flerbrugerkontorer samt enkelte mindre kontorer. Flere steder er etableret "stillerum" og møderum til medarbejderne. Endvidere er der indrettet te-køkkener på etagerne og mange toiletkerner. Der er monteret alarm, overvågning samt dørtelefon i lejemålet. Rigtig flot lysindfald, spændende farvevalg og skæve vinkler gør dette lejemål anderledes end traditionelle kontorlokaler og er absolut et besøg værd. Lejemålet er p.t. opdelt som følger: - 1. sal (kan fravælges) 189 m2 - Kontorlejemål st. og 1. sal 2.457 m2 - Underetage 411 m2 Lokalerne kan ifølge nærmere aftale indrettes til lejers behov og kan evt. indrettes til selvstændige lejemål fra ca. 500 m2. Kontakt os for yderligere oplysninger og evt. delberegninger på mindre lejemål.
I går 10.379,-
Udlejes
NY
Lejlighed til leje i 2300 København S
Lejlighed til leje i 2300 København S

1 billede

I går Pris ikke angivet
Fin lille butik på Vesterbrogade (Frederiksberg)
Fin lille butik på Vesterbrogade (Frederiksberg)

15 billeder

I går 7.398,-
Udlejes
FLERBRUGERHUS VED METRO & STRANDPARK
FLERBRUGERHUS VED METRO & STRANDPARK

24 billeder

bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
FLERBRUGERHUS VED METRO & STRANDPARK, FLERBRUGERHUS VED METRO & STRANDPARK, EJENDOMMEN Renoveret og ombygget flerbrugerhus, hvor blandt andet følgende lejere har fået til huse: Post Nord, Essilor Danmark, Meyers Kantiner, Hidros, Sysmex, FCL, Aarsleff og Cembrit. Ejendommen, som oprindeligt er fra 1972, har fået tilbygget en nyere del, som er tegnet af PLH arkitekter. Bygningen var den første kontorbygning i Danmark, som fik et Atrium og dermed kunne tilbyde mere effektive og lyse kontorer. Atrium blev kaldt - den indvendige gade- og sikrer lys, liv og fællesskabsfølelse i hverdagen. Ejendommen har alt hvad der kræves af dagens lejere: Person- og vareelevator, omklædning- og badefaciliteter, Meyers Kantine med frivillig ordning og udendørs terrasse, stort fleksibelt mødecenter, møbleret atrium og ikke mindst bemandet reception og en fin café. LEJEMÅLENE Lejemålene er meget fleksible både i indretning og størrelse. Flere af de eksisterende lejere bruger blot 16 m² kontor pr. medarbejder. Mulighed for både storrums- og cellekontorer, mødelokaler og loungeområder i mange tænkelige kombinationer. Alle lejemål er indrettet med ventilation og køling. Flerbrugerprincippet tilsikrer effektiv udnyttelse af det reelle lejemål. Alle fællesfaciliteter er lagt i centrum af bygningen og tilbyder let tilgængeligt for husets brugere. Lejemålene overtages nyistandsatte og kan ske 2 til 4 måneder fra aftalens indgåelse. BELIGGENHED Kun 11 minutter i Metro fra Kongens Nytorv og kun 4 minutter fra Københavns Lufthavn ligger Business Center Øresund. Beliggenheden op til Amager Strandpark med udsigt til Øresund og Kastrup Fort giver en storslået udsigt. Beliggenheden kan forstærke virksomhedens sundhedsprofil, da der findes over 30 forskellige sportsaktiviteter tæt på ejendommen ud over løbe-, gå- og svømmeture i Strandparken. METRO: 100 meter til station Femøren TOG: ca. 2 km til station Københavns Lufthavn BUS: stoppested foran ejendommen PARKERING: Gratis parkering i området Lejemålets energimærke er angivet til: C
I går 24.063,-
Udlejes
NY
Lejlighed til leje i 2300 København S
Lejlighed til leje i 2300 København S

1 billede

I går Pris ikke angivet
Niels Bohrs Vej 37 - 8660 Skanderborg - Kontor til leje på 370 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet
bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Niels Bohrs Vej 37 - 8660 Skanderborg - Kontor til leje på 370 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, Niels Bohrs Vej 37 - 8660 Skanderborg - Kontor til leje på 370 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, Introduktion Indflytningsklart kontorlejemål i god stand beliggende i et udbygget erhvervskvarter i Stilling lige ved Motorvej E45 udlejes. Lejemålet har en god planløsning og vil være ideelt til f.eks. en handels-, IT- eller konsulentvirksomhed, der vægter nærhed til motorvejen højt. Beliggenhed Lejemålet er beliggende på Niels Bohrs Vej i Stilling ved Motorvej E45 under ét minuts kørsel til motorvejsafkørslen Skanderborg N. Området er et nyere og attraktivt erhvervskvarter med flotte virksomhedsdomiciler. Kvarteret er velforsynet med busforbindelser til såvel Aarhus som Skanderborg. I bil er der ca. 15 minutters kørsel til Aarhus Havn/centrum og Skanderborg midtby nås indenfor 5 minutter. Beskrivelse Lejemålet på i alt 370 m² udgør en selvstændig del af en større ejendom opført i år 2002, som bl.a. huser logistikvirksomheden DHL Express. Lejemålet entreres via bygningens præsentable reception, som betjener den samlede ejendom. Kontorlokalerne er beliggende i stueplan i umiddelbar nærhed til receptionsområdet. Lejemålets kvadratmeter er overordnet set disponeret med et større åbent kontorlandskab samt enkelte kontorer/ mødelokaler i forbindelse hermed. Kontorene fremstår lyse og indbydende med et godt lysindfald fra vinduespartier i begge sider af bygningen. Lokalerne er belagt med mørke gulvtæpper og har systemlofter med indbyggede lyskilder. Der er desuden ventilation i kontorene, som er med til at sikre et godt indeklima. I ejendommen er der endvidere indlagt fibernet. Lejemålet tilbyder nogle gode fællesfaciliteter, der udover den fælles reception, omfatter en stor og lækker kantine. Derudover er der adgang til et fælles mødelokale samt toiletfaciliteter. Den store parkeringsplads lige udenfor døren sikrer endelig gode p-forhold for såvel virksomhedens ansatte som gæster. Kontakt Såfremt der ønskes yderligere oplysninger om dette lejemål eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil 3159 4258 eller mail:
I går 18.500,-
Udlejes
Kontor med adgang til køkken, toilet og gratis mødelokale
Kontor med adgang til køkken, toilet og gratis mødelokale

11 billeder

bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Kontor med adgang til køkken, toilet og gratis mødelokale, Kontor med adgang til køkken, toilet og gratis mødelokale, Beskrivelse af lejemålet: Lyst og regulært lejemål beliggende på 1. sal af større erhvervsejendom fra 1981/1983 med sikringsport, 3 lags termovinduer, fjernvarme samt stort parkeringsareal. Lejemålet er 71,80 brutto kvm. kontor-/erhvervslokale inkl. fællesareal. Lejemålet ligger på kontorgang med andre kontorlokaler samt fællesfaciliteter. For enden af gangen er der adgang via vareelevator, så varer og andet kan transporteres og køres ind i lejemålet, hvis der er brug herfor. Lejemålet fremtræder i dag som 1 stort lokale egnet til kontor, udstilling, showroom, undervisning, foredrag og lign. Kontoret har egen udgang til svalegang og brandtrappe som fører ned til græsplæne hvor frokosten kan nydes i det fri. Lejemålet har støbte gulve med tæppebelægning. Vægge og lofter fremtræder i farven hvid. Døre i farven blå. Indvendige skillevægge har glasruder med persienner for lethed og lysgennemstrømning. På gangen er der adgang til fælles køkken med spiseplads, komfur, emhætte, opvaskemaskine samt køle-/fryseskab, toiletfaciliteter og mødelokale som lejer gratis kan benytte til afholdelse af personale- og forretningsmøder, foredrag, undervisning eller lign. Beskrivelse af ejendommen: Der er mulighed for opsætning af skiltning for Jeres firma. Ejendommen ligger i trafikknudepunkt (motorvej/Roskildevej), nær den nye letbane (om få år). Bus 149 direkte til døren, kun 5 min fra Glostrup Station. Stort parkeringsområde med fri og ubegrænset parkering. Elektrisk sikringshegn der sikrer mod uvedkommendes adgang til ejendommen i weekender og nattetimer. Lejer har naturligvis altid adgang til ejendom og lejemål hele døgnet året rundt. I får tilknyttet en fast kontaktperson, så vi hurtigt kan sætte ind, hvis der mod forventning skulle opstå problemer. Udlejer har Ejendomskontor på ejendommen. Melder sulten sig findes Naverland Restaurant og Pizza 300 meter nede af vejen.
d. 14.10 3.750,-
Udlejes
SØBORG TOWER GYNGEMOSE PARKVEJ 50, 2. SAL, 2860 SØBORG
SØBORG TOWER GYNGEMOSE PARKVEJ 50, 2. SAL, 2860 SØBORG

4 billeder

d. 14.10 94.625,-
Udlejes
Eksklusivt restaurant-/butikslejemål
Eksklusivt restaurant-/butikslejemål

8 billeder

d. 14.10 232.771,-
Udlejes
Generatorvej 15 - 2860 Søborg - Kontor til salg på 1080 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet d. 14.10 Fra kr. 0
Fremtidens kontor med ideel placering i Storkøbenhavn
Fremtidens kontor med ideel placering i Storkøbenhavn

7 billeder

bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Fremtidens kontor med ideel placering i Storkøbenhavn, Fremtidens kontor med ideel placering i Storkøbenhavn, Klovtoftgaard bliver det nye attraktive erhvervsområde i Høje Taastrup Kommune for virksomheder, som ønsker at være del af et spændende område og bo i moderne rammer, hvor medarbejdernes velvære og trivsel er i højsæde.  I en tid hvor der er kamp om talenterne, og hvor der er fokus på at kunne fastholde dygtige medarbejdere, har det aldrig været vigtigere at kunne tilbyde optimale rammer for medarbejderne og sikre værdiskabelse.  Klovtoftegaard er et nyt kombineret kontor- og hotelprojekt på 22.500 m² beliggende tæt på Høje Taastrups vækstområder og motorvejsnettet til hele Danmark og Europa. Her kan du og din virksomhed nyde godt af fremtidssikrede kontorer med mange muligheder og en synlig beliggenhed ud til en af Københavns største indfaldsveje.  Der kan vælges mellem et domicil eller et flerbrugerhus med aktivitetsbaserede arbejdspladser, så du og din virksomhed er sikret optimal udnyttelse af hver eneste kvadratmeter. Antallet af arbejdspladser er på mellem 70 og 700. Med ABW-koncept kan der skabes helt op til 850 arbejdspladser. Der er mulighed for DGNB-certificering og skabelsen af det optimale indeklima, som giver tilfredse og produktive medarbejdere. Der bliver adgang til en række fælles faciliteter herunder kantine, reception, mødelokaler og loungeområde. Ejendommen kommer til at bestå af flere bygninger i forskellige højder, og som ligger forskudt, hvilket skaber en community-følelse med små grønne pladser imellem bygningerne og muligheden for at integrere med sine virksomhedsnaboer under åben himmel og på en alternativ måde.   Ejendommen ligger op ad Holbækmotorvejen med indkørsel fra Roskildevej. Der er kun 200 meter til stort naturskønt område omkring Store Vejleå, hvor medarbejderne har mulighed for at motionere eller blot nyde naturen eller, hvor man kan holde ?walk-and-talk? møder.  Der er gode forbindelser til det offentlige transportnetværk. Der er busstoppested lige ved døren med forbindelse til Høje Taastrup station, hvorfra der er forbindelse til resten af Danmark, Københavns Lufthavn og Sverige. Byggeriet er ikke påbegyndt, så fremtidige lejere har mulighed for at sætte deres præg tidligt i processen. Lokalplanen er godkendt pr. december 2017.  Lejemålets energimærke er angivet til: A
d. 14.10 166.667,-
Udlejes
Nørregade 7 - 4100 Ringsted - Detailhandel/butik til salg på 585 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet d. 14.10 Fra kr. 0
Rosengade 4 - 8900 Randers C - Detailhandel/butik til leje på 287 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet d. 14.10 17.842,-
Udlejes
Københavnsvej 222 - 4600 Køge - Kontor til leje på 100 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet d. 14.10 7.083,-
Udlejes
Fisketorvet 5B - 4200 Slagelse - Detailhandel/butik til leje på 80 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet d. 14.10 6.900,-
Udlejes
EKSKLUSIVT KONTOR MED UDSIGT OVER ØRESUND
EKSKLUSIVT KONTOR MED UDSIGT OVER ØRESUND

34 billeder

bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
EKSKLUSIVT KONTOR MED UDSIGT OVER ØRESUND, EKSKLUSIVT KONTOR MED UDSIGT OVER ØRESUND, EJENDOMMEN Flot og moderne gulstensejendom opført i 1995. Ejendommen har et præsentabelt indgangsparti med adgang til alle lejemålene. Ejendommen er indrettet med fællesfaciliteter i stueetagen. Her findes bl.a. kantine og mødelokaler i forskellige størrelser. I forbindelse med kantinen er der også udgang til en dejlig gårdhave, hvor frokosten kan nydes i sommerhalvåret. Elevatorer direkte fra p-kælderen til alle etager. Ejendommen har egen parkeringskælder, samt mulighed kundeparkering på terræn. LEJEMÅLET Den nordlige gavl er ét stort glasparti og har en skøn udsigt over villakvartererne og Øresund - et lejemål med wow-effekt. - Eksklusivt kontorlejemål på 555 m² - Fantastisk udsigt over Øresund - Lejemålet er nyistandsat og fremstår flot - Flotte trægulve - Fantastisk lysindfald - Højt til loftet og akustiske loftsplader som sikrer god akustik - Moderne indrettet med storrum og mødelokaler - Lejemålet har ventilation med køl - Lejemålet kan indrettes meget arealeffektivt med plads til ca. 30 - 40 medarbejdere - P-pladser på terræn : Kr. 500 pr. plads pr. md. - P-pladser i parkeringskælder : Kr. 750 pr. plads pr. md. BELIGGENHED Tuborg Nord udgør et bysamfund i sig selv og tilhører det mest eksklusive i Københavnsområdet. I Waterfront Shoppingcenter kan du klare indkøb og her ligger også det eksklusive fitnesscenter Wellcome Lystbådehavn, restauranterne og de mange eksklusive boliger bidrager sammen med førende danske virksomheder til at skabe et særligt miljø og eksklusiv stemning. TOG: 10 min gang til Hellerup Station MOTORVEJ: 5 min til Helsingørmotorvejen LUFTHAVN: 15 km til Københavns Lufthavn PARKERING: mulighed for at leje 5 pladser i p-kælder og 3 pladser på terræn (bag bom) samt gratis parkering i området Lejemålets energimærke er angivet til: C
d. 14.10 72.428,-
Udlejes
Kløvervej 85 - 6100 Haderslev - Lager & Produktion til salg på 700 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet d. 14.10 7.525,-
Udlejes
Knud Højgaards Vej 2 - 2860 Søborg - Kontor til leje på 4382 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet
bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Knud Højgaards Vej 2 - 2860 Søborg - Kontor til leje på 4382 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, Knud Højgaards Vej 2 - 2860 Søborg - Kontor til leje på 4382 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, Denne ejendom modtog efter sin opførelse i 2001 Gladsaxes Forskønnelsespris, for sit unikke trekantede design og fantastiske lysindfald. Ejendommen består af fem plan, stue, 1. sal, 2. sal og 3. sal samt kælder. I midten af ejendommen er et atrium, der fra oven oplyses gennem det pyramideopdelte glastag, der sikrer lysindfald til ejendommen fra alle sider. Ejendommen betager hurtigt med sit design, indretning og lyse rum. I stueetagen er i dag placeret ejendommens reception, kantine og mødefaciliteter. På de øvrige etager (1. til 3.) er alle kontorer placeret, der grundet ejendommens konstruktion kan inddeles og indrettes efter behov, lige fra cellekontorer til store åbne kontorlandskaber. Ejendommen giver mulighed for en fleksibel indretning helt op til 250 faste arbejdsstationer. På grund af sin størrelse og trekantede konstruktion opleves ejendommens indre mere intim end andre atrium-ejendomme. Trapper og elevator skaber korte afstande mellem etagerne, og ejendommens behagelige akustik underbygger følelsen af, at man kommer hinanden ved. Alle, såvel kollegaer som gæster mødes af denne følelse, når der trædes ind gennem ejendommens hovedindgang og ind i det smukke, oplyste atrium, der straks får dig til at kigge op mod himlen gennem glastagets tre pyramider.
d. 14.10 369.549,-
Udlejes
Smukt lejemål i hyggelig gade
Smukt lejemål i hyggelig gade

9 billeder

d. 14.10 23.625,-
Udlejes
Ved Anlæget 12A - 7100 Vejle - Hotel & Restaurant til leje på 307 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet
bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Ved Anlæget 12A - 7100 Vejle - Hotel & Restaurant til leje på 307 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, Ved Anlæget 12A - 7100 Vejle - Hotel & Restaurant til leje på 307 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, Paladspassagen er navnet på Vejles nye gågade som forventes færdigbygget primo 2019. Det nye og unikke gågademiljø vil byde på i alt 22 butikker og restauranter, hvoraf størstedelen allerede er udlejet. Dette lejemål er beliggende på Paladstorvet, som er et overdækket madtorv, hvor restauranterne er samlet under en høj glasoverdækning og kan tilbyde udeservering hele året. Du vil her blive del af et unikt miljø med i alt 4 restauranter samt ?Bygningen - et levende kulturhus midt i Vejle? som afholder bl.a. koncerter, kurser og foredrag. Dette sikrer en stor daglig gennemstrømning af kunder på Paladstorvet, hvor der i dag allerede er placeret restauranter i form af Restaurant Neptun og Marcello's Ristorante. Udover det overdækkede madtorv, vil resten af Paladspassagen være et åbent gågademiljø i Vejle Centrum uden tagoverdækning. Byggestilen er inspireret af det engelske Notting Hill og vil skabe en unik stemning. Paladspassagen vil bestå af små hyggelige ejendomme som indeholder strøgbutikker i stueplan. Disse strøgbutikker vil komme til at være beliggende attraktivt og centralt i Vejle Centrum tæt på stærke nabobutikker såsom H&M, Føtex, Starbucks, Bahne, Decorate og Imerco m.m. Læs mere om Paladspassagen: [klik her](http://paladspassagen.dk/onewebmedia/Paladspassagen_WEB.pdf) Udover de 2 ledige restaurationslejemål, på Paladstorvets overdækkede område, er der endvidere et ledigt butikslejemål på 113 m². Dette butikslejemål er beliggende yderst attraktivt på hjørnet mellem Vejle Gågade og den åbne del af Paladspassagen uden tagoverdækning. Kontakt Nybolig Erhverv Trekantområdet for yderligere information og fremsendelse af lejemateriale. P-forhold: Ved siden af Paladspassagen er beliggende P-hus Albert med 335 p-pladser. - De første 2 timers parkering er gratis - Gratis aftenparkering fra kl. 17.00 alle ugedage - Gratis parkering lørdag fra kl. 14.00 - Gratis parkering hele søndag
d. 14.10 28.142,-
Udlejes
Kolding Compnay House V
Kolding Compnay House V

5 billeder

bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Kolding Compnay House V, Kolding Compnay House V, Nu opfører NCC næste hus i Kolding Company Park, på grunden i den nordlige del af Kolding, hvor de pris-vindende Company House ® 1 - 3 tidligere er opført. Med stor synlighed mod Vejlevej opføres 3 sammen-hængende punkthuse, med indrettede og fuldt funktionsdygtige fællesfaciliteter i stueplan. Her bliver man budt velkommen i husets foyer/lounge område, man kan nyde sin frokost i husets kantine eller booke mødelokaler til alle formål. Et Company House rummer alle de primære faciliteter og funktioner som en moderne virksomhed efterspørger, og som sikrer dynamik, rationalitet og en effektiv udnyttelse af lokalerne. Du betaler kun for din forholdsmæssige andel heraf ? men kan naturligvis disponere over det hele. Company Park Kolding ligger lidt nord for Kolding by. En strategisk placering kun få hundrede meter fra motorvejsafkørsel 63 og en synlig placering mod den trafikerede Vejlevej. Kolding Nord har en optimal infrastrukturel placering, hvor motorvej 20 og E45 mødes. Der er således god forbindelse til både Århus, Vejle, Fredericia, Esbjerg og Odense. Alle byer kan nås indenfor 1 time. Billund Lufthavn kan nås på under 30 minutter. Når parken er fuldt bebygget vil den rumme ca. 42.000 kvm. kontorer, 1.300 p-pladser, grønne områder, haveanlæg og ikke mindst moderne arbejdspladser for over 2.000 mennesker. I lokalt perspektiv er der også tale om en attraktiv placering. Koldings bybusser betjener området, og der går rutebiler fra Vejle, Billund og Egtved umiddelbart forbi området. Lejemålets energimærke er angivet til: A
d. 14.10 28.750,-
Udlejes
Søndre Ringvej 55 - 2605 Brøndby - Kontor til leje på 2998 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet
bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Søndre Ringvej 55 - 2605 Brøndby - Kontor til leje på 2998 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, Søndre Ringvej 55 - 2605 Brøndby - Kontor til leje på 2998 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, Præsentabel ejendom, beliggende på stor hegnet grund i velfungerende erhvervskvarter i Brøndby, med facade mod Ringvejen. Store befæstede fælles p-arealer umiddelbart foran ejendommen. Super moderne lokaler, istandsat væsentligt over gennemsnittet, med lækre materialer og flotte gulvbelægninger. Troldtekt plader i loftet sikrer en god akustik i de store lokaler. Kontorlejemålet, der er en del af en større ejendom, består af 2 etager samt underetage, hvor der i underetagen er indrettet omklædning, badefaciliteter, serverrum samt flere disponible rum. Der forefindes lift indefra samt direkte nedgang udefra til underetagen via trappe/sliske. Indeholder flot receptionsafsnit med bred trappe til 1. sal, loungeområde med barmiljø, flere store spændende mødelokaler / showroom, undervisningsområder samt stor kantine med køkken med alle moderne bekvemmeligheder. Generelt er lejemålet indrettet med store kontorlandskaber, flerbrugerkontorer samt enkelte kontorer. Flere steder er etableret "stillerum" og møderum til medarbejderne. Endvidere er der indrettet te- køkkener på etagerne og mange toiletkerner. Der er monteret alarm, overvågning samt dørtelefon i lejemålet. Rigtig flot lysindfald, spændende farvevalg og skæve vinkler gør dette lejemål anderledes end traditionelle kontorlokaler og er absolut et besøg værd. Lejemålet er p.t. opdelt som følger: Kontorlejemål 1. sal (kan fravælges) 189 m2 Kontorlejemål st. og 1. sal 2.398 m2 Underetage 411 m2 Lokalerne kan ifølge nærmere aftale indrettes til lejers behov og kan evt. indrettes til selvstændige lejemål fra ca. 500 m2. Kontakt os for yderligere oplysninger. Skitseforslag til indretning bagerst i lejeopstillingen er udarbejdet af firmaet Movement og blot til inspiration.
d. 14.10 164.390,-
Udlejes
Langdyssen 2  - 8200 Aarhus N - Lager & Produktion til salg på 5221 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet
bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Langdyssen 2 - 8200 Aarhus N - Lager & Produktion til salg på 5221 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, Langdyssen 2 - 8200 Aarhus N - Lager & Produktion til salg på 5221 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, ? Ny og moderne lagerejendom ? Adgang via sluseramper og porte i niveau ? Mulighed for op til ca. 8.000 kvm ? Højloftet lager med ca. 7 meters frihøjde ? Mulighed for medindflydelse på indretning ? Ejendommen kan også lejes På denne velbeliggende grund i Lisbjerg, foreligger der projekttegninger på en nyopført lager- og produktionsejendom med 990 kvm kontor og 4.231 kvm lager. Nuværende tegninger er ikke faste, men blot et eksempel på en færdigløsning. Der er mulighed for at få opført en ejendom på op til ca. 8.000 kvm, hvor det er muligt at få medindflydelse på størrelsen af henholdsvis kontor og lager. Domicilejendommen er velbeliggende i erhvervsområdet i Lisbjerg nord for Aarhus. Ejendommen ligger med få minutters kørsel fra Motorvej E45 og Djurslandsmotorvejen. Fra området er der endvidere kun 10 km. til ringvejssystemet rundt om Aarhus, der sikrer nem og hurtig adgang til alle dele af byen. Der er herudover gode busforbindelser til området fra bl.a. Aarhus. Her er tale om en nymoderne lager- og logistikejendom af høj standard, som kvalitetsmæssigt er i top for denne ejendomstype i Aarhus. Ejendommen vil blive opført i sandwichbetonelementer med built-up-tag belagt med tagpap. Lageret vil blive indrettet i 2 søjlefri haller á ca. 1.500 - 2.000 kvm, hvoraf begge haller vil blive isoleret og opvarmet med kalorifereblæsere. Hallerne vil være højloftede med ca. 7 meters frihøjde. Der vil blive portadgang via sluseramper og efter nærmere aftale hejseporte i terrænniveau. Det er tanken, at ejendommen opføres i samarbejde med kommende ejer, som derved kan få medindflydelse på indretningen. Ring og hør nærmere om mulighederne for netop denne ejendom.
d. 14.10 Fra kr. 0
CWO- Huset ved Havenfronten
CWO- Huset ved Havenfronten

22 billeder

d. 14.10 57.281,-
Udlejes
Rosengade 6B - 4200 Slagelse - Detailhandel/butik til leje på 133 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet d. 14.10 14.996,-
Udlejes
Attraktivt kontorlejemål på Østerbro
Attraktivt kontorlejemål på Østerbro

11 billeder

bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Attraktivt kontorlejemål på Østerbro, Attraktivt kontorlejemål på Østerbro, Ejendommen er den nyere del af den tidligere Østerfælled Kaserne, som var hjemsted for Garderhusarerne frem til 1940. Lejemålet er indrettet som et moderne kontor, velegnet for enhver virksomhed der ønsker at indrette hele virksomheden på én etage centralt i København. Lokalerne er i dag indrettet med en række kontorer i varierende størrelser, en veldisponeret kantine samt flere gode mødelokaler, der også er velegnet til auditorium. Fra lejemålets kantine er der adgang til den imponerende tagterrasse, som deles med to øvrige lejere. Det er muligt at ombygge kontorarealerne til storrumsmiljøer efter nærmere aftale med udlejer. Hele lejemålet er højloftet med diskrete akustiklofter, som sikrer god akustik. Der findes en mindre vareelevator i trappeopgangen og det er muligt at benytte cykelparkering ved indgangen samt muligt at leje p-pladser i ejendommens parkeringskælder. Østerfælled Torv ligger som en rolig oase midt i det pulserende Københavns Indre By. Området er kendt for sine mange caféer og specialbutikker og ikke mindst sin nærhed til Fælledparken, hvor der er rig mulighed for en walk & talk med en kop af den lokale kaffe i hånden. I forbindelse med etableringen af metroringen (åbner oktober 2019) bliver der adgang til metro blot 400 meter fra døren. Den korte afstand til Lyngbyvejen og Nordhavnstunnelen gør Østerfælled Torv let tilgængelig i bil, fri af morgen- og eftermiddagstrafikken i Københavns Centrum, ligesom der er cykelafstand til hele Københavns Indre By. Lejemålets energimærke er angivet til: B
d. 14.10 137.433,-
Udlejes
Citybeliggenhed og attraktive faciliteter
Citybeliggenhed og attraktive faciliteter

10 billeder

d. 14.10 100.979,-
Udlejes
Veldisponeret kontor og lager ? Fredericia og lige ved E20
Veldisponeret kontor og lager ? Fredericia og lige ved E20

17 billeder

d. 14.10 24.600,-
Udlejes
J.P. Larsens Vej 9 - 8220 Brabrand - Kontor til leje på 260 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet
bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
J.P. Larsens Vej 9 - 8220 Brabrand - Kontor til leje på 260 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, J.P. Larsens Vej 9 - 8220 Brabrand - Kontor til leje på 260 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, Introduktion Ejendommen på i alt 1.200 m² er overtaget af VVS-Installatør Lars Lykkegaard ApS, som selv benytter godt 1/3 af ejendommens areal. I ejendommen forefndes 636 m² kontorareal, som ønskes udlejet - samlet eller opdelt, hvor den kommende lejer selv kan få indflydelse på indretningen. Der er således mulighed for anvendelse til f.eks. kontorformål, showroom, klinik eller en kombination heraf. Beliggenhed Ejendommen er beliggende i et blandet bolig- og erhvervsområde i Brabrand i det vestlige Aarhus med synlig facade til den trafikerede Silkeborgvej. Området ligger 3,5 km. fra Motorvej E45 ved motorvejstilkørslen Aarhus Vest og med 2 km. til ringvejssystemet rundt om Aarhus, der sikrer hurtig og nem adgang til alle dele af byen. Køretiden til Aarhus centrum er ca. 10 min. Området er desuden velforsynet med offentlige transportmuligheder med bl.a. flere busforbindelser på Silkeborgvej få hundrede meter fra ejendommen. Beskrivelse Ejendommen fremstår med pudsede og lysegrå facader og ligger med facade til Silkeborgvej med indkørsel fra J.P. Larsens Vej. Bygningen er i to plan, og de ledige arealer udgøres af i alt 636 m2 kontor på 1. sal. Arealerne kan fungere som ét samlet lejemål, eller alternativt opdelt i to, selvstændige lejemål på f.eks. 260 m2 og 376 m2. Kontoret på de 376 m2 vender ud mod Silkeborgvej og entreres via en præsentabel hall i stueplan med trappeløb til overetagen. Arealerne på 1. sal består af en kombination af åbne kontorlandskaber og cellekontorer i varierende størrelse. I stueplan forefindes et te-køkken samt to toiletter. Kontorene fremstår lyse og venlige og er overvejende belagt med mørke gulvtæpper. På lofterne er der opsat akustikdæmpende troldtektplader. I forlængelse af ovenstående lokaler forefindes kontoret på de 260 m2, som entreres via en udvendig, flisebelagt trappe mod J.P. Larsens Vej. Arealerne består af en kombination af åbne kontormiljøer og cellekontorer i varierende størrelse. Herudover forefindes en kantine med opsat te-køkken, to toiletter samt et badeværelse. Kontorene fremstår lyse og venlige og er belagt med bl.a. trægulve og linoleum. På flere af lofterne er opsat akustikdæmpende troldtektplader. Kontorene på 1. sal kan enten anvendes med den indretning, som forefindes på ejendommen i dag, idet lejen og øvrige vilkår i nærværende opstilling er sat med udgangspunkt heri. Alternativt kan lejemålet skræddersys den kommende lejers specifikke behov. Udlejer vil således forestå og afholde omkostningerne forbundet hermed. Lejen, uopsigelighed samt øvrige vilkår vil blive afstemt herefter - ring og hør nærmere om mulighederne. Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om dette lejemål eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail: Økonomien i nærværende opstilling omfatter kontorlejemålet på de 260 m2.
d. 14.10 11.917,-
Udlejes
Eksklusive kontorer med vandudsigt - 440 m²
Eksklusive kontorer med vandudsigt - 440 m²

15 billeder

d. 14.10 64.167,-
Udlejes
NY
Blokken 76 - 3460 Birkerød - Lager & Produktion til leje på 1920 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet
d. 14.10 82.880,-
Udlejes
Velkommen til en moderne kontorløsning
Velkommen til en moderne kontorløsning

18 billeder

bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Velkommen til en moderne kontorløsning, Velkommen til en moderne kontorløsning, Søger du nyt kontor, og vil du være en del af et kvalitetspræget kontorhus på én af Danmarks bedste adresser? Velkommen på Strandvejen 125, velkommen til en fleksibel moderne kontorløsning. Her slipper du for årelange lejekontrakter, risikere at leje for mange uudnyttede kvadratmeter, og for at tænke på at finde leverandører til alarm, frokostordning, facility management og andre nødvendigheder til kontoret. Vi håndterer de daglige praktiske gøremål, så du kan fokusere på din kerneforretning, og vi gør det på enkle og fleksible lejevilkår. Kontoret ligger i en markant og præsentabel hjørneejendom i Hellerup. Her får du en attraktiv og eksklusiv adresse med høj signalværdi for din virksomhed. I huset er der i alt 240 arbejdspladser fordelt på fire etager. Reception, gangarealer og lokaler er spændende og dristigt designet i en moderne nordisk stil. Vores koncept er skræddersyet til små og mellemstore virksomheder, og vi sammensætter en løsning, der passer til jeres behov og dagligdag. I huset er der plads til at vokse, så når du får brug for mere plads, så kan du fortsætte din virksomhedsrejse i de samme velkendte, professionelle og ordnede omgivelser. I gården og i området umiddelbart omkring adressen er der rigeligt med gratis p-pladser. Hvis du vil sikre dig en fast plads, er der et antal p-pladser i gården, som kan lejes sammen med kontorlejemålet. Kontakt os for en fremvisning Lejemålets energimærke er angivet til: C
d. 14.10 1.417,-
Udlejes
ET AF BALLERUPS FLOTTESTE KONTORER
ET AF BALLERUPS FLOTTESTE KONTORER

19 billeder

bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
ET AF BALLERUPS FLOTTESTE KONTORER, ET AF BALLERUPS FLOTTESTE KONTORER, EJENDOMMEN Lejemålet er beliggende i ejendom opført i 2005. Ejendommen er opført i sort konstruktion af beton og glaselementer, der sikrer lyst indeklima på alle ejendommens etager. Ejendommen fremstår flot og moderne, og de store vinduespartier giver et godt lysindfald til samtlige arbejdspladser. Ejendommen er bygget op om et fælles atrium, hvorfra der er trapper op til 1. og 2. sal. Stueetagen er indrettet med receptionsområde, fælles kantine og spiseområde samt mødelokaler for ejendommens lejere. Fra kantinen er der tillige udgang til en terrasse hvor frokosten kan nydes i sommerperioden. Ud over trapper er der tillige elevator til samtlige etager. LEJEMÅLET Fremlejemålet er beliggende på ejendommens 2. sal og andrager i alt 1.069 m² inkl. andel af fælles kantine, reception og mødelokaler. Etagen er indrettet med effektivt storrumskontor samt enkelte mødelokaler , tekøkken og toiletter. Mulighed for at deltage i Sony’s reception eller have egen receptionist i samme reception. Adgang til etagen sker via flot trappeopgang i ejendommens atrium eller via elevator. Ejendommen har ventilation med køl, hvilket medvirker til et godt indeklima. BELIGGENHED Ejendommen er attraktivt beliggende i erhvervsområde i Ballerup. Ballerup Kommune blev kåret til en af landets bedste erhvervskommuner hvilket også er en af grundene til det store antal af anerkendte nationale og internationale virksomheder i området. Ejendommen ligger tæt på offentlig transport og der er kun 2 km til nærmeste motorvej. Ydermere er der rigeligt med parkeringspladser rundt om ejendommen. S-TOG: Malmparken 650 m (8 minutters gang) BUS: 350S, 40E, 55E samt 400S til Lyngby Station LUFTHAVNEN: 20 minutters kørsel PARKERING: Fri parkering på ejendommen
d. 14.10 66.813,-
Udlejes
NY
Østerbrogade 54 - 9400 Nørresundby - Detailhandel/butik til salg på 183 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet
d. 14.10 Fra kr. 0
NY
Vestre Teglgade 9 - 2450 København SV - Kontor til leje på 2087 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet
d. 14.10 224.700,-
Udlejes
Banegårdspladsen 10B - 4700 Næstved - Hotel & Restaurant til leje på 209 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet d. 14.10 19.994,-
Udlejes
Tonsbakken 16 - 2740 Skovlunde - Kontor til leje på 550 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet
bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Tonsbakken 16 - 2740 Skovlunde - Kontor til leje på 550 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, Tonsbakken 16 - 2740 Skovlunde - Kontor til leje på 550 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, Ejendommen er beliggende på delvis befæstet grund med godt 200 parkeringspladser, samt grønne plejede arealer der giver et positivt indtryk ved ankomst. Det samlede bebyggede areal udgør i henhold til BBR 4.169 m², og det totale bygningsareal er 19.721 m², af hvilke 3.821 m² er kælder. Ejendommen er indrettet i 5 plan inkl. kælder og bygget op i hvide betonelementer samt fladt tag. Lejemålene er beliggende i etagerne stueplan, 2. sal og 3. sal. Størrelserne kan variere fra 100 m² optil et helt kontordomicil på 3.400 m² for en hel etage. Dermed er ejendommen interessant for virksomheder fra 5 op til ca. 200 ansatte totalt. 4 vareelevatorer gør det muligt at have produktion på alle etagerne, halvfabrikata ind og varer ud, og som med fin loftshøjde på 2,5-2,65 m åbner op for effektiv opbevaring, ligesom linoleum på gulve tillader kørsel med lifte og andet materiel. Der er altså vide muligheder i denne ejendom for at vokse organisk for mange typer virksomheder og ejendommens størrelse giver mulighed for at tilpasses den enkelte virksomheds nuværende og fremtidige behov. Lokalerne fremstår lyse med vinduer på begge sider af ejendommen, som dermed sikrer gennemlys og godt arbejdsklima. Vinduerne kan åbnes. For alle lejemål er fællesnævneren at indretningsmulighederne er fleksible og mangeartede. Udlejer er indstillet på at indrette lejemålene med udgangspunkt i lejers behov, hvorfor man som kommende lejer kan få stor indflydelse på indretning. Alle lejemål har adgang til fællesfaciliteter som fitness, ?fredagsbar?, løbeklubber, omklædning med bad, kantine med udeareal om sommeren, og mulighed for deltagelse i en kantineordning med flot udvalg.
d. 14.10 31.854,-
Udlejes
Kontorhotel med premium koncept
Kontorhotel med premium koncept

18 billeder

bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Kontorhotel med premium koncept, Kontorhotel med premium koncept, Søger du efter de perfekte rammer til din virksomhed på en af Københavns bedste adresser? Fleksibilitet med plads til at vokse Kontorhotellet ligger i en markant og præsentabel hjørneejendom på Strandvejen i Hellerup. Her får du en attraktiv og eksklusiv adresse med høj signalværdi for din virksomhed. I kontorhotellet er der i alt 240 arbejdspladser fordelt på fire etager. Du kan leje alt; fra en enkelt arbejdsplads og opefter. Ruminddelingen er fleksibel, så der er mange muligheder for at udvide senere. I gården og i området umiddelbart omkring adressen er der rigeligt med gratis p-pladser. Hvis du vil sikre dig en fast plads, er der et antal p-pladser i gården, som kan lejes sammen med kontorlejemålet. Fantastiske faciliteter Der er i alt 11 mødelokaler med plads til alt fra 3 til 30 pladser. De er alle stiligt designede og udstyret med den mest moderne AV-teknologi. Kontorhotellet rummer også et auditorium i biografstandard til møder, kurser eller events. Auditoriet kan forvandles til filmsal med projektor og mørkelægning. Øverst oppe med udsigt til Øresund har vi indrettet en eksklusiv lounge med terrasse. Her er fred og ro, et udvalg af drikkevarer, der matcher stedet, og mulighed for at mødes under uformelle og elegante rammer. Udsøgt indretning Reception, gangarealer og lokaler er spændende og dristigt designet i en moderne nordisk stil. Da vi ved at du gerne selv vil have en finger med i indretningen af dit eget kontor, har vi bedt arkitekterne bag indretningen om at udvælge møbler i forskellige designs og mærker, du kan vælge imellem ? uanset om det er stole fra Eames, Herman Miller eller andre. På den måde kan du skabe dit eget individuelle miljø i kontorhotellet. Kontakt os for at høre nærmere. Lejemålets energimærke er angivet til: C
d. 14.10 Fra kr.
Stålhaller 45 m2 udlejes hos Rumbasen.dk
Stålhaller 45 m2 udlejes hos Rumbasen.dk

11 billeder

d. 14.10 Fra kr.
Tømmergravsgade 6 - 2450 København SV - Kontor til leje på 7500 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet
bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
d. 14.10 1.156.250,-
Udlejes
NY
Oluf Bagers Plads 4 - 5000 Odense C - Kontor til leje på 147 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet
bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Oluf Bagers Plads 4 - 5000 Odense C - Kontor til leje på 147 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, Oluf Bagers Plads 4 - 5000 Odense C - Kontor til leje på 147 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, Vil du være en del af fremtidens Odense? Placeret mellem de historiske bygninger i Odense centrum, med den kommende letbane kørende forbi på klos hold og med en helt ny, levende og pulserende plads som omdrejningspunkt, finder du dette unikke, velbeliggende og særdeles attraktive erhvervslejemål centralt ved Odenses nye hotspot; Oluf Bagers Plads. Erhvervslejemålet er placeret i den ene af to bygninger på den nyopførte, indbydende og åbne plads i hjertet af Odense. Ejendommen består af fire etager, hvor erhvervslejemålet er beliggende i stueetagen. Lokalet har et samlet areal på 147 m² og tilhørende kælder. Ejendommen er opført af miljørigtige materialer, som sikrer at ejendommen kan "ånde" og dermed giver et godt indeklima. Lejemålets lokaler er inspireret af de historiske omgivelser og har masser af lysindfald. Det består af to store sammenhængende rum og indeholder derudover køkken, bad, toilet og central gang. De to bygninger på Oluf Bagers Plads stod færdige i foråret 2019. Begge bygninger er opført med historisk omtanke, med fokus på innovative løsninger og værdiskabende og miljørigtige materialer. Et eksempel er de klassiske Odense-klinker, der er lagt hele vejen igennem fra den åbne plads og ind i erhvervslejemålet, og at bygningen er opført med underjordisk affaldssug. Lejemålet i stueetagen kan med fordel benyttes til liberalt erhverv eller detailhandel og kunne være oplagt til fx frisørsalon, blomsterbutik, boghandel, cafe eller andre erhvervsmæssige aktiviteter, der inddrager pladsen, dens besøgende og de mange muligheder, som pladsen besidder. Ejendommen fik i foråret 2019 Byforeningens Odinspris for karakterfuldt og smukt kvalitetsbyggeri. Oluf Bagers Plads vil på sigt komme til at danne port mellem den gamle og nye bydel i Odense centrum og vil fremover være stedet i Odense med masser af liv og gennemstrømning af odenseanere og turister. Har du lyst til at blive en del af et levende og grønt åndehul midt i Odense Centrum, så kontakt home Erhverv Fyn for mere information.
d. 14.10 15.925,-
Udlejes
Særdeles flot og velholdt domicil i Søborg
Særdeles flot og velholdt domicil i Søborg

6 billeder

d. 14.10 Fra kr.
Få din egen afdeling/etage i moderne kontorhus
Få din egen afdeling/etage i moderne kontorhus

6 billeder

bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Få din egen afdeling/etage i moderne kontorhus, Få din egen afdeling/etage i moderne kontorhus, Søger du nyt kontor til 15-35 personer på én af Danmarks bedste adresser? Velkommen på Strandvejen 125, velkommen til en fleksibel moderne kontorløsning. Her slipper du for årelange lejekontrakter, risikere at leje for mange uudnyttede kvadratmeter, og for at tænke på at finde leverandører til alarm, frokostordning, facility management og andre nødvendigheder til kontoret. Vi håndterer de daglige praktiske gøremål, så du kan fokusere på din kerneforretning, og vi gør det på enkle og fleksible lejevilkår. Kontoret ligger i en markant og præsentabel hjørneejendom i Hellerup. Her får du en attraktiv og eksklusiv adresse med høj signalværdi for din virksomhed. I huset er der i alt 240 arbejdspladser fordelt på fire etager. Reception, gangarealer og lokaler er spændende og dristigt designet i en moderne nordisk stil. Vores koncept er skræddersyet til små og mellemstore virksomheder, og vi sammensætter en løsning, der passer til jeres behov og dagligdag. I huset er der plads til at vokse, så når du får brug for mere plads, så kan du fortsætte din virksomhedsrejse i de samme velkendte, professionelle og ordnede omgivelser. I gården og i området umiddelbart omkring adressen er der rigeligt med gratis p-pladser. Hvis du vil sikre dig en fast plads, er der et antal p-pladser i gården, som kan lejes sammen med kontorlejemålet. Kontakt os for en fremvisning Lejemålets energimærke er angivet til: C
I går 16.250,-
Udlejes
NY
Håndværkervej 10 - 8881 Thorsø - Lager & Produktion til salg på 1801 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet
bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Håndværkervej 10 - 8881 Thorsø - Lager & Produktion til salg på 1801 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, Håndværkervej 10 - 8881 Thorsø - Lager & Produktion til salg på 1801 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, Introduktion Nyere domicilejendom beliggende i et udbygget erhvervsområde i Thorsø nord for Hammel sælges for konkursbo med fuld ansvarsfraskrivelse. Ejendommen, som har flotte kontorer og regulære arealer til lager/ produktion, vil være ideel som firmadomicil for en produktionsvirksomhed eller den lagerførende handelsvirksomhed. Alternativt kunne køber være en ejendomsinvestor, idet den nuværende bruger af ejendommen, eller øvrige potentielle lejere, som sælger er i dialog med, har vist interesse for at leje sig ind i ejendommen. Beliggenhed Ejendommen er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Thorsø ca. 7 km. nordvest for Hammel. Bygningen ligger på en synlig hjørnegrund med facade til omfartsvejen Højgårdsvej. Af nærmeste større byer kan nævnes Silkeborg mod sydvest i en afstand af ca. 25 km., Randers mod nordøst i en afstand af ca. 28 km. og Aarhus mod sydøst i en afstand af ca. 30 km. Ejendommens placering sikrer således et stort opland af arbejdskraft. Beskrivelse Ejendommen er en nyere domicilejendom opført i 2014 med facadevægge i sorte, søstensbeklædte betonelementer. Bygningen på i alt 1.801 m² består overordnet set af en opvarmet og isoleret lager-/produktionshal på 1.506 m² og et kontor- og velfærdsafsnit på 295 m². Arealerne i lager-/produktionsafsnittet er meget regulære, søjlefrie og har en loftshøjde på 3,0 meter under spær. Arealerne fremtræder lyse og venlige med et godt lysindfald fra de mange ovenlysvinduer. Gulvet er epoxymalet betongulv. Adgangen til lagerhallen sker via en automatisk aluhejseport med målene 3,0 x 3,5 meter (h x b), som ligger i forbindelse med en nedgravet rampetilkørsel på bagsiden af ejendommen. Hallen er solidt sikret med rullegitre ved både port og døre ind til hallen samt gitre på ovenlysvinduerne. I hallen forefindes desuden et aflukket rum forsynet med luft-til-luft varmepumper med mulighed for køling. I den øvrige del af hallen er der opsat strålevarme i loftet, som er tilsluttet ejendommens naturgasanlæg. Ejendommens kontor- og velfærdsafsnit entreres via automatiske skydedøre, som leder ind til et butikslokale med tilhørende kundetoilet. Arealet vil ligeledes være velegnet som showroom eller til brug som åbent kontormiljø. I forlængelse heraf forefindes et storrumskontor. Hertil kantine med opsat te-køkken samt to toiletter, som begge har badefaciliteter. Herudover forefindes et printer-/ serverrum. Kontorene fremstår pæne og indbydende og er belagt med lyse småstensgulve, mens kantine og toiletter har linoleumsgulve. Lofterne er systemlofter med indbyggede lyskilder. I hele denne del af ejendommen er der nedlagt gulvvarme. Grundens udnyttelse Ejendommen ligger på en grund på 5.320 m². Udenomsarealerne er befæstet med fliser og udlagt til parkering samt tilkørsel til lageret. Den øvrige del af grunden er udlagt til plæne. Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om denne ejendom eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail:
d. 14.10 Fra kr. 0
Stejlhøj 22 - 4400 Kalundborg - Lager & Produktion til salg på 3109 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet.dk
bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Stejlhøj 22 - 4400 Kalundborg - Lager & Produktion til salg på 3109 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet.dk, Stejlhøj 22 - 4400 Kalundborg - Lager & Produktion til salg på 3109 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet.dk, Flot bebyggelse fra 2009, opført i høj standard for lagerdrift af klimafølsomme produkter til eks. medicinalprodukter men også meget velegnet til fødevarer. Dvs. at bygningen er ekstraordinært isoleret og rummer mange tekniske installationer, som er backup installeret (køl, rumfølere m.v.) for sikring af driftssikkerheden i forhold til minimal afvigelse af rumtemperaturfølsomhed og nedbrud i øvrigt. Overvågning med automatisk sprinklerfunktion (AVS) og automatisk brandalarm (ABA). Fra ejendommen har man håndteret produkter i forskellige kontrollerede lagermiljøer, bl.a. til temperaturkontrolleret, og RH-kontrolleret (relativ fugtighed), køle- og ambient opbevaring, opbevaring af højværdi gods, opbevaring på hylder og gods opbevaring i mobilreoler med pallekapacitet. Bygning 1: Lager, opdelt i to adskilte højloftede halafsnit med henholdsvis 3.000 og 2.000 pallepladser. Transithal med slusehuse og portadgang i terrænhøjde. Ca. 200 m² af bygningen er indrettet i to plan til kontorer og velfærdsfaciliteter. Bygningen er overvåget med automatisk sprinklerfunktion (AVS) og automatisk brandalarm (ABA). Bygning 2: Kontor og værkstedsbygning med høj brugbarhed og en rumopdeling der indbyder til mange anvendelsesmuligheder. Bygning 3: Installationsbygning indeholdende teknik/pumper til sprinkleranlæg. Udenomsareal består primært af befæstet køreareal, p-areal og særskilt indhegnet oplagsplads.
d. 14.10 Fra kr. 0
Niels Bohrs Vej 35 - 8660 Skanderborg - Kontor til leje på 1163 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet
bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Niels Bohrs Vej 35 - 8660 Skanderborg - Kontor til leje på 1163 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, Niels Bohrs Vej 35 - 8660 Skanderborg - Kontor til leje på 1163 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, Indflytningsklart kontorlejemål i flot stand beliggende i et udbygget erhvervskvarter i Stilling lige ved motorvej E45. Lejemålet er i første omgang et fremlejemål, men det vil sandsynligvis være muligt at indgå en normal lejekontrakt med ejendommens ejer. Lejemålet har en god planløsning og vil være ideelt til f.eks. en handels-, IT- eller konsulentvirksomhed, der vægter nærhed til motorvejen højt. Lejemålet er beliggende på Niels Bohrs Vej i Stilling ved Motorvej E45 under ét minuts kørsel til motorvejsafkørslen Skanderborg N. Området er et nyere og attraktivt erhvervskvarter med flotte virksomhedsdomiciler. Kvarteret er velforsynet med busforbindelser til såvel Aarhus som Skanderborg. I bil er der ca. 15 minutters kørsel til Aarhus Havn/centrum og Skanderborg midtby nås indenfor 5 minutter. Lejemålet på i alt 1.165 m² udgør en selvstændig del af en større ejendom opført i år 2009, som bl.a. huser IT virksomheden Fuzion A/S som lejer en del af stueetagen til hosting. Virksomhedens ansatte kommer kun en sjældent gang imellem på ejendommen. Lejemålet entreres via bygningens præsentable reception/stor foyer, som betjener den samlede ejendom. Kontorlokalerne er beliggende i stueplan og på første sal i umiddelbar nærhed til receptionsområdet, hvorfra der er trappeløb/elevator til første salen. Lejemålets kvadratmetre er overordnet set disponeret med selvstændige kontorer, kantine og toiletforhold. Der er åbne kontorlandskaber på første sal samt enkelte kontorer/ mødelokaler i forbindelse hermed. Stueetagen er indrettet med 110 m² kantine og 50 m² foyer. Derudover er der reception, trappe/elevator til første sal, køkkenforhold, toiletter og møderum. Første sal er indrettet med 5 møderum samt et storrumskontor på 246 m². Fra første sal er der kig ned i kantinen. Der er 385 m² på første sal, som endnu ikke er færdigindrettet til kontorformål. Lejer kan således få indflydelse på nyindretningen. Kontorerne fremstår lyse og indbydende med et godt lysindfald fra vinduespartier i begge sider af bygningen. Lokalerne er belagt med gulvtæpper/linoleum/fliser og har systemlofter med indbyggede lyskilder. Der er desuden ventilation i kontorerne, som er med til at sikre et godt indeklima. I ejendommen er der endvidere indlagt fibernet. Lejemålet tilbyder nogle gode fællesfaciliteter, der udover den fælles reception, omfatter en stor og lækker kantine i forbindelse med indgangen. Den store parkeringsplads lige udenfor døren sikrer endelig gode p-forhold for såvel virksomhedens ansatte som gæster. Nærværende opstilling omfatter det samlede kontorareal på i alt 1.163 m² inkl. andel af fællesarealer
d. 14.10 67.842,-
Udlejes
Kontor ved Kongens Nytorv
Kontor ved Kongens Nytorv

7 billeder

d. 14.10 13.650,-
Udlejes
Danmarks absolut flotteste uautoriserede BMW & MINI showroom/bilsalgsafdeling.
Danmarks absolut flotteste uautoriserede BMW & MINI showroom/bilsalgsafdeling.

1 billede

business_basic, image_search_result
Danmarks absolut flotteste uautoriserede BMW & MINI showroom/bilsalgsafdeling., Sælger du, eller kunne du tænke dig at sælge brugte BMW & MINI biler? Så har du chancen her, vi kan tilbyde dig perfekte rammer og kunder fra dag 1: Da lejeaftalen med nuværende lejer af vores succesfulde BMW & MINI bilsalgsafdeling ophører pr. 31.03.2019, søger vi en ny lejer til at indtræde i lejemålet, henvendelse kan ske til direktør Martin Thorup Andresen på martin@schmiedmann.com Som lejer af Schmiedmanns BMW & MINI bilsalgsfaciliteter på adressen Herluf Trolles Vej 15, 5220 Odense SØ, får du flg. fordele: - Indvendigt 242 M2 salgslokale med alarm / videi-overvågning, hertil kommer salgskontor, adgang til personaletoiletter / kantine + terrasse / personaleomklædning / samt mødelokale / kunde lounge samt kundetoiletter / samt adgang til egen vaskehal. - Udvendigt ca. 1.000 M2 indhegnet og videoovervåget salgplads, med mulighed for benyttelse af autosluse samt godkendt nøgle ind og udleveringsboks. - Danmarks absolut flotteste uautoriserede BMW & MINI showroom. - Krav må udelukkende sælges BMW & MINI biler + evt. BMW motorcykler fra lejemålet. - Salgsstedet har i de forgangne sidste 14 mdr. bevist at der kan sælges mange BMW & MINI biler herfra, selv med en relativ beskeden markedsføringsindsats. - Der kommer dagligt masser af potentielle BMW & MINI købere hos Schmiedmann, hvilket du naturligvis vil drage fordel af ? faktisk vil du have en langt større andel af seriøse kunder end du sandsynligvis er vant til, da der udelukkende kommer BMW & MINI interesserede kunder på adressen. - Central beliggenhed i Odense SØ (og i Danmark), kun 1000M fra Rosengårdcenteret og den kommende letbane, samt kun et stenkast fra Svendborg motorvejen, og særdeles gunstige til/frakørselsforhold fra motorvej E20. - Indhegnet udvendigt stort flot salgsområde, som er videoovervåget. Industrihegnet er desuden udført med stød + alarmtråde på indersiden, og der er sikring mod rambuk tyveri. - Du har adgang til videoovervågningen både ud- og indvendigt fra din PC og din smartphone. - Du kan benytte vores autosluse inkl. vores nøgleboks med mulighed for både ud- og indlevering af bilnøgler uden for arbejdstid. - Du kan via din smartphone åbne porten i hegnet til salgsarealet og autoslusen, og samtidigt se hvem du lukker ind. - Der er egen vaskehal i bygningen som du kan benytte til en virkelig lav pris. - BMW & MINI specialværksted i bygningen, lav timepris og DK's laveste priser på delene - som regel hurtig ekspedition ved fx hurtig fejludlæsning. - Dine kunder kan leje Schmiedmanns udlejningsbil ved behov. - Dit / vores showroom er bemandet af vores sælgere kl. 08:00-17:00 i alle hverdage, så der er åbent og vores sælgere kan tage imod dine kunder hvis du lige kort har et ærinde. - Schmiedmann har egen markedsførings- og IT-afdeling, så du kan få hjælp inhouse til DK's laveste pris. - Du kan fokusere på dit salg af biler, Schmiedmanns egen vicevært varetager rengøring, snerydning, udvendig & indvendig vedligehold af faciliteterne. - Du får et link på forsiden af Schmiedmanns hjemmeside, som er Danmarks mest besøgte uautoriserede BMW og MINI hjemmeside, og Schmiedmann vil poste relevante nyheder fra dit firma i deres nyhedsbrev som der er ca. 14.500 abonnementer til, samt på Schmiedmanns facebookside der pt. har 40.850 følgere ? samt 12.500 følgere på Instagram. - Maksimal synergi effekt imellem Schmiedmann og din virksomhed. - Mulighed for fælles lokal og landsdækkende markedsføring med Schmiedmann, og dermed få stor eksponering til en meget lav pris, derudover kan Schmiedmann igennem sit store netværk hjælpe med at skabe medieomtale af din virksomhed. - Analyser viser, at kundernes tillid til brugtvognshandlere er lav - hos os vil dine kunder have tillid fra starten, da Schmiedmann har eksisteret i 22 år, og da den store ejendom virker enormt tillidsvækkende på kunderne, dette kan nemt blive et afgørende i en salgssituation. - Der er flere potentielle BMW & MINI købere på Sjælland end i det øvrige land, men ofte søger sjællænderne dog til Fyn og Jylland for at handle bil. Hos os ligger du først på ruten når de sjællandske bilkøbere søger til Fyn og Jylland, med uovertrufne til og frakørselsforhold fra E20. - At du kun har mærkerne BMW & MINI at koncentrere dig om, vil gøre at du bliver dygtigere til netop disse mærker end dine konkurrenter ? og kunderne vil derfor foretrække dig når der skal købes BMW & MINI ? du vil også kunne profitere af Schmiedmanns store viden og know-how. - Lav husleje Beliggenhed: Herluf Trolles Vej 15 5220 Odense SØ, Danmark
d. 14.10 Pris ikke angivet
Butikslokale med god synlighed midt i Frederikssund gågade
Butikslokale med god synlighed midt i Frederikssund gågade

1 billede

d. 14.10 10.458,-
Udlejes
Moderne kontordomicil til leje i Waldemar Henriksens tidlige
Moderne kontordomicil til leje i Waldemar Henriksens tidlige

10 billeder

d. 14.10 476.848,-
Udlejes
Kvalitetsejendom i flot erhvervsområde
Kvalitetsejendom i flot erhvervsområde

29 billeder

d. 14.10 38.500,-
Udlejes
Storegade 82 - 6100 Haderslev - Kontor til leje på 318 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet
bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Storegade 82 - 6100 Haderslev - Kontor til leje på 318 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, Storegade 82 - 6100 Haderslev - Kontor til leje på 318 kvm2 - Se mere info på Ejendomstorvet, MOMSFRIT erhvervslejemål i smuk ejendom med god beliggenhed. Lejemålet i arkitektonisk smuk ejendom med særdeles god beliggenhed 5 min. fra E45 og tæt på naturskønt område i centrum af Haderslev. Ejendommens ydre er velholdt med hvidmalede facader, blå sokkel og rødt teglstenstag. Flot indgangsdør udgør et præsentabelt indgangsparti og egen indgang til dette lejemål. Ejendommen har gode til- og frakørsels- samt parkeringsforhold, redskabsskur og overdækket cykelparkering i hyggeligt gårdmiljø. Der kan høre et antal private parkeringspladser til dette lejemål. Lejemålet er i 2012 total nystandsat og fremstår i meget flot stand. Indretningen er med indgang via indgangsdør til lille fordelergang/entre med adgang til to store kontorlokaler til venstre for indgangen og til højre findes der thekøkken, mindre kontorlokale, toilet og kontor/mødelokale i god størrelse. I underetagen findes garderobe, mødelokale og arkivrum. Lejemålet er professionelt nyindrettet med IHC intelligent el, eksklusiv LOOP belysning med lysdæmpere, edb-el overalt, akustiklofter, netværkspaneler i kontorrum, sikret netværksskab, nyt thekøkken, og nyt toilet, alarm system. Området består af boligudlejnings- og erhvervsejendomme. Der er 2 min. gang til park og sø og 5 min. gang til Haderslev bymidte. En smuk ejendom med sjæl og historie.
d. 14.10 12.402,-
Udlejes
Butikken korttidsudlejes på døgn eller ugebasis - Pop-up
Butikken korttidsudlejes på døgn eller ugebasis - Pop-up

1 billede

d. 14.10 Pris ikke angivet

Ejendomme til salg på GulogGratis.dk


Her hos GulogGratis.dk finder du alt lige fra andelslejligheder til depot- og opbevaringsrum til salg.
Om det er erhvervsejendom, forældrekøb eller et hyggeligt lille kolonihavehus, så er det altid en betragtelig investering, man begiver sig ud i. Det kan betale sig at sætte sig ekstra godt ind i sagerne, inden man sætter den endelige underskrift på ejerbeviset.

Læs mere
Det skal du huske, når du vil købe en ejendom
Når man har besluttet sig for at købe en ejendom, er det en god idé at tage en snak med sin bank, så man får en fornemmelse af, hvad man har råd til. Man kan hurtigt sætte sig for dyrt og betale prisen de efterfølgende mange år. Kigger du på andelsbolig eller ejerlejlighed, så er det vigtigt at sætte sig grundigt ind i andels- eller ejerforeningens økonomi. Selvom priserne kan se særdeles attraktive ud ved første øjekast, så kan man købe katten i sækken, hvis foreningens økonomi ikke er i orden. Få din bankrådgiver og/eller advokat til at kigge regnskaberne efter i sømmene, så er du på den sikre side.

Ligeledes så er det en rigtig god idé at gå tilstandsrapporten igennem, inden du skriver under. Måske endda få en tømrer til at tage med ud og kigge på boligen inden. Der kan være store pengeslugere, der ligger og gemmer sig under overfladen, så f.eks. fugt i væggene.

Hvis du vil købe bolig, er her 5 spørgsmål, du bør overveje, inden du skriver under:

- Er økonomien i andels-/ejerforeningen sund?
- Svarer kvadratmeterprisen til lignende boliger, der er til salg i området?
- Vil der være luft i dit budget til uforudsete omkostninger?
- Er der risiko for skavanker, der kan gemme sig under overfladen såsom fugt?
- Har du fået alle aftaler på skrift? Det kan nemlig være svært at bevise en mundtlig aftale.

Stort udvalg af ejendomme til salg på GulogGratis.dk
Der bliver dagligt sat mange ejendomme til salg her hos GulogGratis.dk. Når du er på boligjagt, kan det derfor anbefales, at du enten opretter en søgeagent eller holder et vågent øje med din søgning. Det kan gå utroligt stærkt på boligmarkedet, og hvis man vil have drømmeboligen, er man nødt til at være vågen og klar ved tasterne.
Læs mindre