Vær OBS. på svindlere på nettet! De bruger bl.a. falske betalingssider og -kuréraftaler, samt kontakter ofte på WhatsApp eller e-mail.

Ejendomme

11
Galleri annoncer
Billig lagerlokale ml Holbæk & Kalundborg

Billig lagerlokale ml Holbæk & Kalundbor...

Fra 8.449 kr.

Stor søjlefri lagerhal til leje på Tissøvej i 44909 Jerslev mellem Holbæk & Kalundborg. 622kvm 8500 x moms mdr. Stor ny port så selv lastbiler kan komme ind  Kørefast underlag Stor vendeplads Adgang til toilet i nabobygning Overvågning af pladsen Søjlefri BILLLIG BILLIG lagerhal / hal / opbevaringsrum Ideelt til håndværkeren, som lager eller opbevaring. Muret bygning Mulighed for alarm og overvågning Perfekt uanset om du arbejder som håndværker, til opbevaring eller lignende.

4490 Jerslev Sjælland
i går
Lokalebasen.dk
Parkeringsplads til leje på Skibbrogade 43, 4400 Kalundborg

Parkeringsplads til leje på Skibbrogade ...

Udlejes

Parkeringsområdet på Skibbrogade 43 i Kalundborg har plads til omtrent 10 køretøjer. På pladsen tilbydes der abonnementet døgnparkering til kr. 100,00 pr. måned eller en enkelt dagsparkering til kr. 20,00 pr. dag. Parkeringsområdet ligger blot 350 meter fra Kalundborg station.

4400 Kalundborg
lør.
Lokalebasen.dk
Parkeringsplads til leje på Skibbrogade 43, 4400 Kalundborg

Parkeringsplads til leje på Skibbrogade ...

Udlejes

Parkeringsområdet på Skibbrogade 43 i Kalundborg har plads til omtrent 10 køretøjer. På pladsen tilbydes der abonnementet døgnparkering til kr. 100,00 pr. måned eller en enkelt dagsparkering til kr. 20,00 pr. dag. Parkeringsområdet ligger blot 350 meter fra Kalundborg station.

4400 Kalundborg
i går
Lokalebasen.dk
4 værelses byttebolig på 80 m2, Kalundborg, Vestsjælland

4 værelses byttebolig på 80 m2, Kalundbo...

7.800 kr. pr. måned

4 værelses byttebolig beliggende på Klosterparkvej i 4400 Kalundborg. På 80m2 til 7.800 kr./md. Altan/terasse: Ja

4400 Kalundborg
i dag
Lejebolig.dk ApS
3 værelser for 7.380 kr. pr. måned, Kalundborg, Vestsjælland

3 værelser for 7.380 kr. pr. måned, Kalu...

7.380 kr. pr. måned

3 værelses lejlighed beliggende på Hærvigsgade i 4400 Kalundborg. På 71m2 til 7.380 kr./md. Forudbetalt leje: 21.413 Depositum: 21.413 A/C-forbrug: 970 Ledig: 1. oktober 2022

4400 Kalundborg
i dag
Lejebolig.dk ApS

Vestre Havnevej, 74 m2, 3 værelser, 8.13...

8.131 kr. pr. måned

3 værelses lejlighed beliggende på Vestre Havnevej i 4400 Kalundborg. På 74m2 til 8.131 kr./md. Forudbetalt leje: 23.666 Depositum: 23.666 A/C-forbrug: 1.210

4400 Kalundborg
i dag
Lejebolig.dk ApS

Butik til leje

Fra 4.800 kr.

Lejemålet er bestående af 3 lokaler i stue etagen lige ud til venteområde i stationsbygningen. Det fremstår lyst og er roligt beliggende uden gene fra stationen. Det er velegnet til publikums relaterede aktiviteter som kiosk, udvalgsvarer, tourisme eller lille cafe.  Kalundborg station er et centralt knudepunkt for transport til og fra oplandet, samt for de flere store virksomheder, som er beliggende i området. Den har dagligt ca. 3.000 passager.  Lejemålet overtaes, som det er og forefindes eller efter nærmere aftale.  Busserne kører lige til døren på Busstationen, som er beliggende op ad butikslokalet. Der er også god parkering i nærområdet.  

4400 Kalundborg
i går
Lokalebasen.dk

Attraktiv investeringsejendom med udvikl...

Udlejes

Det gamle GRAND Hotel Royal Ejendommen er udlejet til et velfungerende sundhedshus med læger, fysioterapeuter og Region Sjælland samt rådgivende ingeniørfirma Norconsult, Danske Banks filial og brugskunstforretning Kalundborg er det nye industrielle hotspot, hvor store veletablerede C25 virksomheder som Novo Nor­disk, Mærsk, Chr. Hansen, Novozymes og Ørsted har produktion.  I 2022 påbegyndes etableringen af den nye Kalundborgmotorvej  Der yders 6 måneders lejegaranti på ejendommens ledige arealer. Tidligere storslået hotel omdannet til moderne sundhedshus og kontorlokaler, med en fantastisk beliggenhed lige ved vandet i Kalundborg. De to øverste etager er udlejet som kontor til virksomheden Norconsult, der er rådgivende ingeniører og arbejder tæt sammen med Novo Nordisk fabrikken i byen. Danske Bank har ligeledes valgt at flytte deres filial ind i ejendommen og placere en hæveautomat i stueplan. Kontorlokalerne er flotte indbydende rum med en formidabel udsigt over havn og fjord. Kælderen er udlejet til brugskunstforretningen Finurlig. Det resterende kælderareal er delvist udlejet som depotrum til ejendommens øvrige lejere.   Ejendommens benyttelse sikrer ejer et stabilt cash-flow der minimerer tomgangen, da sundhedshuse skaber synergi og er eftertragtede blandt behandlere.  Lejemålets energimærke er angivet til: E

4400 Kalundborg
i går
Lokalebasen.dk

Kontor/Cafe/Restaurant .

Fra 15.517 kr.

Igennem mere end 50 år har her ligget forskellige restaurioner, som har serviceret alle de rejsende fra både tog og færger. I takt med at færgedriften til Jylland er nedlagt og de togrejsende blev færre og færre skulle konceptet være et andet. Men lejemålet består af et stort lokale mod havnen med den smukkeste udsigt over haveløbet og fra Nordsiden mod kirketårnet. Der er fortsat en bar, der er 3 toiletter og personalefaciliteter. Lyst og roligt beliggende uden gene fra stationen. Kalundborg station er et entralt knudepunkt for transport til og fra oplandet, dagligt har stationen ca. 3.000 passsagerer. I få minutters gåafstand fra stationen ligger både busstation samt færge til Samsø. Der er rig mulighed for parkeringspladser i området. Lokalerne kan benyttes til klinik, liberalt erhverv, serviceerhverv, offentlig/privat service og administration.

4400 Kalundborg
i går
Lokalebasen.dk

Spændende muligheder på Vipperød Station...

Fra 7.800 kr.

Renoveret ejendom beliggende direkte til Vipperød station nær ved Holbæk den store Sjællandske handelsby beliggendede på Linje 56 mellem København og Kalundborg og derfor let tilgængelig for medarbejdere og kunder.. Lejemålet kan anvendes til mange formål, herunder kontor, behandling, butik, galleri, cafe eller måske en kombination af disse ting.  Lejemålet består af en lys og venlig stueetage på 137 m<sup>2</sup> med entré, 3 store lokaler og toilet og køkken samt 97 m<sup>2</sup> på 1. sal med 4 kontorer og mindre opbevaring. Yderligere er der adgang til 80 m<sup>2</sup> kælder som kan anvendes til opbevaring. Det hele er klar til hurtig indflytning når den nuværende lejer flytter ud.

4390 Vipperød
i går
Lokalebasen.dk

Rummelig familievilla på lukket villavej...

1.995.000 kr.

D.02 Oktober. Åbent hus med tilmelding kl. 16:30 - 17:00 Vil i bare gerne pakke flyttekasserne ud med det samme. Så prøve at se nærmere på denne her skønne etplansvilla, som er beliggende i Jerslev huset er indflytningsklar.. Her får du/i meget hus for pengene. 200 kvm hus, med en dejlig stor lukket have.. Nærmiljøet er roligt, grønt og tilbyder alt til familielivet. Villaen er beliggende i Jerslev, for enden af lukket vej og tæt ved Hvidebækskolen med boldbaner, hal, paddelbane og børnehave. I den nærliggende Ubby er der indkøbsfaciliteter, og der er gode adgangsforhold via lukkede gang- og cykelstier. Ca. 12 km. nordvest for Ubby/Jerslev kan Kalundborg tilbyde alverdens indkøbsmuligheder, DSB station med timedrift til København samt gode jobmuligheder via den meste eksplosive industri i hele Danmark Kontakt vores egendomsmælger for en fremvisning. På tlf 59651272 Eller kom med et bud

4490 Jerslev Sjælland
i dag