Hus Viborg

Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
Særdeles markant beliggende lejemål - i alt ca. 2.200 kvm
Særdeles markant beliggende lejemål - i alt ca. 2.200 kvm

7 billeder

d. 22.05 Fra kr.
Spændende, velbeliggende investeringsejendom i Kjellerup
Spændende, velbeliggende investeringsejendom i Kjellerup

6 billeder

d. 22.05 Fra kr.
Viborg Retailcenter
Viborg Retailcenter

2 billeder

bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Viborg Retailcenter, Viborg Retailcenter, BELIGGENHED: Retail parken ligger med optimal synlighed, med facade ud mod en af byens vigtigste indfaldsveje - den trafikerede Holstebrovej, hvor dagligt passerer ca. 13.500 biler. Der er ideel infrastruktur med særdeles let tilgængelighed fra Holstebrovej mellem Viborg Retail Park (Center Vest) og Viborg Storcenter / Bilka. TILKØRSELSFORHOLD OG PARKERING: Retailparken har optimal og udbygget infrastruktur med let tilgængelighed til Viborg Centrum, der rammes efter få kilometer i østlig retning og bl.a. Aarhus i sydlig retning. Den centrale placering ved Viborg Storcenter, kombineret med en ideel infrastruktur, sikrer butikkerne et stort kundeflow. I parken findes ca. 200 pladser med gratis ubegrænset parkering, mens der er 4 timers begrænset parkering ved Stor centret. OMRÅDET: Viborg er en aktiv handelsby og har som regionshovedstad for Region Midtjylland desuden et stort opland. Viborg Storcenter, såvel som hele området, er et væsentligt indkøbssted hvad angår udvalgsvarer og særligt pladskrævende indkøb, og er løbende under udvikling og udvidelse ? med bl.a. nye og spændende butikker, restauranter osv. MULIGHEDER IHT. PLANLOV: Viborg Retail Park ligger i hjertet af dette indkøbs mekka, og er således en perfekt placering for butikker til særligt pladskrævende varegrupper såsom biler, både, campingvogne, planter, havebrugsvarer, køkken, tømmer og byggematerialer samt grus, sten- og betonvarer og engros salg. LEJEMÅLET: Lejemålet stilles til lejers rådighed med en flot standard indretning, nye lofter og gulve, samt med te-køkken og toiletfaciliteter. Lejemålet fremstår i dag som et stort lokale på 923 m², med ca. 6 meters lofts højde. Lejemålet kan opdeles i 2 mindre enheder hver på 4-500 m². BLIV NABO TIL: Følgende butikker har bl.a. til huse i nærområdet, herunder i Viborg Storcenter og Viborg Retail Park: Bilka, Jysk, Toys r´us, Skousen, Aldi, Kvik, Plantorama, thansen, Ønskebørn, Petworld, Sport24, Elgiganten, Jem & Fix, MacDonalds, Ilva, Harald Nyborg, My Home Møbler, Sengespecielisten, HTH gør-det-selv og Viborg Gulvforum. Lejemålets energimærke er angivet til: A
d. 22.05 25.833,-
Udlejes
Landejendom sælges
Landejendom sælges

3 billeder

d. 05.05 1.195.000,-
Dejlig sommerhus ved Limfjorden
Dejlig sommerhus ved Limfjorden

9 billeder

d. 11.04 895.000,-
NYHED-Hobby/ nedlagt landbrugejendom
NYHED-Hobby/ nedlagt landbrugejendom

20 billeder

bold_search_result, front_page_ad, image_search_result, thumbnails_search_result
NYHED-Hobby/ nedlagt landbrugejendom, Landejendom, 6 vær., 168 m², 14400 m² (grundareal), garage, terrasse, Indflytningsklar familievilla på landet Ejendommen er beliggende på rolig grusvej væk fra hverdagens stress og jag. Er du til landlig idyl , natur og friluftsliv, så er denne ejendom helt sikkert noget for dig. Stuehuset indeholder: Godt bryggers med skabe og klinkegulv, åbent køkken med halvmur til stue med et flot lysindfald og en god udsigt, badeværelse med klinkegulv med varme, brus og karbad, fire gode værelser og et soveværelse. Fra bryggerset er der lem til loftet, som er uudnyttet og stort. Til ejendommen hører to gode tilbygninger, som er væsentlige renoverede (facade, sokkel, tag mv.). Den ene har bl.a. to nye elporte, og i den anden er der i den ene ende højt til loftet og støbt gulv, så der let kan etableres en lift. Ejendommen er med sine tilbygninger perfekt til hestehold eller anden pladskrævende hobby. Det er fra ejendommen muligt at ride til Kjeldberg og Ilsø uden at komme ud på offentlig vej - her rides igennem et naturskønt terræn med masser af dyreliv. Endvidere ligger stedet tæt på både Mønsted og Daugbjerg kalkgruber. 500 meter fra ejendommen går skolebussen både til Mønsted og Vridsted. Der er ca. 20 km. til Viborg ,16 km. til Skive og kun 5 km. til Stoholm. Ring endelig for en fremvisning allerede i dag! Sælger har i år 2018 udbedret flere af de anførte K1, K2 og K3 bemærkninger i tilstandsrapporten. Boligareal:162 m² Grundareal: 14400 m² Bygge-/ombygningsår: 1895/2001 Værelser: 6 Energimærke: D Kontant: 1.295.000 kr. Ejerudg. pr. md.: 1.557 Sagsnr: VV90034 Bestil værditjek Hent salgsopstilling Bestil fremvisning Kontakt mægler Del ejendom https://www.johnfrandsen.dk/sag/219571/genvej-1-7850-stoholm-jyll/
d. 03.04 1.295.000,-

Ejendomme til salg på GulogGratis.dk


Her hos GulogGratis.dk finder du alt lige fra andelslejligheder til depot- og opbevaringsrum til salg.
Om det er erhvervsejendom, forældrekøb eller et hyggeligt lille kolonihavehus, så er det altid en betragtelig investering, man begiver sig ud i. Det kan betale sig at sætte sig ekstra godt ind i sagerne, inden man sætter den endelige underskrift på ejerbeviset.

Læs mere
Det skal du huske, når du vil købe en ejendom
Når man har besluttet sig for at købe en ejendom, er det en god idé at tage en snak med sin bank, så man får en fornemmelse af, hvad man har råd til. Man kan hurtigt sætte sig for dyrt og betale prisen de efterfølgende mange år. Kigger du på andelsbolig eller ejerlejlighed, så er det vigtigt at sætte sig grundigt ind i andels- eller ejerforeningens økonomi. Selvom priserne kan se særdeles attraktive ud ved første øjekast, så kan man købe katten i sækken, hvis foreningens økonomi ikke er i orden. Få din bankrådgiver og/eller advokat til at kigge regnskaberne efter i sømmene, så er du på den sikre side.

Ligeledes så er det en rigtig god idé at gå tilstandsrapporten igennem, inden du skriver under. Måske endda få en tømrer til at tage med ud og kigge på boligen inden. Der kan være store pengeslugere, der ligger og gemmer sig under overfladen, så f.eks. fugt i væggene.

Hvis du vil købe bolig, er her 5 spørgsmål, du bør overveje, inden du skriver under:

- Er økonomien i andels-/ejerforeningen sund?
- Svarer kvadratmeterprisen til lignende boliger, der er til salg i området?
- Vil der være luft i dit budget til uforudsete omkostninger?
- Er der risiko for skavanker, der kan gemme sig under overfladen såsom fugt?
- Har du fået alle aftaler på skrift? Det kan nemlig være svært at bevise en mundtlig aftale.

Stort udvalg af ejendomme til salg på GulogGratis.dk
Der bliver dagligt sat mange ejendomme til salg her hos GulogGratis.dk. Når du er på boligjagt, kan det derfor anbefales, at du enten opretter en søgeagent eller holder et vågent øje med din søgning. Det kan gå utroligt stærkt på boligmarkedet, og hvis man vil have drømmeboligen, er man nødt til at være vågen og klar ved tasterne.