Ejendomme


Ejendomme

Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
Produktion / Lager / service  582 kvm Udlejes
Produktion / Lager / service  582 kvm Udlejes

3 billeder

bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Produktion / Lager / service 582 kvm Udlejes, Produktion / Lager / service 582 kvm Udlejes, Introduktion: Velbeliggende erhvervsejendom, som er delvis udlejet til lagererhverv og produktion med tilhørende eller separat administration. Ejendommen udlejes på fornuftige vilkår og rummer potentiale for at udnytte facadevirkningen til ?Hovedvejen? imellem Hørning og Århus. Beliggenhed: Beliggenheden er logistikmæssigt rigtig god med kort køretid til Århus C og kun 3 minutters kørsel til motorvej E45. Der er endvidere gode busforbindelser til industriområdet. Industriområdet huser mange forskellige virksomheder: produktionsvirksomheder, handelsvirksomheder og enkelte der driver pladskrævende detailhandel. Ejendommens beliggenhed i Hasselager med bagsiden imod den meget trafikerede indfaldsvej til Århus Skanderborgvej "Hovedvejen" giver god mulighed for at lejerne kan ?Profilere? sig herimod, hvor der er opstillet skilte på 1 x 2 meter for de lejere som ønsker dette.  Anvendelsesmuligheder : Kontor / showroom Produktions / Lagerlokale / Montage Muligheder for opdeling Mange andre anvendelsesmuligheder Økonomiske Forhold : Prisen pr. kvm for Produktion og Lager : 300 - 415 kr / kvm / år Prisen pr. kvm for kontorerne : 400 - 725 kr / kvm / år Lejens størrelse afhænger af hvilken eventuel tilpasning lejeren ønsker og hvor mange kvm der lejes. Lejeudgiften angives excl. moms og excl. a conto-varme og el. Besigtigelse - Henvendelse : Alle henvendelser vedrørende ejendommen, herunder aftale for besigtigelse, bedes venligst rettet til nedenstående :
I dag 14.208,-
Udlejes

Ejendomme til salg på GulogGratis.dk


Her hos GulogGratis.dk finder du alt lige fra andelslejligheder til depot- og opbevaringsrum til salg.
Om det er erhvervsejendom, forældrekøb eller et hyggeligt lille kolonihavehus, så er det altid en betragtelig investering, man begiver sig ud i. Det kan betale sig at sætte sig ekstra godt ind i sagerne, inden man sætter den endelige underskrift på ejerbeviset.

Læs mere
Det skal du huske, når du vil købe en ejendom
Når man har besluttet sig for at købe en ejendom, er det en god idé at tage en snak med sin bank, så man får en fornemmelse af, hvad man har råd til. Man kan hurtigt sætte sig for dyrt og betale prisen de efterfølgende mange år. Kigger du på andelsbolig eller ejerlejlighed, så er det vigtigt at sætte sig grundigt ind i andels- eller ejerforeningens økonomi. Selvom priserne kan se særdeles attraktive ud ved første øjekast, så kan man købe katten i sækken, hvis foreningens økonomi ikke er i orden. Få din bankrådgiver og/eller advokat til at kigge regnskaberne efter i sømmene, så er du på den sikre side.

Ligeledes så er det en rigtig god idé at gå tilstandsrapporten igennem, inden du skriver under. Måske endda få en tømrer til at tage med ud og kigge på boligen inden. Der kan være store pengeslugere, der ligger og gemmer sig under overfladen, så f.eks. fugt i væggene.

Hvis du vil købe bolig, er her 5 spørgsmål, du bør overveje, inden du skriver under:

- Er økonomien i andels-/ejerforeningen sund?
- Svarer kvadratmeterprisen til lignende boliger, der er til salg i området?
- Vil der være luft i dit budget til uforudsete omkostninger?
- Er der risiko for skavanker, der kan gemme sig under overfladen såsom fugt?
- Har du fået alle aftaler på skrift? Det kan nemlig være svært at bevise en mundtlig aftale.

Stort udvalg af ejendomme til salg på GulogGratis.dk
Der bliver dagligt sat mange ejendomme til salg her hos GulogGratis.dk. Når du er på boligjagt, kan det derfor anbefales, at du enten opretter en søgeagent eller holder et vågent øje med din søgning. Det kan gå utroligt stærkt på boligmarkedet, og hvis man vil have drømmeboligen, er man nødt til at være vågen og klar ved tasterne.
Læs mindre