Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

3 værelses lejlighed - Erik Ejegods Vej, 8800 Viborg

Kr. 7.000,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Akutbolig.dk (2000)


Lejligheder

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Ejendomme / Lejligheder"

Opret favoritsøgning

Leder du efter en lejlighed til leje eller til salg? På GulogGratis.dk er der ledige lejligheder!


På udkig efter en ny lejlighed? Tjek udvalget af billige lejligheder som sælges på GulogGratis.dk

Der er mange forskellige boliger til salg på GulogGratis.dk, hvor du nemt finder din drømmebolig. Her er salg af både huse, andelsboliger, sommerhuse og kolonihavehuse, og her er også lejligheder og værelser til leje. Så uanset om du er på udkig efter en leje bolig i København, Odense, Aarhus eller Aalborg, har du masser af boligannoncer at vælge imellem på GulogGratis.dk. Hvis det i stedet er et nyt kontor, nye butikslokaler eller mere lagerplads, dit firma står og mangler, skal du tage et kig på annoncerne med erhvervslokaler og grunde på GulogGratis.dk.

Læs mere
Søg efter ny bolig online: Find en billig leje lejlighed eller køb et af de mange huse til salg på GulogGratis.dk

Det hurtige boligsalg foregår på GulogGratis.dk! Sæt din bolig til salg online og kom i kontakt med en masse potentielle købere, som hver dag tjekker boligannoncerne på GulogGratis.dk. Uanset om det er et hus, en lejlighed eller en andelsbolig du vil sælge, kan du lave din egen salgsannonce på GulogGratis.dk, hvor du helt selv bestemmer annoncens tekst og hvilke billeder der skal med i annoncen. Opret dig som bruger på GulogGratis.dk og sæt fart på dit boligsalg i dag.

Leder du efter en ledig lejlighed? Lejligheder i KBH, Odense og Aarhus kan købes på GulogGratis.dk

Boliger rundt omkring i hele Danmark er til leje og til salg på GulogGratis.dk. Så klik dig ind på annoncerne med lejligheder i Viborg, Aabenraa, Gentofte eller Valby og find din drømmebolig online. Du kan også lave din egen annonce, hvor du beskriver den bolig du leder efter og placerer annoncen i kategorien ”Bolig søges”.
Læs mindre