For hurtig søgning indtast
annonce id: 45818917
i søgefeltet og klik søg

Vi bor to familier i en charmerende gårdbygning fra 1905 i et villakvarter i den gamle bydel i Ballerup

Kr. 1.850.000,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Vi bor to familier i en charmerende gårdbygning fra 1905 i et villakvarter i den gamle bydel i Ballerup, 10 minutters gang fra stationen.

Stedet har siden 2010 været et tre-familiers kollektiv, hvor halvdelen af det indendørs areal var fælles, herunder køkken og badeværelser. Nu starter en ny epoke i husets historie: Vi har delt huset op og sælger lejligheden Nygårdsvej 24a, så vi i stedet kan drive huset som bofællesskab eller tæt naboskab. Hvis vores planer matcher dine drømme, så læs videre her – og kontakt os for mere information og eventuelt besøg.

HVEM ER VI?

Vi er to familier: Ditte (45) og hendes døtre Carla (12) og Nanna (5) – ofte med besøg af Carlas far Torin (58) - og Andreas (37), Marie (37) og deres tvillingedrenge Oskar og Elliot (7). Som de fleste andre børnefamilier har vi en travl hverdag, men vi er også sociale og elsker hverdagsfester. Når alle er hjemme er der liv i kludene; børnene har rigtigt meget glæde af hinanden, og der er altid gang i børnebanden bestående af de tre yngste. Vi voksne har bl.a. vores interesse for mad og bæredygtighed til fælles. Stemningen i vores fællesskab er som regel både munter og omsorgsfuld.

HVORDAN ER HUSET, HAVEN OG LEJLIGHEDEN?

Den lejlighed, der er til salg (24a), er 76 m2 i stueetagen, med udgang i sydgavlen ud mod forhaven og vejen. Lejligheden består nu af 4 rum, det ene med et lille tekøkken. Køber skal selv etablere et rigtigt køkken og badeværelse/toilet. Det vil være oplagt at ændre lidt på rumopdelingen og lægge nyt gulv i ca. halvdelen af lejligheden. Det kan f.eks. blive til et køkken-alrum med udgang mod haven, entre og bad samt to eller tre værelser (se indretningsforslag). Men det er op til køberne at skabe det hjem, de ønsker. Se de to indretningsforslag (obs: det er netop forslag, ikke den nuværende plantegning).

De 76 m2 er store, dels fordi rummene er helt regulære uden skråvægge mv., dels det er rene boligkvadratmeter (i modsætning til mange lejligheder i Københav, hvor fx kælder-/loftsrum, trappe og repos tæller med). Der er mulighed for, såfremt vi bliver enige og kommunen godkender det, at bygge til på sydgavlen, så lejligheden bliver større.

Lejligheden har udgang til en stor, sydvendt have, hvortil køber har eksklusiv brugsret med mindre vi bliver enige om at deles om (dele af) haven. Derudover er der eksklusiv brugsret til et areal på vestsiden, hvor man kan vælge at bygge en carport og/eller et skur og evt. lave en hoveddør.

I kælderen står vores træpillefyr, som vi skal drive sammen, og alle har plads til opbevaring og vaskemaskine.

Der bliver intet fælles indendørs boligareal. Når vi har lyst til at spise sammen eller være sociale, kan vi besøge hinanden.

Der bliver etableret en ejerforening, som ejer haven og varetager det fælles ansvar for huset.

HVAD ER DET FOR EN SLAGS FÆLLESSKAB, VI FÅR?

Det vil tiden vise. Vi skal drive ejerforeningen og træpillefyret sammen, og vi skal i fællesskab vedligeholde huset og de fælles udendørs faciliteter. Og hvis vi har lyst, kan vi have meget mere fællesskab. Vi kan drive en køkkenhave sammen. Vi kan have fællesspisning – fast eller indimellem. Vi kan samles til bål i baghaven en sommeraften. Vi kan bygge et hønsehus sammen. Vi kan hjælpe hinanden med børnepasning og indkøb. Drømmen er, at vi alle sammen har LYST til fællesskab med hinanden – og at det er det, der driver fællesskabet frem afhængigt af vores livssituation, behov og relationer.

HVORDAN ER ØKONOMIEN?

Lejligheden koster 1.850 mio. Vi har indhentet et tilbud på en ombygning af lejligheden med køkken, bad, nyt gulv og ny ruminddeling. 358.000 kr. inkl. moms, som gælder til og med november 2019.

De månedlige udgifter eksklusiv eventuelt lån bliver ca. 4940 kr. og dækker aconto el, vand og varme, skorstensfejerbidrag, rottebekæmpelse og renovation, bankudgifter, villaforsikring, vedligehold, ejendomsværdiskat og grundskyld (ejerudgifter).

ER DET ET RART OMRÅDE AT BO I?

JA. 300 meter nede ad vejen fører en cykel/gangsti ud til skoven (Jonstrupvang, som bliver til Hareskoven på den anden side af Skovvejen). I skovkanten ligger distriktets folkeskole. På 10 minutter på cykel er man ude ved den økologiske gård med klappedyr, café og stalddørssalg i Pederstrup. Efter 5 minutters gang står man ved kirken og torvet, hvor gågaden starter. Her finder man bl.a. biblioteket, som har en fantastisk børneafdeling, en fin café og masser af kulturtilbud; bl.a. børneteater og fællesspisning. Og her ligger også flere dagligvarebutikker. Ved stationen ligger Ballerup Centeret, hvor man kan købe det meste, man har brug for. Toget til København afgår hvert 10. minut om dagen i hverdagene og hvert 20. om aftenen og om søndagen. I Vanløse kan man skifte til metroen.

HVEM LEDER VI EFTER?

Vi leder først og fremmest efter nogle søde mennesker, hvor kemien fungerer. Vi skal alle som udgangspunkt have en fornemmelse af, at vi har lyst til at have noget med hinanden at gøre, og at vi praktisk og værdimæssigt vil kunne samarbejde godt om at drive ejerforeningen og de fælles faciliteter/udendørs arealer sammen.

HVAD GØR MAN, HVIS MAN ER NYSGERRIG/INTERESSERET?

Ring eller skriv til Ditte: ddegnbol@gmail.com / 60646282.

Antal værelser : 4
Bolig : 76 m2
Udbetaling : 95000 kr.
faellesudgifter : 11356 kr.
Bygge år : 1905
Antal plan : 1