For hurtig søgning indtast
annonce id: 43124510
i søgefeltet og klik søg

91 m2 lejlighed til leje i 8000 Århus C

kr. 12500 pr. md.
Brug for finansiering? - Få personlige lånetilbud fra 6 banker her
Beskrivelse:
Beskrivelse Åbent hus søndag d. 24.2.2019 kl. 14.00-16.00 ? Vi byder alle gæster velkommen ved - 61
Nu udbydes 19 nyrenoverede lejligheder i den historiske Regina bygningen i hjertet af Århus. Her er der kræset for detaljen i både indretning, materialer, store vinduespartier og en smuk udsigt fra samtlige lejligheder. Lejlighederne er placeret i hovedbygningen, som blev opført i 1920, og ejendommen ligger lige ved byens gågade med alle de bedste indkøbsmuligheder, et væld af cafeér og restauranter. Ydermere finder man havnen og Århus banegård blot 500 fra ejendommen. Til hver lejlighed er der et opbevaringsrum og adgang til elevator og næsten alle lejlighederne har privat altan eller udgang til terrasse. Det ugenerte og helt nyopførte gårdmiljø, som står klar samtidig med lejlighederne d. 1. Maj 2018, kan også benyttes af alle lejere.
Lejligheden indeholder: Rummelig entré med indbygget garderobeskab. Flot nyt badeværelse med bruseniche, vindue samt både vaskemaskine og tørretumbler. Skønt køkken/alrum og stue med fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier mod - . Det nyopførte køkken fra Invita er indrettet med god skabsplads samt alle hårde hvidevarer. Rummeligt og lys soveværelse mod gården med indbyggede garderobeskabe samt udgang til lejlighedens altan. Værelse/kontor også indrettet med indbygget skab samt udgang til altan. På badeværelset er der lagt flotte mørke 50×100 fliser, og i resten af lejligheden er der lagt et mørkt egetræs plankegulv i smuk kontrakt til lejlighedens ellers lyse indretning.
Ved indgåelse af lejekontrakt tilbyder udlejer fra dags dato alle nye lejer:

Gratis flytning (max pris 20.000 kr. +moms)
Gratis handy mand til rådighed 1 arbejdsdag
Fuld rengøring inkl. vinduespudsning efter indflytning
P-tilladelse til Salling i 2 år.
1 års gratis medlemskab i Repeat
Ingen forudbetalt husleje
3 mdr. lejefrihed

Indretningsbilleder er fra vores to prøve-lejligheder i ejendommen.
Indflytning: snarest muligt
Har du spørgsmål til lejligheden, er du meget velkommen til at kontakte Michelle Jørgensen fra Capital Investment på tlf. - .
Flere detaljer:
Antal værelser 3 Boligareal (m²) 91