Kolonihavehuse

8
Kolonihave med hus i ringe
 • Kolonihave med hus i ringe - 2
 • Kolonihave med hus i ringe - 3

Kolonihave med hus i ringe

18.000 kr.

Hyggelig kolonihave med hus sælges. På grunden er der rabarber, jordbær (mange på vej), tomater, kartofler, løg, gulerødder, rødbede, majs og hindbær. En del af jorden er ikke dyrket så der er god plads til at udfolde sig. Der er vand på grunden ingen toilet eller kloak. Ingen strøm på grunden. Huset er indrettet med sofa og bord. Den årlige haveafgift er ca 800kr inkl vand. Du skal bo i Faaborg Midtfyn kommune for at kunne købe den. Sælges grundet manglende interesse.

5750 Ringe
i dag
 • Kolonihave med hus i ringe - 2
 • Kolonihave med hus i ringe - 3
 • Kolonihave med hus i ringe - 4
 • Kolonihave med hus i ringe - 5
Kolonihave
 • Kolonihave - 2
 • Kolonihave - 3

Kolonihave

585.000 kr.

Sjælden udbudt luksus fritidshus Drømmer du om kolonihavelivet, tiny house living, frihed og ro, er denne perle et besøg værd. Grunden er beliggende i haveforeningen Venezuela mellem det populære område Dronningborg og Randers centrum. På grunden er der i 2020/ 2021 er bygget et hus på 40m2 + hems. Huset består af gang, værelse, hems, køkken/ alrum og badeværelse. Der er mulighed for soveplads både i værelse og på hemsen. Huset har en stor sammenhængende træterrasse på i alt 108 m2. Der er adgang til terrassen fra køkkenet på den østlige side som hænger sammen med den 12 m2 overdækkede terrasse på den sydlige side, hvor hoveddøren er. Sluttelige er der en stor niveaudelt terrasse på den vestlige side af huset, hvor du kan opholde dig fuldstændig ugeneret.

8900 Randers C
8. jul.
 • Kolonihave - 2
 • Kolonihave - 3
 • Kolonihave - 4
 • Kolonihave - 5
Kolonihave i Aalborg
 • Kolonihave i Aalborg - 2
 • Kolonihave i Aalborg - 3

Kolonihave i Aalborg

52.000 kr.

Meget velholdt kolonihave beliggende i Haveforeningen Højbogaard i Skalborg (Aalborg). Haven ligger på en stor endegrund med gode parkeringsforhold. Den næsten 500 kvm. store have er nem at vedligeholde og indeholder forskellige frugttræer og bede samt en køkkenhave! Huset er et klassisk kolonihavehus i svenskrød med hvide vinduer og med en dejlig terrasse! På grunden er der et lille skur med toilet. Div. møbler, haveredskaber samt havemøbler og øvrige inventar medfølger! Haven er vurderet til 63.424,- Sælges til KUN 52.000,- Ved spørgsmål eller ønske om fremvisning : Kontakt Jørgen Larsen på telefon 22 90 70 81.

9210 Aalborg SØ
23. jun.
 • Kolonihave i Aalborg - 2
 • Kolonihave i Aalborg - 3
 • Kolonihave i Aalborg - 4
 • Kolonihave i Aalborg - 5
KOLONIHAVE til salg

KOLONIHAVE til salg

162.000 kr.

GRØN OASE SÆLGES. ?FRUENS VILJE? er bygget på det nordøstlige hjørne af grunden, som mod syd og vest er delvist bevokset med buske og frugttræer. Her er både sol, skygge og masser af rum til at slappe af i en hængekøje, spise frokost på terrassen, arbejde i drivhuset, bygge huler, sole sig på græsset, lave mad på den lille bålplads eller studere pindsvin i krattet om aftenen. Stue og køkken fungerer perfekt med god plads til både madlavning, opvask og bespisning af op til 10 personer. I 2020 blev huset tilsluttet elforsyningen, fordi solfangerne ikke var tilstrækkelige. Samtidig blev der sat vandvarmer op, så huset er klar til et badeværelse med bruser.

8330 Beder
27. jul.
Kolonihave
 • Kolonihave - 2
 • Kolonihave - 3

Kolonihave

62.000 kr.

Huset er indrettet med 2 rum på hver 12 kvm. og en overdækket uderum, ligeledes på 12 kvm. Der er et stort skur der er indrettet med værkstedsbord og tørkloset. Der er endvidere forberedt til et baderum. Gasvandvarmer medfølger. Der er også et mindre redskabsskur til opbevaring af haveredskaber. Der er et solcelleanlæg bestående af 2 solcellepaneler og 2 originale solcellebatterier. Der medfølger diverse tilbehør så som næsten ny motorplæneklipper og meget andet. Der er bopælspligt i Assens kommune.

5683 Haarby
21. jul.
 • Kolonihave - 2
 • Kolonihave - 3
 • Kolonihave - 4
 • Kolonihave - 5

Kolonihave

285.000 kr.

Bopælspligt i Aalborg kommune. Haveforeningen Draget. 1/2 årlig leje er 1500 inklusiv vand. 50 liter varmtvandsbeholder. Varmepumpe på 4,3 KW. Septiktank. Stor stue/køkken-alrum + soveværelse og stort badeværelse med toilet. 100 mm isolering i vægge og med ny yderbeklædning. 150 mm isolering på loftet og med ny troldtekt lofter. Termoruder. Står på støbt fundament. Dræn er gravet rundt om huset og i haven. Lerjord på grunden er fjernet og erstattet med 26 tons frisk jord. Fantastisk smukt præmieret haveanlæg. Beliggende i skøn haveforening med en rigtig god bestyrelse. Her er højt til loftet. Parkering er lige ved havelågen.

9200 Aalborg SV
17. jul.

Nyborg perfekt beliggenhed

29.500 kr.

I Haveforeningen Skovly ligger denne perle på 21 kvm. Grund 400 kvm. Nyistandsat hus med toiletværelse og indlagt vand. Køkken med alt og vask. To kogeplader til flaskegas. Gasovn ( ny). Sovesofa. Grill til gas. Lille drivhus. Leje er betalt til april 23. Fakta indkøb ligger 100 m fra haven og parkering 2m! meter fra lågen. Noget som kun få haver kan prale med. Frugttræer som pære, æble, kirsebær og blåbær. Flere detaljer fås ved seriøs henvendelse og skambud modtages med let hovedrysten. NB bopælspligt i kommunen.

5540 Ullerslev
25. jul.

Hyggelig bolig i den gamle del af Stjern...

Fra kr. 1475000

For enden af Nordre Dybbølvej, hvor der kun kører få biler, finder I denne hyggelige villa, som egner sig godt til både den unge familie, det voksne par eller den enlige. Villaen ligger tæt på flere forskellige dagligvarebutikker, vuggestuer, børnehaver og skole. Har du lyst til en gå eller løbe en tur i naturen, så er Hannerup Skoven ganske tæt på, og du finder desuden 3 forskellige fitnesscentre inden for kort afstand. Skal du med offentlige transport, så er banegården heller ikke langt væk. Boligen indeholder 102 m2 godkendt beboelse, men har yderligere 31 m2, som anvendes som bolig (ikke reg. som bolig på BBR). Til boligen er der carport med isoleret værksted opført i 2008. Boligen er optimalt indrettet. 1. sal indeholder 2 gode værelser med skabe samt udnyttede skunkrum indrettet til opbevaring. Stueplan indeholder badeværelse, renoveret i 2010 samt tilstødende toilet også kaldet "Fransk Toilet", det betyder bare at bad og toilet er adskilt. Soveværelse (ikke reg. som bolig på BBR) med direkte udgang til haven, god rummelig stue. Pænt og velholdt køkken med mindre spiseplads. Stort bryggers ( ikke reg. som bolig på BBR), som de nuværende ejere har indrettet til kombineret bryggers og kontor. Under trappen til førstesalen findes et lille viktualierum eller "Harry Potter" - rummet, med god plads til opbevaring. Huset er løbende renoveret og holdt ved lige med blandt andet mahognivinduer med lydisolerende ruder, efterisolering af hulmure samt nyt gulv i køkken og stue. Den sydvestvendte terrasse ligger ugenert med udsyn til en velholdt have. Haven er anlagt med blomsterbede, køkkenhave samt drivhus. Den gennemgående bemærkning fra gæster i huset har altid været: "Nej, hvor er her hyggeligt

7000 Fredericia
i dag
Selvmægler.dk