Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Kolonihavehuse

2
Kolonihave i Aalborg
  • Kolonihave i Aalborg - 2
  • Kolonihave i Aalborg - 3

Kolonihave i Aalborg

52.000 kr.

Meget velholdt kolonihave beliggende i Haveforeningen Højbogaard i Skalborg (Aalborg). Haven ligger på en stor endegrund med gode parkeringsforhold. Den næsten 500 kvm. store have er nem at vedligeholde og indeholder forskellige frugttræer og bede samt en køkkenhave! Huset er et klassisk kolonihavehus i svenskrød med hvide vinduer og med en dejlig terrasse! På grunden er der et lille skur med toilet. Div. møbler, haveredskaber samt havemøbler og øvrige inventar medfølger! Haven er vurderet til 63.424,- Sælges til KUN 52.000,- Ved spørgsmål eller ønske om fremvisning : Kontakt Jørgen Larsen på telefon 22 90 70 81.

9210 Aalborg SØ
23. jun.
  • Kolonihave i Aalborg - 2
  • Kolonihave i Aalborg - 3
  • Kolonihave i Aalborg - 4
  • Kolonihave i Aalborg - 5
KOLONIHAVE til salg

KOLONIHAVE til salg

162.000 kr.

GRØN OASE SÆLGES. ?FRUENS VILJE? er bygget på det nordøstlige hjørne af grunden, som mod syd og vest er delvist bevokset med buske og frugttræer. Her er både sol, skygge og masser af rum til at slappe af i en hængekøje, spise frokost på terrassen, arbejde i drivhuset, bygge huler, sole sig på græsset, lave mad på den lille bålplads eller studere pindsvin i krattet om aftenen. Stue og køkken fungerer perfekt med god plads til både madlavning, opvask og bespisning af op til 10 personer. I 2020 blev huset tilsluttet elforsyningen, fordi solfangerne ikke var tilstrækkelige. Samtidig blev der sat vandvarmer op, så huset er klar til et badeværelse med bruser.

8330 Beder
27. jul.