10 fods container til leje

10 fods container til leje

2.918,75 kr.

Lej en 10 fod container til opbevaring hjemme hos dig selv. En container er ideel til opbevaring af indbo i forbindelse med renoveringer af huset.

WebshopBOXIT.dk
    Sponsoreret
    Isoleret 10 fod container til leje

    Isoleret 10 fod container til leje

    3.293,75 kr.

    Lej en isoleret 10 fods container til opbevaring hjemme hos dig selv. En container er ideel til opbevaring af indbo i forbindelse med renoveringer af huset. Vi anbefaler isolerede containere til opbevaring i vinterhalvåret, da isoleringen modvirker kondens

    WebshopBOXIT.dk
      Sponsoreret
      20 fods container til leje

      20 fods container til leje

      2.950,00 kr.

      Lej en 20 fod container til opbevaring hjemme hos dig selv. En container er ideel til opbevaring af indbo i forbindelse med renoveringer af huset.

      WebshopBOXIT.dk
        Sponsoreret
        Dejlig, rummelig villa med dejlig stor have/park.

        Dejlig, rummelig villa med dejlig stor have/park.

        1.275.000 kr.

        Ombygget i 1985 og løbende renoveret og forbedret m. bl.a. Scan pejseindsats i havestuen og Scan pejse/brændeovne på begge etager, døre og vinduer og isolering. 2 store badeværelser. Branddør fra huset ud i garagen. Lindab ledhejseport m/fjernbetjening. Indbygget garage m. værksted. Naturgas. Fibernet - Waoo. Alt i hårde hvidevarer bl.a. Miele vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler. Energimærke D. Til prisen kan der medfølge mange nyttige effekter, f.eks.; Møbler, Stiga Park havemaskine m. redskaber, våbenskab, elevationssenge, drivhuse, Søren Søgaard billard og meget mere. Vi købte ejendommen i 1996. Et fantastisk sted i byzone men landlig idyl, med lokal slagtermesterbutik, bilværksted og Kappendrup bageri. Cykelsti til Otterup. Skolebus holder ved indkørslen. 15 min. kørsel til Odense Centrum. Interesserede bedes aftale en fremvisning og gennemgang af ejendommen på telefon nr. : 2554 2401 OBS.: Den Off. ejendomsvurdering er 1.407.000,- kroner. Med venlig hilsen Ejerne.

        Otterup·lør.·

        Fremhævet
        Ældre funktionelt hus på udsigtsgrund, Silkeborg

        Ældre funktionelt hus på udsigtsgrund, Silkeborg

        995.000 kr.

        Dejlig beliggenhed ned til Hinge Sø tæt på Silkeborg. Huset er fuldt funktionelt men trænger til en kærlig hånd visuelt. Se skitse - vinduespartier (nye trelags) er indkøbt til projektet og kan medfølge. Bud modtages - sælges pga prioritering af andet projekt. Delvis finansiering/bytte med anden ejendom/grund er evt en mulighed. Adresse Tingskrivervej 16, 8620 Kjellerup. Off. Vurdering 1.600.000. Send gerne sms/mail ved interesse 25395139 [email protected]

        Silkeborg·15. mar.