Huse

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Landejendom i Sorring med 4 hektar
  Landejendom i Sorring med 4 hektar

  13 billeder

  I går 2.595.000,-
  Denne familievilla på 113 m2 (BBR- reelt større)
  Denne familievilla på 113 m2 (BBR- reelt større)

  7 billeder

  business_basic, image_search_result
  Denne familievilla på 113 m2 (BBR- reelt større), Denne familievilla på 113 m2 (BBR- reelt større), er indendørs flot istandsat og har endvidere ny el-, vand- og kloakføring samt nyere tag og vinduer. Indretning: Entré med gang til moderne indrettet køkken med hvide skuffeelementer, højskabe og flot dobbelt fløjdør til gårdhaven. Køkken Ø med mange skuffer og stålbordplade til alrummet, der ligger i forbindelse med yderligere to stuer en suite forbundet med dobbelte glasdøre. Pænt badeværelse med brusebad og vaskemaskine. Trappe til 1. salen, der er indrettet med repos, et stort soveværelse med udsigt ud over haven, samt to børneværelser med indbygget skabe. En af stuerne i stueetagen kan også bruges som værelse, hermed rummer huset tre-fire værelser samt stadig to hyggelige fællesrum. Villaen har vandbåren gulvvarme i hele stueetagen. Gårdhaven indrammes af en gammel værkstedbygning med flere rum, der kan forskønnes og udnyttes til sommeranneks/åbnes som havestue eller blot bruges som tørrerum, værksted og cykelskur. På grunden findes endnu en lille bygning med potentiale til lejehus, opbevaring af havemøbler og lignende. Skøn have med smuthul ud til Store Heddinge skoles grønne arealer og smuk natur omkring åen. Ejendommen er opført i 1914 og beliggende helt tæt på byen med gåafstand til alt hvad man behøver inde for rækkevidde - fra naturskønne oplevelser til indkøb, butikker, biograf, bibliotek, cafeer, svømmehal og offentlig transport (lokal togbane til Køge station og 1 stop til Rødvig badestrand og havn). Øjeblikkelig overtagelse og indflytning er muligt. Dette er annoncering af huset, en handlen vil foregå på helt normale vilkår, hvor dokumenter m.v. indhentes og håndteres af professionel lokal ejendomsmægler/købsrådgiver efter fælles aftale. Kontakt os derfor trygt, hvis du/I uforpligtende ønsker at se huset. Antal værelser : 6 Bolig : 113 m2 Grund : 960 m2 Udbetaling : 80000 kr. Brutto : 6878 kr. Netto : 5838 kr. Bygge år : 1914 Antal plan : 1
  d. 11.11 1.595.000,-
  Lejlighed i den hyggelige by Sønder Felding
  Lejlighed i den hyggelige by Sønder Felding

  15 billeder

  bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
  Lejlighed i den hyggelige by Sønder Felding, Denne lejlighed byder på 51 m af ren hygge! Da nuværende ejer overtog boligen for 10 år siden, blev den hvortil, blandt andet køkken, bad, gulv og loftsbrædder blev udskiftet. Under ombygning i 1981 blev der sat kviste på. Til lejligheden hører også et på omtrent 6-8 m med god mulighed for opbevaring af haveredskaber, mindre møbler, cykler, eller hvad du ellers ikke helt kan nænne at smide ud. Lejligheden ligger i et , så du kan nemt få noget ud af det fælles udendørsareal bestående af en velholdt græsplæne. Desuden ligger boligen ikke længere en små 10 minutters gang fra den lokale Superbrugs. Derved finder du tæt på. med gode forbindelser til både Herning og Grindsted. Det naturlige og bakkede landskab med store hedestrækninger kendetegner området, og man har ikke langt til hverken skov eller vandløb. For eksempel løber Skjern Å gennem byen og bidrager med en beroligende lyd af rislende vand. Desuden kan man med fordel benytte sig af Herning Sø til en dukkert samt solbadning i sommerperioderne. Der er god mulighed for at spare på udgifterne, hvis du investerer i denne lejlighed. Blandt andet er den rigtig , hvor nuværende ejer kun betaler 4.500 kr. om året. Udgifterne til grundejerforeningen som står for vedligeholdelse ved ejendommens offentlige arealer koster kun 200 kr. årligt. Boligen her byder på en ,da den i sin tid startede ud med at fungere som stuehus til den gamle mølle. Alle husene rundt omkring er faktisk bygget på et gammel hønseri, hvor nuværende ejer pudsigt nok arbejdede, da han var 16 år gammel. Sidenhen blev bygningen benyttet som systue, og den dag i dag er der blevet lavet 4 hyggelige lejligheder i komplekset. Med denne lejlighed har du mulighed for at blive del af fællesskabet i Sønder Felding, hvor der er et godt sammenhold. Byen er i øvrigt vært for , som er et tilbagevende arrangement, hvor over 3000 mennesker mødes hvert år for at høre musik. Som børnefamilie er der både børnehave og folkeskole op til 9. klasse. Desuden finder du Sønder Felding Efterskole i byen, hvor der er fokus på at hjælpe de bogligt svage.
  d. 11.11 265.000,-
  Nedlagt-Landbrugsejendom
  Nedlagt-Landbrugsejendom

  3 billeder

  d. 07.11 999.000,-

  Der er masser af billige huse til salg på GulogGratis.dk: Køb din drømmebolig online


  Er du på udkig efter et nyt hus? Der er salg af ældre og nye huse på GulogGratis.dk

  Hvis du og din familie leder efter et nyt hjem, skal I lægge vejen forbi GulogGratis.dk, hvor der er mange forskellige slags huse til salg. Her kan I klikke jer rundt blandt annoncer med helårshuse, villaer, landejendomme, tvillingehuse, rækkehuse samt 1- og 2-plans huse, og finde den bolig som lever op til alle jeres krav og ønsker. Drømmer I om et hus i Sverige? På GulogGratis.dk er der også salg af ejendomme i udlandet, ligesom andelsboliger, lejligheder, sommerhuse og kolonihavehuse kan købes til attraktive priser online.

  Læs mere
  Find dit drømme hus til salg på GulogGratis.dk, hvor funkis huse sælges til en billig pris

  Start boligjagten på GulogGratis.dk, hvor du kan gøre en god handel på både huse, lejligheder, andelsboliger og fritidsboliger. Her er annoncer med ejendomme overalt i landet, så uanset om du søger en bolig på Fyn, Sjælland eller i Jylland, finder du mange relevante boligannoncer online. Du kan også bruge GulogGratis.dk til at få et overblik over priserne på boligmarkedet, så du har en god fornemmelse af, hvor meget hus du kan få for dine penge.

  2 plans huse kan købes til gode priser på GulogGratis.dk: Find dit nye hus online

  Sæt dit hus til salg på GulogGratis.dk og gør en god bolighandel online. Hvis huset skal sælges, er det på GulogGratis.dk, du kommer i kontakt med en masse interesserede huskøbere. Start med at oprette dig som bruger og lav derefter din egen salgsannonce med en tekst, som beskriver huset samt nogle flotte billeder, der viser boligen fra dens bedste side.
  Læs mindre