Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

4 værelses rækkehus - Møllehaven, 5853 Ørbæk

Kr. 7.400,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Akutbolig.dk (2000)


Huse

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Ejendomme / Huse"

Opret favoritsøgning

Der er masser af billige huse til salg på GulogGratis.dk: Køb din drømmebolig online


Er du på udkig efter et nyt hus? Der er salg af ældre og nye huse på GulogGratis.dk

Hvis du og din familie leder efter et nyt hjem, skal I lægge vejen forbi GulogGratis.dk, hvor der er mange forskellige slags huse til salg. Her kan I klikke jer rundt blandt annoncer med helårshuse, villaer, landejendomme, tvillingehuse, rækkehuse samt 1- og 2-plans huse, og finde den bolig som lever op til alle jeres krav og ønsker. Drømmer I om et hus i Sverige? På GulogGratis.dk er der også salg af ejendomme i udlandet, ligesom andelsboliger, lejligheder, sommerhuse og kolonihavehuse kan købes til attraktive priser online.

Læs mere
Find dit drømme hus til salg på GulogGratis.dk, hvor funkis huse sælges til en billig pris

Start boligjagten på GulogGratis.dk, hvor du kan gøre en god handel på både huse, lejligheder, andelsboliger og fritidsboliger. Her er annoncer med ejendomme overalt i landet, så uanset om du søger en bolig på Fyn, Sjælland eller i Jylland, finder du mange relevante boligannoncer online. Du kan også bruge GulogGratis.dk til at få et overblik over priserne på boligmarkedet, så du har en god fornemmelse af, hvor meget hus du kan få for dine penge.

2 plans huse kan købes til gode priser på GulogGratis.dk: Find dit nye hus online

Sæt dit hus til salg på GulogGratis.dk og gør en god bolighandel online. Hvis huset skal sælges, er det på GulogGratis.dk, du kommer i kontakt med en masse interesserede huskøbere. Start med at oprette dig som bruger og lav derefter din egen salgsannonce med en tekst, som beskriver huset samt nogle flotte billeder, der viser boligen fra dens bedste side.
Læs mindre