For hurtig søgning indtast
annonce id: 45388183
i søgefeltet og klik søg

Denne familievilla på 113 m2 (BBR- reelt større)

Kr. 1.595.000,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Denne familievilla på 113 m2 (BBR- reelt større), er indendørs flot istandsat og har endvidere ny el-, vand- og kloakføring samt nyere tag og vinduer.

Indretning: Entré med gang til moderne indrettet køkken med hvide skuffeelementer, højskabe og flot dobbelt fløjdør til gårdhaven. Køkken Ø med mange skuffer og stålbordplade til alrummet, der ligger i forbindelse med yderligere to stuer en suite forbundet med dobbelte glasdøre. Pænt badeværelse med brusebad og vaskemaskine. Trappe til 1. salen, der er indrettet med repos, et stort soveværelse med udsigt ud over haven, samt to børneværelser med indbygget skabe. En af stuerne i stueetagen kan også bruges som værelse, hermed rummer huset tre-fire værelser samt stadig to hyggelige fællesrum. Villaen har vandbåren gulvvarme i hele stueetagen.

Gårdhaven indrammes af en gammel værkstedbygning med flere rum, der kan forskønnes og udnyttes til sommeranneks/åbnes som havestue eller blot bruges som tørrerum, værksted og cykelskur. På grunden findes endnu en lille bygning med potentiale til lejehus, opbevaring af havemøbler og lignende.

Skøn have med smuthul ud til Store Heddinge skoles grønne arealer og smuk natur omkring åen. Ejendommen er opført i 1914 og beliggende helt tæt på byen med gåafstand til alt hvad man behøver inde for rækkevidde - fra naturskønne oplevelser til indkøb, butikker, biograf, bibliotek, cafeer, svømmehal og offentlig transport (lokal togbane til Køge station og 1 stop til Rødvig badestrand og havn).

Øjeblikkelig overtagelse og indflytning er muligt.

Dette er annoncering af huset, en handlen vil foregå på helt normale vilkår, hvor dokumenter m.v. indhentes og håndteres af professionel lokal ejendomsmægler/købsrådgiver efter fælles aftale. Kontakt os derfor trygt, hvis du/I uforpligtende ønsker at se huset.

Antal værelser : 6
Bolig : 113 m2
Grund : 960 m2
Udbetaling : 80000 kr.
Brutto : 6878 kr.
Netto : 5838 kr.
Bygge år : 1914
Antal plan : 1