For hurtig søgning indtast
annonce id: 44531004
i søgefeltet og klik søg

Hyggeligt hus centralt beliggende i landsbyen Stenvad med indlagt fjernvarme og fibernet! Der er fra huset under 400 meter til dejlig natursti samt til attraktionen Stenvad Mosebrugscenter

Kr. 525.000,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Hyggeligt hus centralt beliggende i landsbyen Stenvad med indlagt fjernvarme og fibernet! Der er fra huset under 400 meter til dejlig natursti samt til attraktionen Stenvad Mosebrugscenter, og ejendommen ligger ca. 4 km fra indkøb, skole, daginstitution, bibliotek og idrætsfaciliteter i Ørum.

Huset ligger på en god overskuelig grund i flere niveauer, som grænser direkte op til plantage. Dette giver en fantastisk udsigt fra husets højtliggende træterrasse, som har udgang fra stuen. Haven er primært udlagt i græsplæne og der er etableret stor fliseterrasse med gode hyggekroge. Derudover er der på grunden et nydeligt springvand, et stort hønsehus med flere anvendelsesmuligheder, cykelskur og to carporte.

Ejendommen er indrettet med lys entré med klinker. Herfra indgang til rummelig stue med åben forbindelse til lyst køkken med kogeø og masser af skabsplads. Endvidere forefindes et gæstetoilet med gulvvarme samt godt værelse, der har adgang til badeværelse med klinker og brus.
Kælderen byder på vaskerum, husets andet badeværelse med brus, værksted og flere disponible rum, hvor der i rummene med lyse klinker er indlagt gulvvarme.

Huset er beliggende nær skov og strand i Norddjurs Kommune, hvor der er mulighed for at søge om flextilladelse, så huset evt. kan benyttes som fritidsbolig.

En prisbillig ejendom hvor du får meget plads for pengene.

Tilstandsrapport og elinstallationsrapport vil blive udarbejdet forud for et salg, og det juridiske papirarbejde vil blive gennemgået af en boligadvokat.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning - Ring til Patrick på tlf. 22704033

Bolig : 144 m2
Grund : 535 m2
Udbetaling : 30000 kr.
Brutto : 2243 kr.
Netto : 1898 kr.
Bygge år : 1934
Antal plan : 1