For hurtig søgning indtast
annonce id: 42237164
i søgefeltet og klik søg

RING FOR FREMVISNING NU

Kr. 1.545.000,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
RING FOR FREMVISNING NU........ kom og se Dette hyggelige lille hus.


Rekordlav rente NU!!!!!!

Hvis man selv har til udbetalingen, kan man sidde for en husleje på helt ned til ca. 4300 kr. pr. mdr. (plus forbrug og forsikring), alt efter hvilket lån der optages. I følge boligberegner. Det er BILLIGERE at ejer end leje.

Ny i standsat Byhus i Esbjerg på 123 m2

Rigtig hyggelig og charmerende lille byhus i det rolige Gammelby, som er helt ny i stand sat.

Nær Rørkjærskole, mange indkøbsmuligheder, gå afstand til det nye shoppingcenter Broen, banegården og midt byen. Nyt el og rør/VVS i hele huset samt gulvvarme i badeværelset i stue etagen. Mahogni, teak vinduer og døre. Ny pudset, malet udvendig og indvendig over alt. Nye gulve, klinker og tæpper. Fantastisk dejlig hævet ny udvendig træ terrasse/platform, med udgang fra stuen/alrum. Når solen er fremme har man fornøjelsen af den hele dagen på terrassen og i den dejlige lukket have. Skøn udsigt over hustage og til havnen.

Parkerings mulighed på grunden (mulighed for at bygge en carport), nedgang til kældre udefra og indefra. Indgang til udestue/værksted med gennemgang til haven.

Stueetage: gang med (Hall fornemmelse) flot trappe til 1 sal og kældre, højt til loftet og masser af lys, nyt charmerense toilet/bad, køkkenlåger massiv egetræ/køkkenalrum og stue med skøn udsigt.

1 sal: lille repo, værelse med indbygget skabe, soveværelse med indbygget skabe og udsigt, i klart vejr med hav kig.

Kældre: stor dejlig gangareal med ny klinker, toilet, håndvask nyt med indl. varme, stort og dejlig vaskerum/ bryggers med masser af skabspladsen, håndvask, vaskemaskine, tørretumbler og teknikrum, disponibel stort lyst rum med indl. varme samt et lidt mindre disponibel rum med indl. varme og skabe. Mahogni vinduer i alle rum.


Kom og kig når du/i har tid. For fremvisning, ring gerne på Susanne 60922119. Carsten tlf.nr 26394669

Antal værelser : 5
Bolig : 123 m2
Udbetaling : 80000 kr.
Brutto : 6863 kr.
Netto : 5705 kr.
Bygge år : 1954
Antal plan : 1