For hurtig søgning indtast
annonce id: 45358150
i søgefeltet og klik søg

Dallund Møllegård - NY PRIS

Kr. 595.000,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Mulighedernes ejendom - prisbillig bolig beliggende på 8.756 m2 stor grund i idylliske og naturrige omgivelser.
Her er der mulighed for at sætte sit helt eget præg på både bolig og udbygninger. Det er blot 4 minutter væk fra Søndersø by som byder på alle hverdages faciliteter. Derudover er der blot 18 minutter til storbyen Odense med alle dens muligheder, og 18 minutter til Fyns hyggeligste købstad Bogense.

Boligen byder på 200 m2 boligareal (jf. BBR), hvoraf 175 m2 er i stueetagen og de resterende 25 m2 er på 1. salen. Boligen i stueetagen byder på entré, stor og charmerende opholdsstue, spisestue i forbindelse med køkken og viktualierum, 4 værelser, 1 badeværelse samt baggang. 1. salen byder boligen på 2 mindre værelser.

Det dejlige gårdmiljø mellem bygningssættene og den spændende gamle have, skal i den grad opleves på en fremvisning. Det samlede areal på udbygningerne andrager i alt 600 m2 (jf. BBR) og her er rig mulighed for at ændre på indretningen – kun fantasien sætter grænser for de utallige anvendelsesmuligheder, som udbygningerne har.

Den knap 1 hektar store grund byder på en masse natur i form af bl.a. en lille sø, ”skov” og vildnis og her kan etableres en køkkenhave, som er større end de flestes.

Fra boligens adresse er der blot 4 minutter til Søndersø by med en masse muligheder for hele familien. Her er der gode indkøbsmuligheder i form af Aldi, Netto, Rema 1000 og Super Brugsen. Søndersø by byder også på flere gode børnepasningsmuligheder, folkeskole, gymnasium samt sport og fritidsaktiviteter. På vej til byen finder man desuden skønne Dallund sø og slot.

Er denne ’mulighedernes ejendom’ noget for dig? Tøv ikke, kontakt EDC Søndersø på tlf. 64 89 11 02 for nærmere aftale eller yderligere information.

SE FLERE FOTO PÅ NEDENSTÅENDE HJEMMESIDE
https://www.edc.dk/alle-boliger/s%C3%B8nders%C3%B8/5471/sandvad-79/?sagsnr=54702266
Flere detaljer:
Type Landejendom Antal værelser 6 vær. vær.
Boligareal (m²) 200 m² m²

Se også disse lignende annoncer