For hurtig søgning indtast
annonce id: 42823459
i søgefeltet og klik søg

Murermestervilla på lukket vej i Stige

Kr. 2.850.000,-
Brug for finansiering? - Få personlige lånetilbud fra 6 banker her
Beskrivelse:
Vi sælger vores skønne hus!

Huset er en 162 m2 skøn murermestervilla på en af Stiges allerbedste og mest børnevenlige beliggenheder.
På Lindehaven får I nemlig sødeste og mest hjælpsomme naboer, årlig vejfest med kagekonkurrence (og pokal til vinderen!), ingen trafikstøj og masser af børn, som jeres yngel kan spille fodbold og bage snobrød med ☺ cykeltræning er også nemt, for Lindehaven er en lukket vej med meget lidt trafik. Hvis man går ind ad den ’fine indgang’, træder man ind i en hall med flot trappeopgang til 1. sal.

I stueplan er der højt til loftet og et lyst køkken med nyt Dinesen egetræsgulv fra 2016. Der er lyse skabe med lædergreb, god spiseplads, masser af plads i skabene, testvindende opvaskemaskine, et rigtigt godt komfur med induktion og nyere ovn med en gudbenådet selvrens-funktion☺ Der er også et lille, men rummeligt viktualierum.

Fra køkkenets spiseplads er der åbnet op med kig til stuen, hvor der er masser af lys, hyggelig brændeovn og plads til både langbord og sofahygge. Fra stuen er der adgang til orangeri fra 2015.

Fra køkkenet er der et par trin ned til nyere badeværelse med brus og gulvvarme. Fordelingsgangen leder videre til endnu et stort, lyst værelse med gulvvarme og egen indgang – det oplagte teenageværelse. Huset har en skøn, lys, tør og rummelig kælder på 76 m2, som består af fire disponible rum med god plads til vaskefaciliteter.

På 1.sal er der to fine børneværelser, et stort soveværelse, et walk-in closet og badeværelse med kar.

Til huset hører 61 m2 anneksbygning, derlige nu fungerer som værksted.

Husets fuger er skiftet i 2008, og hele huset er hulmursisoleret i 2009. Der er lavet radonmåling i 2016, der viste meget lave niveauer af radon på alle husets etager. Al asbest er fjernet, vægge malet med allergivenlig maling, og der er ingen PCB.

Billederne er desværre taget af os, så kom og se for jer selv, om ikke Lindehaven 10 også kunne blive jeres drømmehus!
Flere detaljer:
Type Villa Antal værelser 4
Boligareal (m²) 162 Kælderareal (m²) 76
Loftsareal (m²) 20 Grundareal (m²) 1.056
Garage Ja Terrasse Ja
Altan Ja