Vær OBS. på svindlere på nettet! De bruger bl.a. falske betalingssider og -kuréraftaler, samt kontakter ofte på WhatsApp eller e-mail.
Udlejes
1/6
Heeringvej 25, 4690 Haslev

Attraktivt kontorlejemål fra 10 m2 til 423 m2

Udlejes

Attraktivt kontorlejemål fra 10 m<sup>2</sup> til 20 m<sup>2</sup>  beliggende i nyerer kontorejendom. Herringvej 25 i Dalby ligger forholdsvis tæt på motorvejen, erhvervsområdet er det gamle område hvor Peter Herring har haft hovedkontor. Så arealerne kan deles i mange forskellige kontor størrelser. Ejendommen har en god beliggenhed og ligger tæt på motorvejsnettet. Denne flotte kontorejendom har tidlige været udlejet til en landinspektør, hvor der har været celle kontor på den ene side og møderum, køkken og toiletter på den anden side, møderum køkken mv. er med i huslejen, ligesom varme og el er med. Udenoms arealet er befæstet og der mulighed for at opstille container i forbindelse med udlejning af kontorareal.  

Se annoncen hos forhandleren

Flere detaljer

Type
Kontor
Areal (m²)
423
Lokalebasen.dk er Danmarks førende formidler af erhvervslejemål. Vi er en uafhængig portal, der samler danske erhvervslokaler af enhver slags, så du nemt kan få overblik over markedet. Vi...
Lokalebasen.dk

Lokalebasen.dk