Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

-1m2 restauration til eget brug til leje på Slotsarkaderne, Hillerød

Kr. 63.124,-


Erhvervslokaler

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Ejendomme / Erhvervslokaler"

Opret favoritsøgning

Der er mange forskellige erhvervslokaler til salg på GulogGratis.dk: Find dit nye kontor online


På GulogGratis.dk sælges lokaler til erhverv: Her er erhvervsegnede grunde og huse til salg

Er du på udkig efter billige erhvervsegnede lokaler eller en billig erhvervsgrund? Så skal du tage et kig på annoncerne med erhvervslokaler til salg på GulogGratis.dk. Her finder du nemlig butikker, kontorer og andre lokaler til erhverv samt industri- og byggegrunde i hele landet. Der er også salg af ejendomme til privat brug på GulogGratis.dk, hvor huse, lejligheder, andelsboliger, sommerhuse og kolonihavehuse rundt omkring i Danmark sælges til attraktive priser.

Læs mere
Leder du efter et erhvervslokale til leje? Så tjek annoncerne med erhvervslokaler på GulogGratis.dk

Mangler du et sted at drive din forretning? Så tag et kig på GulogGratis.dk, hvor mange forskellige slags erhvervslokaler kan købes til gode priser. Her kan du både finde et kontor, lager, pizzaria, værksted, en butik eller en café til salg, ligesom du kan tage et kig på annoncerne med erhvervs- og industrigrunde rundt omkring i landet. Bliv butiksejer eller find nye lokaler til dit firma på GulogGratis.dk.

Salg af erhvervslokaler på GulogGratis.dk: Her er kontorer og butikker til salg

Er din forretning til salg? Så er det på GulogGratis.dk, at du kommer i kontakt med interesserede købere! Opret dig som bruger på GulogGratis.dk og lav din egen salgsannonce i kategorien for erhvervslokaler. I annoncen kan du give en god beskrivelse af din forretning og supplere med flotte billeder, som præsenterer stedet bedst muligt. Sæt gang i dit salg lige nu på GulogGratis.dk.
Læs mindre